Diyetisyen Randevusu
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
be...ş
Canımm diyetisyenim Gurbet Hocamla Sleeve Gastrektomi ameliyatımın sürecinde birlikte bi yola koyulduk. Yaklaşık 8 aydır birlikteyiz toplamda 57 kiloya veda ettik ve devam ediyoruz.O yolda sizi iyiki tanıdım ve benim en güzel şansım işini aşkla yapan bir diyetisyenle karşılaşmaktı. İşinde uzman diyet listelerini hazırlarken taleplerinizi dikkate alıyor.Böylece diyet yaparken zorlanmıyorsunuz.Profesyonelliğinin yanında güler yüzlü, samimi, anlayışlı, tatlı dilli ve oldukça ilgili bir diyetisyen. Sağlıklı yaşama ve beslenmeye dair ne varsa sizden çok şey öğrendim. Sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzım haline getiriyorum.Gurbet Hocam sayesinde sağlıklı,mutlu günlerime kavuşacağıma adım kadar eminim. Bana aile oldunuz. Size minnettarım İyiki varsınız hocamm iyiki tanımışım.
Ve sekreteri Derya Hanım randevularda çok iyi ilgileniyor.
k.....
İyi ki hayatıma dokundu diyebileceğim muhteşem bir insan Gurbet Hanım. Her anlamda danışanıyla ilgili alakalı . İnsan sağlığına önem veren her şeyden önce sizin kendinizi iyi hissetmeniz için elinden geleni yapan zorlu sürecinizi çiçekli bir serüvene çeviren kolaylaştıran samimi ve içten bir diyetisyen iyi ki Gurbet Hocam canım diyetisyenim :) Kurallarına uyduğunuz sürece %100 sonuç alacağınız listeleriyle her hafta - bu hafta canın ne çekiyor - diye danışanlarına anlayışlı olan tatlış mı tatlış bir diyetisyen . Sizi çook seviyorum gözüm kapalı güvenerek önerebileceğim işinin ehli bir hocasınız
na...
Gurbet hocamla pandemi sürecinde yüz yüze görüşmelerle diyete başladım .her ofisine gittiğimde sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. Bu zamana kadar diyet hakkında doğru bildiğim yanlışları fark etmemi sağladı ve doğru beslenmeyi öğretti. 10 ay önce 105 kg ile başladığım diyet programıyla 35 kg vererek şuan 70 kg ile devam etmekteyim. hayatımı diyete göre değil, diyeti hayatıma uydurduk. Verdiğim kilolar yağdan olduğu için çok fazla incelme yaşadım ve dışarıdan hemen fark edildi. Çevremden çok güzel geri dönüşler alıyorum. şuan online görüşmeyle diyete devam ediyorum. aynı verimle , sürekli etkileşim halinde ve eksilmeyen ilgisiyle sürece devam ediyoruz. gurbet hocamla yolum iyi ki kesişti. Kendisine minnettarım. işini büyük bir özveri ile yapan Gurbet hocamı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Kendisine buradan teşekkür ediyorum :)
t.....
Yaklaşık 1 senedir gidiyorum. Güler yüzü hoş sohbeti ile sadece diyetisyenim değil bir abla oldu. Asla yapabileceğime inanmıyordum ama istikrarlı,sağlıklı ve kalıcı bir şekilde 30 kilo verdik beraber. Aç ve halsiz bırakmayan kendinizi kısıtlamanız gerekmeyen listeleri ve tavsiyeleriyle doğru beslenmeyi öğreniyorsunuz ve hayat boyu uygulayabileceğiniz bir alışkanlık oluşturuyor.
Sağlıksız, kalıcı olmayan yorucu diyetlerden bıkmış herkese Gurbet ablayı öneriyor ve kendisine teşekkür ediyorum.
Gurbet Hanım işini seven ve kilo vermenizin yanı sıra kalıcı bir şekilde sağlıklı beslenme düzenine kavuşmanızı önemseyen bir diyetisyen. Gittiğim süre boyunca zorlanmadan ideal kiloma ulaşmamı sağlayacak beslenme düzenini yasaksız bir şekilde oturtup, motivasyonumu korumamı sağladı.
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Gurbet'e gittim ve dünyanın en tatlı, en kibar, en öğretici insanıyla karşılaştım. Bi defa gitmeden önce sizden kesinlikle kan tahlili istiyor ve ben glikoz direnci başlangıcım ve vitamin eksikliklerimi böyle öğrendim. Her şeyi en temelden anlatıyor, her sorunuza veya unuttuğunuz her şeye içtenlikle cevap veriyor. İş hayatındaysanız kantinden alabileceklerinizle yazıyor diyetinizi, eğer o hafta evdeyseniz yine erişiminiz dahilindeki yiyeceklerden yazıyor. Bu sayede iş gezisinde olsam bile diyetimi bozmadan kilo verebildim. En şaşırdığım kısım, aç kalıp hiç kilo veremediğim halde, Gurbet’in verdiği diyetlerle sınırsız yiyebildiğim yiyecekler olmasına rağmen kilo verebilmem oldu. Demek ki işi bilene danışmak lazımmış. Yüksek lisansını beslenme üzerine yaptığını biliyorum ve şu an doktorasını da bu alanda yaptığı için ilgilenmeniz halinde araştırmalarından size güncel ve ilginç şeyleri paylaşıyor. Diyetisyen arayışında olan herkese öneriyorum.
f....k
Yıllardır zayıflamak İçin sağlıklı sağlıksız her yöntemi denemiş biri olarak ilk kez istediğim gibi bir sonuç alamama sebep olan benim güzeller güzeli diyetisyenim. Hem kalıcı şekilde fazla kilolarımdan kurtuldum hem de en ufak bir halsizlik ve fiziki deformasyon yaşamadım. .Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
n,....
Birkaç ay önce pandemi ile birlikte artan kilolarımdan kurtulmak ve sağlıklı beslenme alışkanlığı edinmek için diyetisyenim Gurbet Ünal ile tedaviye başladım. Çok kısa sürede ideal kiloma kavuştum. Aç kalmadan ve motivasyonumu kaybetmeden kilo vermemi sağlayan ve en önemlisi de her görüştüğümde doğru beslenmeye dair sorularımı bilimsel ve eksiksiz şekilde açıklayarak bana bu süreçte destek olan diyetisyenim Gurbet Hanım’a şükranlarımı sunuyor ve sağlıklı ve kalıcı kilo vermek isteyen herkese kendisi ile diyete başlamalarını tavsiye ediyorum.
bc...k
Değerli Diyetisyenim Gurbet Hanım, Tüp mide ameliyatım sonrası sürecimde Harika bir destek sağladı. Aklıma takılan her soruda 7/24 dönüş sağladı. Ankarada Kilo sorunu olan herkese Gurbet Hanımı tavsiye ederim.
Kendisine çok teşekkür ediyorum :)))
fa...r
Etkili , sağlıklı ve en önemlisi de Kalıcı kilo vermek isteyen herkes mutlaka Gurbet hanımı ziyaret etmeli Aç kalmadan kilo vermekte mümkünmüş Gurbet hanımın ilgisi motivesi büyük destek bu süreçte her hafta inceldiğimi görmek özgüven patlaması yaşatıyor dolabımdaki bütün kıyafetler atıldı daha küçük beden ve daha Şık kıyafetlere yer açıldı Maaile gidiyoruz Ablam kardeşim Babam arkadaşlarım herkese tavsiye ediyorum çünkü o kapıdan mutlulukla çıkıyor insan Derya hanımada ayrıca teşekkür ediyoruz
Gurbet Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gurbet Ünal, Diyetisyen. Size Gurbet Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Kilo Alma Diyetleri.
Gurbet Ünal adresi nerede?Gurbet Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi 1441. Cadde no : 8 / 23 Meva İş Merkezi Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gurbet Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gurbet Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gurbet Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gurbet Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gurbet Ünal hangi dilleri konuşuyor?Gurbet Ünal ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gurbet Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gurbet Ünal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gurbet Ünal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gurbet Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Gurbet Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler