Klinik Psikolog Günsu Sakallıoğlu lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nde onur derecesiyle bitirmiştir. Lisans eğitiminin ardından İngiltere Bangor Üniversitesi’nde Klinik ve Sağlık Psikolojisi Yüksek Lisans eğitimini tamamlayarak Klinik Psikolog ünvanını almıştır. Yüksek lisans çalışmasını “Sosyal Biliş ve Yalnızlık” üzerine yapmıştır. Çapa Hastanesi, Anadolu Adalet Sarayı, Leap Çalışan Destek Programı ve çeşitli okul ve özel eğitim merkezlerinde stajlarını yaparak bazı çalışmalarda rol almıştır. 2016-2017 yıllarında Marmara Üniversitesi’nde Aile ve Çift Terapisi eğitimini tamamlamıştır. 2017 yılında depresyon, anksiyete, panik atak, yas, ilişki problemleri, yalnızlık, göç psikolojisi alanlarında terapi hizmeti vermeye başlamıştır. Yüksek lisans yıllarında Bilinçli Farkındalık (Mindfulness)‘a odaklanan Günsu Sakallıoğlu Bangor Üniversitesi’nde Mindfulness Odaklı Stres Azaltma eğitimini aldiktan sonra Oxford Üniversitesi’nde Mindfulness Odaklı Bilişsel Terapi eğitimini tamamlamıştır. 2018’den bu yana yetişkin gruplar ile odaklanma, stres yönetimi, duygu yönetimi üzerine Farkındalık terapisini de kullanarak seanslar düzenlemektedir. Londra’da 2019’da kendi şirketini kurmuş ve burada yaşayan Türklerle de çalışmalar yapmaya başlamıştır. Seanslarını online ve yüz yüze olarak Londra ve periyodik olarak Istanbul’da devam ettirmektedir.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu +7 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Gunsu Hanimin Eylul ayindan beri danisaniyim. Kendisiyle Travma sonrasi stres bozuklugu uzerine calistik, kendimi yillardir sirtimda bir yuk tasiyormusum da simdi tum o yuklerimden kurtulmusum gibi hissediyorum. Beni gercekten manevi anlamda rahatlatti bu surec. Anlasildigimi ve samimi bir sekilde dinlendigimi hissediyorum ve bu duygu cok guzel.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Günsu hanıma sosyal anksiyete kaygı bozukluğu rahatsızlıgı sebebi ile danışmıştım. Anlıyorumcu tavırdan daha çok sizi yönlendiren kendini gerçekten sizinleymiş hissi veren bir psikolog. Ben en yoğun sıkıntılarımı Günsu hanimin yardimlari ile atlattim. Herkese acil şifalar dilerim.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Gunsu Hanim’la tavsiye uzerine terapiye basladik. Evliligimde yasadigim problemler sebebiyle danismanlik almak istemistim, ayrica ofke ve guvensizlik sorunlarim vardi. Hayat mucadelesinde isyeri stresiyle ve cocuklarla her seyi yuklenmek zor olabiliyor; Gunsu Hanim gercekten de yaklasimiyla, saygili ama bir o kadar sicak durusuyla beni daha ilk gorusmede cok rahatladi. Bir sure her hafta gorustuk, kendisi zaten gorusmeleri ihtiyaciniza gore duzenliyor. Bir kac kez esimle de gorustuler. Ben kendisini gormeye devam edecegim, eger ne yapacaginizi bilemez ve cikmazda hissetiginiz bir donemdeyseniz Gunsu Hanim’a guvenebilirsiniz

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Merhaba, Günsu hanıma 2 aydır devam ediyorum.Uzun uzun anlatmaya gerek yok işinin ehli bana yaklaşımı , samimiyeti ve güven verici olması beni çok etkiledi. Elinden geldiğinin fazlasını hastalarına veriyor kesinlikle, her konuda tanıdığım en iyi psikolog herkese tavsiye ederim.

Ben 6 seans kadar gittim, kaygı üzerine çalıştık.Şuan daha iyi olduğumu düşünüyorum.Ben o dönem gittiğimde kendi özel hayatımda sorunlarım olması sebebiyle fazla kaygılı yapıdaydım.Şimdi daha rahat olduğumu,ilişkimin daha yoluna girdiğini, kaygılarımın azaldığını düşünüyorum.Daha önce de psikolog deneyimim olmuştu ama Günsu Hanım'ı daha samimi buldum.Belki yarıda bırakabilirdim ama sadece kendisi odaklı değil, danışana odaklı çalışan bir psikolog.Biz online olarak da görüştük.Her zaman saatinde görüşmelirimizi yaptık, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebileceğim bir psikolog kendisi.

Günsu Hanım'a araştırarak ulaşmıştım.Büyük ölçüde farkındalık sağladı, bana gayet yardımcı oldu.Takibinde disiplinli bir psikolog.Desteği benim için yeterli oldu ama ayda bir kez yine görüşeceğiz. Hem samimi hem de çizgiyi bozmayan, gayet eğitimli biri.İletişimde de hiç sıkıntı yaşamadık, her zaman ulaşılabilir biri. Danışmak isteyen herkese öneririm kendisini.

Kaygı bozukluğu nedeniyle bir süre görüşmüştük.Kullandığı teknikler, yaklaşımı, üslubu açısından memnun kalmıştım.Ben kendisine güveniyordum, bilimsel verilere dayalı yaklaşımı var.Bu anlamda etkili bir yaklaşımı var.Kendisiyle görüştükten sonra kendimi ifade etme şeklinde rahatlık hissettim.Belli bir mesafeyi koruyor, kaygı bozukluğum anlamında benim hayatımda rahatlık yarattı. Bana farklı görüş kazandırdı.Farklı bakış açıları sundu. İletişime olabildiğince açık bir danışman kendisi.İnsan olarak da ilgilidir,bana çok yardımcı oldu.Minnettarım kendisine, bana çok şey öğretti.