a....s
Gürhan hocam gerçekten işini çok iyi yapan bir doktor. Odaya girdiğinizde güzel enerjisiyle ve sohbetiyle sizi rahatlatıyor. Kulaklarımın tıkanması şikayetiyle gitmiştim anında sorunu halletti. Kendisine cok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Hiç şüphe etmeden Gürhan hocadan rendavu alabilirsiniz.
ye...1
9 yaşıma kadar sürekli bademcikleri şişip doktor doktor gezen bir kız çocuğuydum, birçok doktor bademciklerimi almak isterken, Gürkan Konakçı doktorum bademciklerimi almadı geniz etimi almanın yeterli olacağını söyledi ve kendisi geniz eti ameliyatımı gerçekleştirdi. Sonrasında bademcik enfeksiyonu çok nadir geçirdim. Şimdi 27 yaşındayım kendisine çok teşekkür ediyorum
ke...u
Doktorum on numara koyduğu teşhis bire bir tutuyor insanları kobay olarak kullanan doktorlar varken hocamızdan allah razı olsun.......
Gürhan Konakçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gürhan Konakçı, Kulak Burun Boğaz.
Gürhan Konakçı adresi nerede?Gürhan Konakçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- M.Akif Cad.Ömerseyfettin Sok.No:16 Kültür Mah. Düzce
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gürhan Konakçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gürhan Konakçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gürhan Konakçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gürhan Konakçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gürhan Konakçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gürhan Konakçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Gürhan Konakçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.