20'lik Diş Çekimi
Ortodonti
Tam Ve Parsiyel Protezler
Zirkonyum Porselen Kronlar
f....r
Güleryüzlü, detayli bilgilendiren ve ilk etapta yaptigi ise hakim izlenimi veren bir doktor. Antibiyotik tedavisi sonrasinda esas islemler baslayacak. Tedavi sonunda tekrar yazarim ☺️
t.....
Araştırarak gittim.Çok fazla ilgili ve işini çok temiz yapıyor.Farklı bir kaç doktora daha gittim.Güray Bey işini yapmak için değilde hastasının memnuiyeti kendileri için daha önemli.Tedaviden ve süreçten memnun kaldım.Olası bir durum olduğunda tekrardan kendileri tercih edeceğim.
f.....
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim.20'lik diş çekimim için tercih ettim Güray bey'i.İlgilenmesi,konuşma tarzı çok iyi bir doktor.Tekrardan gitmeyi de düşünüyorum.Dişim çekilince ağrılarımın olacağını duymuştum çevremden fakat dişim çekilince ve çekildikten sonra ben hiç ağrı sızı hissetmedim.Tedaviden ve süreçten memnun kaldım.
t.....
Araştırarak gittim.Hastasıyla ilgilenen ve özveriyle dinleyen bir doktor.Ben gayet memnun kaldım.Güray bey sorunun kaynağının nerde olduğunu anlamaya çalışan bir doktor.Hastasıyla fazlasıyla fazla ilgileniyor.Geçiştirmiyor.Tedaviden ve süreçten gayet memnun kaldım.
Tavsiye üzerine gittim ve çok memnun kaldım.Kanal tedavisi,dolgu ve diş temizliği yaptırdım ve çok memnun kaldım.Ağrım olmadı.Eli çok hafifti.Çok ilgili hastalarına karşı.Diyoloğu çok samimi.Hastasını konuşmalarıyla motive ediyor.Dişçi fobimi yendim kendileri sayesinde.Tedaviden ve süreçten de memnun kaldım.
f.....
Arkadaşımın tavsiye üzerine gittim.Diş kaplama ve dolgu yaptırdım.Memnun kaldım.Daha sonra aile doktorumuz oldu.Tedaviden ve süreçten de memnun kaldım.
Çok saygın bir doktor.Hiç bir sıkıntı yaşamadım.Yaklaşık 6 tane diş yaptırdım.Eşime dostuma ve ihtiyacı olan herkese tavsiye ediyorum.Bir sohbet esnanasında bildiğiniz diş hekimi varmı denildiğinde direk hiç düşünmeden Güray Bey'i tavsiye ediyorum.Güler yüzlü,yaptığı işi titizlikle yapıyor.Yaklaşımı sıcak ve samimi.Geçici diş takarken ve diş yaparken çok nasik davrandı.Ağrım olduğunda ağrımın geçmesini bekledi.
kh...8
iyi bir üniversiteden mezun kendi branşına hakim. hasta doktor ilişkisinde süper bir doktor. dişçi koltuğundan korkmayacağınız bi yer. dolgu ve kanal tedavimi çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. implant için tabii yine kendisini tercih edeceğim. kendisine çok teşekkürler...
Güray Uysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güray Uysal, Diş Hekimi. Size Güray Uysal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Zirkonyum Porselen Kronlar, ortodonti, Kök Kanal Tedavisi, Diş Dolgusu, Diş Beyazlatma, Estetik Porselen, Hassas Bağlantılı Protezler, Tam Ve Parsiyel Protezler, 20'lik Diş Çekimi, Lamina Uygulamaları.
Güray Uysal adresi nerede?Güray Uysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altındağ Mah. Güllük Cad. Arın Apt. No:89 Kat:1 No:2 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güray Uysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güray Uysal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Güray Uysal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Güray Uysal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Güray Uysal hangi dilleri konuşuyor?Güray Uysal ile Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Güray Uysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güray Uysal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Güray Uysal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Güray Uysal hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Güray Uysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diş Hekimleri