mi...a
Gürkan Bozdağ, TAM BİR MARKA! Yıllarca idolüm olan hocamın hastası olmak nasip oldu. Ektopik (dış) gebelik rüptürü yaşamam nedeniyle bir tüpüm alınmıştı, mevcut tıbbi durumuma aşılama veya tüp bebek tedavisi önerildi. Gürkan hoca şuanda bahçecide çalışıyor, hocamla ilk randevudan sonra içimdeki tüm o kargaşa bitti. Gürkan hoca doktorum olduktan sonra öyle bi rahatlama geldi ki bence bu çok önemli bir şey; doktor-hasta ilişkisinde güven bağı oluştuktan sonra insan kafaya hiçbirşey takmıyor. Kendinizi emin ellere teslim etmek en güzeli. Tedavimin her aşamasında her görüşmemizde bir hasta olarak mest oldum, yanından hep güvenle ayrıldım. Bu ülkenin gururu olup, mütevazılıkla güzel güzel herşeyi açıklaması mı dersiniz işinde enn iyisi olduğunu hissettiğiniz için yaşadığınız konforu mu? Gürkan Hocamın hastası olduğum için çok şanslıyım. Evlat sahibi olmak isteyen, bunun için acı çeken çare arayan tüm kadınlara benim tüp bebek tedavim sırasında hissettiğim duygulara kavuşmalarını diliyorum.
se...i
Kısırlık tüp bebek tedavisi için Gürkan hocamı tercih ettim ve çok güzel bir tedavi süreci geçirmemiş sağladı kendisi sağlıklı bir şekilde yavrumu dünyaya getirmem de Gürkan hocamın uygulamış olduğu tedavi kadar Profesyonel yaklaşımının sıcak kanlı sabırlı meraklı sorularıma güven dolu verdiği cevapların etkisi olduğunu belirtmeden geçmem adaletsizlik olurdu Gürkan hocam alanında Profesör olduğu kadar hasta yaklaşımı açısından da harika bir insan güvenle tercih edebilirsiniz.
eb...r
Gürkan bey işinin ehli Güler yüzlü sizi dinleyip yorum yapan ,sıkılmayan , hemen başından göndermeyen bir bayan için olmazsa olmazdır bunlar hepsini başarı ile yapıyor en başta güven veriyor tüp bebek tedavisi görüyorum her koşulda ulaşabildiğim soru sorabildiğim mükemmel bir doktor kendisi bebeğim olur yada olmaz bunu sadece Allah bilir Gürkan hocam ve diğer hocalarımız sadece yardımcı oluyor ama moral motivasyon hepsi bir arada Gürkan bey de iyiki siz teşekkür ederim ...
gü...l
gürkan hocayı bir arkadaşımın tavsiyesyle gittim çok yogun bir hekim olmasına ragmen güler yüzlü ve her sorunuza cevap veren bir hekim rahimde septum amelıyatımı gerçekleştirdi çok başarılı geçti. işinde kesinlikle uzman ve çok bilgili bence ilerıdekı yıllarda adından sıksa sözetirecek başarılarının devamını diliyorum.
mi...r
Mükemmel ve harika bir doktor ve doktorum allah razı olsun ondan Değerli doktorum Sayın Gürkan Bey sizden çok çok memunuz iyiki varsınız iyiki benim doktorumsunuz:)
fu...a
İnfertilite nedeniyle Gürkan Bey'e başvurdum. İlk muaynede asistanı tarafından bilgilerim alındı, telefon ile doktora iletildi, klomen ile aşılamaya karar verildi. İlk aşılamamda 1 kez ultrason yapılarak aşılama yapıldı. Olumsuz olunca yeniden klomen kullanmaya başladım ancak klomenin yumurtalarımı büyütmediği yapılan ultrasonlar ile belirlendi. Aşılama yapılmadı. Gonal-F ile aşılama yapılmaya karar verildi ancak yine yumurta takibim züzenli yapılmadığından aşırı uyarılma sendromu nedeniyle aşılama yapılmadı. Ayrıca ben aşırı rahatsız oldum. Gonal-F daha düşük dozlarda kullanarak aşılama yapıldı ancak olumsuz sonuçlandı. Bu süreç tam 7 aysürdü ve sürekli hastaneye gidip geldim. Ayrıca bu süreler içerisinde Gürkan bey şehir dışına konferansa ya ada toplantılara gittiğinde doktora erişememe ya da planı belli olmadığı için saatlerce doktoru bekleme durumlarını çok yaşadım. Ayrıca, hasta yoğunluğunun aşırı olması belki de doktorun hastalarını yeterince takip edemediğini düşünüyorum. Ultrason doktor tarafından yapılmıyor. Saatlerce sıra bekliyorsunuz. Ben yoğun işerimin arasında 7 ay boyunca hastanede çok sıkıntı yaşadığımı belirtmek istiyorum.
Gürkan Bozdağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gürkan Bozdağ, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Gürkan Bozdağ adresi nerede?Gürkan Bozdağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hakkı Yeten Cad. No:11 Kat 3 Terrace Fulya Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gürkan Bozdağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gürkan Bozdağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gürkan Bozdağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gürkan Bozdağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gürkan Bozdağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gürkan Bozdağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Gürkan Bozdağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları