ss...a
Annemin.sol patella kirigi icin.geldik.guntekin hocaya denk gelmemiz sansimiz oldu son derece basarili titiz ve prensipli bir hocamiz kendisine minnettariz Allah boyle hocalari basimizdan eksik etmesin
ru...1
Gerçekten çok ama çok ilgilendi. Ayağımı çok iyi etti çok seviyorum kendisini ama biraz acıttı ama iyi birisi çok iyi size anlatamam
ca...n
Gerek doktorluğu gerek insanlığıyla dünyadaki sayılı hekimlerden birtanesi bence iyki varsınız hocam Allah siz ve sizin gibi insanlardan hekimlerden razı olsun. Cafer Özçelik
ya...r
21 yıl sonra tesekkur etmek ıstıyorum.yenı dogan yavruma ozverılı davranıp cocuk doktoru[adnan bey] ıle beraber tum ruhunuzla calısarak saglıgına kavusturdugunuz ıcın sonsuz tesekkur ve saygılarımla..ıyıkı varsınız.
le...ı
HOCAMA YAKLAŞIK 5-6 YIL ÖNCE ÜNİVERSİTEDE ÇALIŞIRKEN ANNEMİ GÖTÜRMÜŞTÜM,VE BENİM HAYATTA HOCA OLUP MÜTEVİZİLİĞİ-YARDIMSEVERLİĞİYLE KENDİNİ GÖSTEREN BİLDİĞİM GÖRDÜĞÜM TEK HOCAYDI.keşke araştırmada değilde dışarda çalışıyor olsanızda bilgi ve tecrübenize daha kolay ulaşabilsek.iyi ki varsınız.
ha...)
güntekin hocamız dünaynın en başarılı hocalarımzıdan dır.çankırının medear iftarı idi. hocamızın başarılarını görmek bizi çok mutlu ediyor. hamide şahin (ateş)
Güntekin Güner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güntekin Güner, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Güntekin Güner adresi nerede?Güntekin Güner adresini belirtmedi. Güntekin Güner yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Güntekin Güner adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güntekin Güner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güntekin Güner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Güntekin Güner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güntekin Güner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Güntekin Güner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Güntekin Güner hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Güntekin Güner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.