Aile Dizimi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
o.....
İhtiyacım olan terapi hizmetini Gürbey Bey ile karşılayıp yürütebildiğimi görmek terapiye olan inancımı fazlasıyla kuvvetlendirdi.İhtiyacı olan herkese tavsiye edebileceğim bir Terapist, Psikolog.Aldığım hizmetten dolayı gayet memnunum.
e...
Uzmanınıza sosyal medyadan ulaştım. Benim başvurma sebebim sınav kaygısı yaşıyordum ve bu yüzden uzun soluklu bir terapist arayışım vardı. Bana çok yardımı dokundu. İletişime çok açık biri kendinizi yanında çok rahat hissediyorsunuz en beğendiğim özelliği oldu. Herkese tavsiye ederim.
i...
Psikologa tavsiye sonrasında ulaştım. Yıllar öncesi boşanma sürecim olmuştu. Bu da ben de uzun yıllar kaygı öfke ve uyku problemleri yarattı. Gürbey hocama çok teşekkür ediyorum üstesinden gelmemi sağladı. Saplantı kalmamayı terapiyle öğrendim. Seanslarımız devam ediyor. Çok Güler yüzlü kibar ilgili bir hocamız. Çevreme de sıklıkla tavsiye ediyorum. Yorumla da tavsiyem ulaşır umarım diğer insanlara.
m...
Internet üzerinden ulaştım. Kaygı bozukluğumda bas etmemde güçlük çekiyordum ve psikolog arayışım vardı Gürbey Beyle tanıştım bu süreçte bana cok guzel farkındalık kazandırdı. 8.seansimizi da sonlandırdık daha surecimiz devam ediyor. Kibar, güler yüzlü ve iletişimi cok basariyliydi cok memnun kaldım ilk seanstan beri. Çevreme ve psikolog arayan herkese tavsiye ederim
g...
Kızım disklesi olduğu için okuma yazma güçlüğü çekiyor doktor Gürbey beye bu yüzden ulaştım. Çocuğum ile iletişimi çok güzel. Faydalı olduğunu düşünüyorum. Çok naif uzman. Çevremede tavsiye ediyorum
b...
Gürbey beye bir tavsiye ulaştım. Kendimin depresyon ve anksiyete problemi vardı bu sebepten kaynaklı başvurdum. Kendisiyle düzenli olarak görüşmemde hayat kalitemin ve beynimin ciddi anlamda rahatlayıp normal işlevlerimi daha mutlu şekilde yapabilmemi sağladı. Şu anda da devam etmekteyim. Çünkü kendisi beni gerçekten anlıyor ve asıl probleme odaklanıyoruz. En beğendiğim özelliğim beni anlayıp doğru iletişim diliyle bana yaklaşımıdır. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim. Ettim de.
ba...t
Psikolog arıyorsanız hiç düşünmeden Gürbey Beyi öneriyorum bana çok faydası oldu. Som yıllarda depresyon uykusuzluk ve ara ara öfke nöbetlerim oluyordu şu an 6.seansımızı sonlandırdık ilk başta online başlamıştık şimdi liniğinde devam ediyoruz teşekkürlerimi iletiyorum :)
Çok içten ve güler yüzlü bir psikolog gerçekten. Üstelik gayet profesyonel ve çözüm odaklı. İnsan konuştukça rahatladığını hissediyor. Birkaç seansta sınav stresi ve anksiyete problemlerimi yenmemi sağladı. Sakarya'da önereceğim tek psikolog.
Çok tecrübeli ve yetenekli ve güleryüzlü bir psikolog. İyi ki yollarımız kesişmiş. Düzenli seanslarımıza devam ediyoruz 5.seansımız bitti ve sayesinde başa çıkamadığım tramvalarım sonucu yaşadığım uyku problemlerimi, depresyonumu yenmede çok ilerledim. Çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Kendisine de başarılar diliyorum.
Bir suredir Gurbey Beyden yardim aliyorum.Panik bozukluk,yetersizlik duygusu ve ileri derece anksiyetem vardi.Gurbey Bey bana farkindalik kazandirdi iyi ki onunla bu surecte ilerlemisim tavsiye ve aslinda tesekkur amaciyla yazmak istedim.
Gürbey Seçgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gürbey Seçgin, Psikoloji. Size Gürbey Seçgin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
Gürbey Seçgin adresi nerede?Gürbey Seçgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arabacıalanı Mah. 54.Cad. No:3 I Blok Daire No:3005 Cadde 54 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gürbey Seçgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gürbey Seçgin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gürbey Seçgin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gürbey Seçgin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gürbey Seçgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gürbey Seçgin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gürbey Seçgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Gürbey Seçgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gürbey Seçgin hangi sigortaları kabul ediyor?Gürbey Seçgin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.