Genel Cerrahi Randevusu
Zühtüpaşa Mahallesi Recep Peker Caddesi No:11, Kadıköy
Medicana Kadıköy Hastanesi
em...e
Mrhb Almanyadan yaziyorum.
22.12.20 Tarihinde Tüp miğde ameliyati oldum ve çok memnun kaldim. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
Dr.Gürdal Ören elinden geleni yapti ve gerçekten bunu yürekten söylüyorum benimle çok ilgilendi sagolsun. Ekibinede ayrica tesekkür ediyorum.
Iyiki varsiniz, iyiki sizi seçtim!!!!
fu...n
4 gün önce mide küçültme operasyonu geçirdim ve şu an bu yorumu Şişlide Cevahir AVM 'den yazıyorum :) Kendimi Dr.Gürdal Bey sayesinde çok iyi hissediyorum.
Gürdal Bey......
"Öncelikle ameliyatımı başarılı bir şekilde tamamlayıp ilgili tüm desteği sunduğunuz için, hastanede viziteleri sık sık yapıp Güler yüzünüzü eksik etmediğiniz ve moral motivasyonum olduğunuz için...ve yeni bir hayata merhaba dememe sebep olduğunuz için....çok çok teşekkür ederim.
Kıymetli ekininize ve size başarınızın devamını dilerim.
Funda Akın *pozitif hastanız* :D
em...9
Bende Tüp mide ameliyati oldum . Cok memnun kaldim . Kendimi cok güvende hissetim. Dr.Gürdal Bey ve ekibine cok Tesekkür ediyorum , gercekten uzmanlarin elinde oldugumu fark etmem uzun sürmedi . Tekrardan çok Teşekkür ederim .
bu....
14 Ekim 2019 tarihinde tüp mide ameliyatı geçirdim ve okadar memnun kaldım ki, size tek bir doktor tasfiye edebilirim oda doktorumuz Gürdal ören. Şimdiye kadar hiç bir sancı ve ağrı hissetmedim. Onların sayesinde yeni bir hayat başladın! Hersey için teşekkür ediyorum!
ja...t
28.10.2019 tarihinde tüp mide ameliyatı oldum çok iyiyim ameliyat olmuş gibi hissetmiyorum gürdal hoca ve ekibine teşekkür ederim çok ilgililer herşeyi detaylı anlatıyorlar aklınızda soru işareti kalmıyor
mi....
Gürdal Hocama ve Ekibine cok Tesekkür ediyorum. Onlarin sayesinde bi sene icinde 47kilo verdim ve sagiligima kavusdum.
Amalyat öncesi ve ameliyat sonrasi cok ilgi gosteriyorlar kilo problemi olan herkese gönül rahatligiyla tavsiye edebilirim
k6...1
Subatin basinda bende Tüp Mide ameliyati oldum. Ameliyattan bir gün önce esimle yatis yaptik 4 Gece hastanede kaldik ve hic bir sekilde zorluk cekmedik. Hersey cok güzel gecti. Ameliyattan 3 gün sonra günlük hayatima döndüm ve Istanbulu gezmeye basladim :)
nu...7
Ameliyat olalı 3 gün oldu ve çok rahatım kendimi iyi hissediyorum hastane ve sağlık ekibi çalışanları gerçekten Harika ilgi ve alakaları çok iyi özellikle dr.gürdal bey ve ekibine yeni bir başlangıç ve 2. Hayatımı bana verdikleri için teşekkür ederim. Bizim 2. Şansımız olduğunuz için minnettarım herşey için
tü...y
Ben 21.12.2018 Medicana Hastanesinde ameliyat oldum. Orda calişan bütün hemşirelerden ve çalışanlardan çok memnun kaldım. Ben Almanya dam yalnız geldim ve bunu bana hiç hissetdirmediler ve çok iyi ilgilendiler benimle. Gürdal hoçam işini titiz ve iyi yapan bir cerrah. Onu şiddetle tavsi ediyorum. Bir sorum olduğunda herzaman ulaşa biliyorum. Neslihan hanım da işinde iyi olan bir diyetisyen. Ameliyatımı orda gerçekleştirdim için mutluyum.
Cok menmun kaldim, ekip süper ilgilendiler benimle, tüm sorularima, agrilarima hemen cözüm bulundu. Hic pisman degilim ve cok mutluyum. Tertemiz bir hastane ve süper bir calismaydi, ne bir bekleme nede zerre ksar bir sikintim oldu. Cok tsk ederim. Süpersiniz!
Gürdal Ören isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gürdal Ören, Genel Cerrahi. Size Gürdal Ören tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu.
Gürdal Ören adresi nerede?Gürdal Ören şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zühtüpaşa Mahallesi Recep Peker Caddesi No:11 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gürdal Ören isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gürdal Ören online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gürdal Ören isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gürdal Ören, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gürdal Ören hangi dilleri konuşuyor?Gürdal Ören ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gürdal Ören isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gürdal Ören bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gürdal Ören ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gürdal Ören hakkında ne düşünüyor?Toplam 170 hasta / danışan, Gürdal Ören hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar