Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kulak Estetiği
Kulak Temizleme
Kulak Tüpü Takılması
Nev Anadolu Hastanesi
Küçük Dil Ameliyatı (Uvulektomi)
Laserasyon Onarımı
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Robotik Cerrahi
Nev Anadolu Hastanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Nev Anadolu Hastanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tükürük Bezi Ameliyatı
Nev Anadolu Hastanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Çene Estetiği
g ...s
Çok uzun zamandır kulağımdaki rahatsızlıktan dolayı çok fazla doktora gittim. Ne yazıkki sonuç alamadım. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Gürkan Hocama geldim. İlk andan itibaren hastaya yaklaşımı bilgilendirmesi muazzamdı. Teşhisi koyduktan sonra her bir ayrıntıyı anlatıp ameliyat yerine önce ilaçla sorunu gidermeye çalıştı. Dün itibariyle de sinüzit ameliyatımı yaptı. Doktorumun eline emeğine sağlık. Gerek muayeneleri gerekse ameliyat sabahı ve çıkışındaki güler yüzü, aydınlatıcı bilgilendirmeler ile strese girmeden güzel bir süreç geçirdim. Ameliyat sonrası odada uyandığımda bugüne kadar hiç nefes almadığımı ve müthiş bir rahatlama hissettim.
Allah kendisinden razı olsun.
gü...
Gürkan Ünal hoca; yakın ilgisinden, detaylı incelemesi sonucu detaylı bilgiyi de anlaşılır bir şekilde paylaşması açısından mükemmel ve işinin ehli bir doktor. Kızımın geniz eti rahatsızlığı iÇin birçok doktora gittik sonuç alamadık, nette karşılaştığım iyi yorumlardan sonra Gürkan hocadan randevu aldım, muayene sonucu aktarmış olduğu tatmin edici bilgiler doğrultusunda geniz eti operasyonu yaptı, ilk günden itibaren kızımın gece horultuları, uykuda nefes tutmaları son buldu. Ses tonu bile güzelleşti. Kendisinden Allah razı olsun, böyle başarılı hekimlerin artması dileğiyle…
z....ç
Şiddetli baş dönmesi ve denge kaybı şikayetim vardı bir çok doktora gitmeme rağmen bulunamamıştı, ve nihayet sikayetlerim Gürkan beyle son buldu..
mb...t
kulağımdaki buşon sıkıntısı ve tıkanıklık için daha önce 4 uzmana daha göründüm. Gürkan hocam sağolsun hem çok ilgilendi hem de verdiği ilaçlar sayesinde uzun zamandır çektiğim problemden kurtuldum. Kendisine teşekkür ediyor herkese tavsiye ediyorum
mu...a
Doktor Gürkan Bey 2019 senesinde Medical Park Hastanesinde 5 yaşındaki kızımın geniz eti ameliyatını başarı ile gerçekleştirdi. 2018 senesinde ilk gidişimizde ilaç tedavisi uyguladı ve ameliyata karşı çıktı. Çünkü Gürkan Bey ilaç ile tedavisi mümkün olan rahatsızlıklarda diğer bazı doktorlar gibi hemen ameliyata yönelmiyor. Onun için kızımın ameliyatı için 1 sene bekledi ve en sonunda ameliyattan başka çare kalmayınca operasyonu gerçekleştirdi. Kendisi müthiş alakalı, güler yüzlü, hastasını dinleyen, beyefendi çok iyi bir doktor. Ben Gürkan Bey gibi doktorların çoğalmasını temenni ederim ve doktor beye teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim.
Çocuğumuzun burnunun kenarında iki tarafta gözlüğün oturduğu iki yanda kemikler çıkmıştı, bir tanesi çok çıkıntılı, gözlük yamuk duruyordu odak noktası değişiyordu bir operasyon düşündük Gürkan Bey de operasyonu yapabileceğini söyledi. Burun ucunda da bir düzeltme yapıldı. Kontrollerimize de geliyoruz bir sıkıntı yaşamıyoruz. Gece bile ihtiyaç duyduğumuz anda kendisine ulaştık hastaneye geldiğimizde müdahale edildi.
15.02.2022 tarihinde burun ameliyatı oldum. Burnumda kemik eğriliği vardı ayriyeten şeklinden de rahatsızdım. Ameliyatım tam 4 saat sürmüş, doktor bey çok uğraşmış. Henüz 6. günüm olmasına rağmen çok çok iyiyim. Henüz şiş olmasına rağmen şeklinin ne kadar güzel olduğu belli. Doktor Bey'in ilgisine, alakasına, emeğine minnettarım Herhangi bir sorunu olan ve ameliyat olmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
şe...a
Kızımın burun tıkanıklığı şikayeti ile Dr.Gürkan bey'e gittik. Çocuklarla iletişimi çok iyi. Rahatsızlığı ile ilgili detayları anlatti, sorularimiza ayrıntısıyla cevap verdi. Çalışma hayatınızda başarılarınız daim olsun.
m....t
cuma sabahı annemin şiddetli bir baş dönmesi şikayetiyle kendisine başvurduk detaylı muayenesinden ve tedavisinden çok memnun kaldık. o günden beri annemin şikayeti olmadı daha öncede annemin böyle bir baş dönmesi şikayeti olduğunda doktor bey kadar detaylı bakılmamıştı o yüzden kendisine çok teşekkür ediyorum herkese tavsiye ediyorum
Doktor beye 25.06.2021 tarihinde burnumdaki nefes alma problemş ve görüntü bozukluğu nedeniyle ameliyat oldum gerçekten çok araştırmadan gittim iyikide gitmişim karşılaşacağınız en iyi hekimlerden birisi benden bir hafta önce başka bi arkadşımda ameliyat oldu ben daha çabuk iyileştim va daha sağlıklı oldum şiddetle tavsiye ederim gerçekten işinin ustası ve çok çok kibar bir insan umarım daha daha güzel günler görür
Gürkan Ünal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gürkan Ünal, Kulak Burun Boğaz. Size Gürkan Ünal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Lokal Anestezi, Burun Estetiği, Burun Estetik Cerrahisi, Burun Ucu Kaldırma, Revizyon Burun Estetiği, Burun İçi Radyofrekans.
Gürkan Ünal adresi nerede?Gürkan Ünal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beşevler Mah. İzmir Yolu Cad. No:105 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gürkan Ünal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gürkan Ünal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gürkan Ünal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gürkan Ünal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gürkan Ünal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gürkan Ünal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gürkan Ünal hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Gürkan Ünal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gürkan Ünal hangi sigortaları kabul ediyor?Gürkan Ünal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları