Bahçelievler Mh. Vezir Sk. No:9 Haznedar, Bahçelievler, İstanbul
Eğitim Mahallesi, Panayır sok., Sadıkoğlu Plaza 5 Kat: 1 No:38 / HASANPAŞA, İstanbul
Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
İnsülin Direnci Tedavisi
Gürkan Kubilay Muayenehanesi
1986 yılında İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi.
1991 yılında 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesinden İç Hastalıkları Uzmanlığı aldı. 1994 yılında Çin’ in başkenti Pekin’ de Akupunktur eğitimi aldı. Akupunktur eğitimi Sağlık Bakanlığından onaylandı.
1997 Çin’ de, 1988 Brezilya’ da, 1999 Amerika’ da ve 2000 de Fransa’ da Dünya Akupunktur Kongrelerine katıldı.
Obezite tedavisi üzerine 1993′ ten bu yana çalışmaktadır.
İç Hastalıkları Uzmanı olması nedeniyle, riskli hastalıklar olan diyabet, hipotiroidi, kalp, koroner damar hastalığı, hipertansiyon ve astım gibi hastaların da beslenme düzenlerinin sağlanması konusunda çalışmaktadır.
Düzenli olarak İç Hastalıkları kongrelerine katılmakta , en son 14-18 Ekim 2015 tarihinde yapılan İç Hastalıkları kongresine katılmıştır.
TV SAĞLIK PROGRAMLARI
KANAL D’ de yayınlanan (DOKTORUM) programında, 2 yıl, her 2 haftada bir pazartesi günleri SAĞLIKLI ZAYIFLAMA konusunu anlatmış, ülkeyi İNSÜLİN DİRENCİNE BAĞLI OBEZİTE konusunda uyarmış ve bilinçlendirmiştir.
2011 yılının Ağustos ayında, ATV kanalında, SAĞLIKLI RAMAZAN BESLENMESİ üzerine ve her gün öğleden sonra 1 saat yayınlanan bir program yapmıştır.
TNT kanalında, 4 ay, her sabah, ( Dr.GÜRKAN KUBİLAY İLE SAĞLIK) programını yapmıştır.
Halen de çeşitli TV kanallarında, sağlıklı beslenme ve ideal yaşam koşulları hakkında programlar yapmaktadır.
Dr. Gürkan Kubilay ayrıca spor yazarıdır. Türk futboluna istatistiki verileri ve bilgisayarlı maç analizini 1998 yılında getiren ilk kişi olup, Ersun Yanal, Fatih Terim ve Şenol Güneş’in milli takım teknik direktörlüğü yaptığı dönemlerde, rakip Avrupa milli takımlarının analizlerini hobi olarak yapmıştır.
k.....
Gürkan Kubilay'ı ilk kez televizyonda gördüm tiroit rahatsızlığımdan dolayı zayıflayabilmem için muayene olma kararı aldım. İlk görüşmede bana pozitif enerjisi ile güven vermesi motivasyonumu yükseltti. İşinde inanılmaz iyi biri olduğunu düşünüyor ve gözüm kapalı güveniyorum. Bahsettiği gibi hiç açlık çekmedim. Muayene olalı bir ay oldu. 4 haftada kendisiyle 3 kez görüştüm. Bu süre zarfında 5 kilo verdim. Buna bağlı olarak kısa zamanda tüm fazla kilolarımdan kurtulacağıma inancım tam. Onun pozitif enerjisi ve hayata bakış açısına da hayranım. İnsanı motive ediyor ve sağlıklı zayıflamamı sağlıyor. Sadece onun konuşmalarını canlı dinlemek bile büyük bir ayrıcalık olduğuna inanıyorum.
g ...z
TELOVIZYONDAN IZLEDIGIM VE UYGULADIGIM BIR HAFTALIK DIYET PROGRAMINIZ BENI COK MOTIFE ETTI. MUMKUNSE DIYET LISTENIZDEN FAYDALANMAK ISTIYORUM . BANA YARDIM EDERMISINIZ YASIM 66, .KILOM 75, BOYUM 1,57. TESEKKUR EDERIM SIMDIDEN SAGLIKLI HUZURLU , COMERT , VE BARIS GETIREN BIR YENI YIL DILERIM.,
Gürkan Kubilay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gürkan Kubilay, İç Hastalıkları. Size Gürkan Kubilay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Hemoglobin A1c(Hba1c), Ozon Tedavisi, Randevu, Kişiye Özel Beslenme Programları, Ozon ile Ağrı Tedavisi, Ozon ile Uykusuzluk Tedavisi, İnsülin Direnci Tedavisi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im.
Gürkan Kubilay adresi nerede?Gürkan Kubilay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eğitim Mahallesi, Panayır sok., Sadıkoğlu Plaza 5 Kat: 1 No:38 / HASANPAŞA İstanbul
- Bahçelievler Mh. Vezir Sk. No:9 Haznedar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gürkan Kubilay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gürkan Kubilay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gürkan Kubilay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gürkan Kubilay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gürkan Kubilay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gürkan Kubilay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gürkan Kubilay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gürkan Kubilay hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Gürkan Kubilay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları