Fzt. Gurbet Kargın kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Merkez Mahallesi Seçkin Sokak no:2-4/A Dap Yapı Z Ofis, Kağıthane, İstanbul

Ortopedik Rehabilitasyon

Röportaj

K
Telefon numarası doğrulandı

Skolyoz için gittik kendisine. Birebir manuel terapi yapıyor, hem hastalığımızın gidişatından, hem onun davranışından, kişisel davranışından memnunuz. Hala devam ediyoruz ve iyileşme gördük çok şükür. Bu iyileşme röntgenlede tespit edildi. İyileşme tespit edebiliyoruz. Şu anda biraz görüşme aralığını açtık. Çocuğumuzun tepkisini anlayabilmek için. Hem işini çok iyi yapıyor, hemde çok samimi ve candan.Yönlendirmeleri gayet iyi.Evde bile yönlendiriyor, arıyor soruyor hatta video bile istiyor bizden. Gayet ilgili bir kişi.

Telefon numarası doğrulandı

Çok iyi ilgileniyor kendisi.Bel ağrısından dolayı gittim.Kendisinden allah razı olsun. Gece bile rahatsız olduğumda tereddüt etmeden eve gelip beni tedavi etti kendisi. Hasta ilişkisi değil de, aile ilişkisi varmış gibi ,çok canayakın bir insan. Yönlendirmeleri güzel. Kendisi bana fizik tedaviler, diyet için yemek programları önerdi.Söylediği şeylerden de gayet memnunuz.

Z
Telefon numarası doğrulandı

Ben kendisiyle yakın bir zamanda yine görüştüm. Hayatımızın bir parçası oldu.Hastalığımın ne olduğunu durumun ne olduğunu farkına varmış oldum. Ne yapmam gerektiğini öğrenmiş oldum.Yardımı oldu, kendisinede söyledim. Ağrılarım devam ediyor ama olduğu zamanlar söylemiş olduğu egzersizleri nasıl uygulamam gerektiğini bunları öğrenmiş oldum.Sıcak davranması güzeldi.Takibi güzel, ilgiliydi. Başka hastalarada tavsiye ediyorum kendisini.

Telefon numarası doğrulandı

Kızımdan sonra bende gittim kendisine. Hem bana ,hem kızıma çok faydası oldu. Bir doktor önerisiyle gitmiştik.Bizde memnun kaldık. İnsancıl davranması güzeldi.Hastaya, hasta gibi davranıyor.Başka hastalara yüzde yüz tavsiye ederiz kendisini.

Konum: başka bir yer Fizik Tedavi

Kızım 4.5 yaşında Gullian Barre sendromu hastalığına yakalandı,3 hafta süre içerisinde ayak uclarında güçsüzlük ile başlıyor ve hızlı bir şekilde vücuda yayılıyor İVİG tedavisinden sonra fizik tedavisine başladık 30 seans sonunda kızımız yürümeye başladı.Bize ailesinden biri olarak tedavimize devam eden Gurbet hanıma çok teşekkür ediyorum meslek hayatında başarılar diliyorum... Murat Sahin

Konum: Muayenehane Her iki elimin parmaklarında kireçlenme

İki elimin parmaklarında kireçlenmeye bağlı deformasyon, ağrı ve kullanımda kısıtlılık şikayetlerim vardı. Yakınlarımın tavsiyeleri üzerine Fizyoterapist Gurbet Kargın Hanıma muayene oldum. Ellerime bir takım fizik tedavi yöntemleri uygulayarak şikayetlerimin ortadan kalkmasını ve normal yaşantıma dönmemi sağladı. Konusunda çok bilgili ve titiz bir fizyoterapist. Kendisine şükranlarımı sunuyor, hastalarına şifa dağıtacağı sağlık ve başarı dolu günler diliyorum. Hulki GÜRDAL

Konum: başka bir yer

Şeker hastalığı sebebiyle sol bacağımı kaybettim. Aylarca yatalak kaldım. Sağlam bacağımı da hissedemiyordum. Hiç kalkamam sanıyordum. Ama Gurbet Hoca sayesinde yürümeye başladım. Yataktan kurtuldum. Şimdi kendi ihtiyaçlarımı kendim hallediyorum. Ne kadar teşekkür etsem az. Minnettarım Allah razı olsun. Her zaman Dua ediyorum.

Konum: Muayenehane

9 ay önce annem bir ayağı kesik diğer ayağı felçli bir şekilde gurbet hocamdan tedavi aldık annemin sağa sola dönemiyorken hayattan umudunu kesmişken gurbet hocam sayesinde kısa bir zamanda ayağa kalktı ve hayata sımsıkı sarildi çok şükür bin şükür şimdi merdiven bile çıkıyor artik gurbet hocam.annemin manevi kızı oldu rabbim yolunuzu açık etsin. Size herdaim
Duaciyiz.

Konum: başka bir yer Menisküs tedavisi

Bacağımdaki menisküsün tedavisini yaptı. Ağrımı giderdi. İlgisinden çok memnun kaldım. Deneyimli ve başarılı bir fizyoterapist. Başarılarının devamını diliyorum.