Bahçelievler Mahallesi Çamlık Caddesi No:2, Çorum
ce...
Mart 2023 ‘te Varis ameliyatımı gerçekleştiren Dr.Gürkan bey ve ekibine en içten dileklerimle çok teşekkür ediyorum.Doktorumun ameliyat öncesi ve sonrası ilgi ve hassasiyetinden,ayrıntılı bilgi verip sıkılmadan sorularımı cevaplandırıp sabırla,samimiyetle içimi rahatlatmasından;
devlet hastanesinin sabırlı ,güler yüzlü,tecrübeli ve çok yardımcı olan hemşirelerinden memnun kalıp duacıları oldum diyebilirim…Yanımda refakatçim olmadan bile birkaç saat idare edebildiysem servis hemşireleri sayesinde… Doktorumun tecrübesiyle ameliyatım çok güzel geçti,şimdi ise iyileşme sürecindeyim… Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim…
es...r
Babamızın bypass ameliyatını gerçekleştiren gürkan hoca ve ekibine ilgi ve emekleri için çok teşekkür ederiz.
i....s
Gürkan beye çok teşekkür ederim. Kendisi yaklaşık 3 ay önce açık kalp ameliyatımı gerçekleştirdi iki damarım değişti.Ameliyat, yoğun bakım ve servis süreci dahil kendisinin ve ekininin. İlgi alaka ve başarılı geçen operasyonum İçin kendisine çok teşekkür ederim, Başarılı, samimi bir doktor herşey için teşekkürler şu an sağlığım çok iyi hiç bir sorun yok emeklerine sağlık
ni...6
Annemin greft ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi gercekten alanında bir numara bir doktor hastalarına yaklaşımı çok güzel kendisine çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim
Doktor bey babamın kalp ameliyatını gerçekleştirdi.hasta ilişkişi çok iyi olan bir doktor kendisine tüm emeklerinden dolayı teşekkür ederim.
me...6
öncelikle doktoruma teşekkür ediyorum benim mitral kapak ameliyatımı gerçekleştirdi çok memnunum ve her ay inr kontroline gidiyorum ve her gidişimde güler yüzle karşılıyor yüreği temiz bir doktor allah onu başımızdan eksik etmesin çok iyi bir doktor herkese tavsiye ederim.SAYGILAR.
Gürkan Uzunonat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gürkan Uzunonat, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Gürkan Uzunonat adresi nerede?Gürkan Uzunonat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Çamlık Caddesi No:2 Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gürkan Uzunonat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gürkan Uzunonat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gürkan Uzunonat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gürkan Uzunonat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gürkan Uzunonat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gürkan Uzunonat hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Gürkan Uzunonat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.