Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Cinsel Terapi
Psk. Dan. Günsu Sakallıoğlu
Gunsu Hanimin Eylul ayindan beri danisaniyim. Kendisiyle Travma sonrasi stres bozuklugu uzerine calistik, kendimi yillardir sirtimda bir yuk tasiyormusum da simdi tum o yuklerimden kurtulmusum gibi hissediyorum. Beni gercekten manevi anlamda rahatlatti bu surec. Anlasildigimi ve samimi bir sekilde dinlendigimi hissediyorum ve bu duygu cok guzel.
e....k
Günsu hanıma sosyal anksiyete kaygı bozukluğu rahatsızlıgı sebebi ile danışmıştım. Anlıyorumcu tavırdan daha çok sizi yönlendiren kendini gerçekten sizinleymiş hissi veren bir psikolog. Ben en yoğun sıkıntılarımı Günsu hanimin yardimlari ile atlattim. Herkese acil şifalar dilerim.
m....a
Gunsu Hanim’la tavsiye uzerine terapiye basladik. Evliligimde yasadigim problemler sebebiyle danismanlik almak istemistim, ayrica ofke ve guvensizlik sorunlarim vardi. Hayat mucadelesinde isyeri stresiyle ve cocuklarla her seyi yuklenmek zor olabiliyor; Gunsu Hanim gercekten de yaklasimiyla, saygili ama bir o kadar sicak durusuyla beni daha ilk gorusmede cok rahatladi. Bir sure her hafta gorustuk, kendisi zaten gorusmeleri ihtiyaciniza gore duzenliyor. Bir kac kez esimle de gorustuler. Ben kendisini gormeye devam edecegim, eger ne yapacaginizi bilemez ve cikmazda hissetiginiz bir donemdeyseniz Gunsu Hanim’a guvenebilirsiniz
Merhaba, Günsu hanıma 2 aydır devam ediyorum.Uzun uzun anlatmaya gerek yok işinin ehli bana yaklaşımı , samimiyeti ve güven verici olması beni çok etkiledi. Elinden geldiğinin fazlasını hastalarına veriyor kesinlikle, her konuda tanıdığım en iyi psikolog herkese tavsiye ederim.
Ben 6 seans kadar gittim, kaygı üzerine çalıştık.Şuan daha iyi olduğumu düşünüyorum.Ben o dönem gittiğimde kendi özel hayatımda sorunlarım olması sebebiyle fazla kaygılı yapıdaydım.Şimdi daha rahat olduğumu,ilişkimin daha yoluna girdiğini, kaygılarımın azaldığını düşünüyorum.Daha önce de psikolog deneyimim olmuştu ama Günsu Hanım'ı daha samimi buldum.Belki yarıda bırakabilirdim ama sadece kendisi odaklı değil, danışana odaklı çalışan bir psikolog.Biz online olarak da görüştük.Her zaman saatinde görüşmelirimizi yaptık, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebileceğim bir psikolog kendisi.
Günsu Hanım'a araştırarak ulaşmıştım.Büyük ölçüde farkındalık sağladı, bana gayet yardımcı oldu.Takibinde disiplinli bir psikolog.Desteği benim için yeterli oldu ama ayda bir kez yine görüşeceğiz. Hem samimi hem de çizgiyi bozmayan, gayet eğitimli biri.İletişimde de hiç sıkıntı yaşamadık, her zaman ulaşılabilir biri. Danışmak isteyen herkese öneririm kendisini.
Kaygı bozukluğu nedeniyle bir süre görüşmüştük.Kullandığı teknikler, yaklaşımı, üslubu açısından memnun kalmıştım.Ben kendisine güveniyordum, bilimsel verilere dayalı yaklaşımı var.Bu anlamda etkili bir yaklaşımı var.Kendisiyle görüştükten sonra kendimi ifade etme şeklinde rahatlık hissettim.Belli bir mesafeyi koruyor, kaygı bozukluğum anlamında benim hayatımda rahatlık yarattı. Bana farklı görüş kazandırdı.Farklı bakış açıları sundu. İletişime olabildiğince açık bir danışman kendisi.İnsan olarak da ilgilidir,bana çok yardımcı oldu.Minnettarım kendisine, bana çok şey öğretti.
Günsu Sakallıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Günsu Sakallıoğlu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Günsu Sakallıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi.
Günsu Sakallıoğlu adresi nerede?Günsu Sakallıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Günsu Sakallıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Günsu Sakallıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Günsu Sakallıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Günsu Sakallıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Günsu Sakallıoğlu hangi dilleri konuşuyor?Günsu Sakallıoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Günsu Sakallıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Günsu Sakallıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Günsu Sakallıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Günsu Sakallıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Günsu Sakallıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Günsu Sakallıoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Günsu Sakallıoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.