Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Genel Cerrahi Randevusu
Zehirli Guatr Ameliyatı
İç Guatr Ameliyatı
İşaretleme Yöntemi
Prof. Dr. Gürkan Yetkin
Çocuk sahibi olmak isterken kanser olduğunu öğrenmiş bir kadınım. Elime bir kitle geldiğinde içimde kötü bir his oluşmuştu, buna rağmen Gürkan hocam kanser teşhisini koyduğunda şok olmuştum. O ana kadar kabullenmiyordum bunu fakat biyopsi sonucu gelince hayatım altüst olmuştu. Ameliyat oldum ve bir mememin tamamı alındı çok şükür ki metastaz görülmemişti. Kanser ameliyatında meme koruyucu cerrahi uygulandı ve bu nedenle kanserle savaşırken bir de meme kaybının psikolojik problemlerini çok hissetmedim. Ameliyattan sonra kemoterapi sürecim başladı. Hayatımın en kötü dönemlerinde hissediyordum ve en büyük şansım Gürkan hocanın hastası olmaktı. Onun bu süreçteki desteği, ilgisi, umudu ve çabası beni hayata bağladı. Ne zaman pes edecek gibi hissetsem beni ayağa Gürkan hocam kaldırdı. Kendisi benim için sadece bir doktor değil hayatımın kahramanı. Ona minnet borcum ömrüm boyunca bitmeyecek. İyi ki işini bu kadar seven, hastalarına bu kadar yürekten yaklaşan ve işinin ehli bir hekimle karşılaşmışım. Kötü günlerin hepsini sayesinde geride bıraktım.
ha...a
Mememde fark ettiğim bir kitle nedeniyle hemen bir doktora gittim. Kitlenin kötü huylu olduğunu öğrendiğimde ilk olarak işinde uzman bir hekim araştırmaya başladım. Gürkan hocamı da araştırmalarım sonucunda buldum. Yıllarını meme kanseriyle savaşarak harcamış bir doktordan daha iyisi olamazdı. Böyle bir şeyin başıma geleceğini hiç düşünmesem de düzenli kontrollerini aksatmayan biriydim. Gürkan hocaya gittiğimde meme kanseri evresinin daha başlangıçta olduğunu ve hiç korkmamam gerektiğini söyledi. Kanser teşhisi konmuş biri olarak bu kadar serinkanlı davranmamın sebebi, bu süreçte yanımda canım gibi sevdiğim doktorumun olmasıydı. Karşılaştığım en ilgili, hastasına en değer veren doktorlardan biri. Her zaman elinden gelenin fazlası için çabalıyor. Bu süreci bu kadar kıymetli bir doktorla atlattığım için mutluyum.
s....b
Annemin meme kanseri ameliyatına girerek kitleyi aldı. Hastalarının onu neden bu kadar övdüğünü o dönemde anlamış oldum. Yüzü hep gülen, hasta psikolojisini çok iyi yöneten, yaklaşık 40 yıldır bu işin içinde olan, hastaya ve yakınlarına abi, baba gibi yaklaşan bir hekim. İyi ki var, hep olsun.
t....ö
10 Haziran Perşembe günü Gürkan hocama meme kanseri nedeniyle ameliyat oldum. Teşhis ilk konulduğunda dünyam başıma yıkılmış gibiydi. O kadar korktum ki ne yapacağımı bilemedim ama Gürkan hoca hastaların dilinden çok iyi anladığı için beni rahatlatmayı başardı. Desteğini hiçbir zaman eksik etmedi, ne zaman arasam benimle hep ilgilendi. Bu kadar zor bir dönemde insana kendini iyi hissettiren bir doktorun olması paha biçilemez. Kendisine binlerce kez minnettarım. Ben kanseri yendiysem Gürkan hocamın uzmanlığı, şefkati ve ilgisi sayesinde.
a....a
Sevgili Gürkan hocam ile annemin aniden ortaya çıkan meme kanseri şüphesi ile tanışma fırsatını yakaladık. Bizede bir dostumuzun yakını hocamızı tavsiye etti iyiki etmiş, iyiki hocama ulaştık her gün binlerce kez şükür ediyor, hocama da dua ediyoruz Zor bir süreçti, tüm süreçten bahsederek hocama teşekkür etmek istiyorum
Sevgili hocam bizi muhteşem bir motivasyonla ve sevgi ile karşıladı. Oysa biz şok vaziyetteydik, ne yapacağımızı neler yapmamız gerektiğini, hastalığın detaylarını, tedavileri hiç birşey bilmiyorduk. Tabi önce panik atak annemin hastalığını yada tedaviyi kabul etmesi gerekiyordu fakat hiç birine evet demedi. Taki Gürkan hocamın anneme yaklaşımı, ona hastalığı konusunda bilgilendirmesi, moral ve motive etmesi, hep pozitif ve inançlı olması bizim ve annemin içimizi rahatlatarak emin ellerde olduğumu hissettirdi, gözümüz kapalı hocam seninleyiz dedik Hocam hepimizi hastalık konusunda ve hastalığın tüm aşamalarında eğitti. Bence en önemli özelliği eğitim ile hastalığı tanımamızı sağlaması o kadar güven verici ki anlatamam. hiçbir operasyonu kabul etmeyen annem gözü kapalı 2 operasyon geçirdi, en küçük detayda bile Gürkan hocam kendisi ilgilendi Her zaman iyi olacağımıza inancı tamdı O inandıkça biz iki katı sarıldık ona işte iyiki diyorum, iyiki Her dönem tahliller, her dönemin ilacı her küçük detay tam iki senedir o gülen yüzü ile sevgi dolu yaklaşımı ile bugünlere getirdi bizi Hastalarının sabah akşam sorularına cevap vermesi üstüne moral vermesi , üstüne sevgi vermesi... Hocam bu kadar uzun yazmama rağmen bunlardan çok daha fazlası... iyiki varsınız hocam hakkınızı ödeyemeyiz Sevgi ve saygı ile hep varolun
m....r
Dr. Gürkan bey iletişim konusunda çok çok hızlı ve çok iyi. Meme kanseri tanısı ile gittim. Ameliyat öncesi tetkikleri en kolay şekilde yaptirmami sağladı. Detaylı olarak bilgilendirdi. Başarılı bir ameliyat geçirdim. Sonrasında da onkoloji tedavisi için çok yararlı bilgiler sağlayıp yönlendirdi. Teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.
ha...n
Gürkan Hocaya memede kitle şikayetiyle gittim sayesinde erken teşhisle meme kanseri olduğumu öğrendim ameliyatımı Gürkan hoca gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi ve sonrası sorduğum soruları sabırla ve güler yüzle cevapladı . Gürkan Hoca işini mükemmel yapan bir doktor . Sayesinde sağlığıma kavuştum . Allah Gürkan Hocaya sağlıklı uzun ömürler versin. Gürkan hocayı herkese tavsiye ediyorum.
nu...l
Meme ağrısı şikayetiyle gittim Gürkan Hocaya, gerekli muayene ve tetkikleri yaptırdı ve çok şükür basit kist olduğu anlaşıldı. 6 aylık rutin kontrollerde devam edeceğiz. Gerek işine gösterdiği özen gerekse hastasına olan ilgi ve güleryüzlülüğünden dolayı teşekkür ediyorum kendilerine. Çok değerli bir hekimle tanışmaktan dolayı mutluyum, iyiki varsınız.
s....k
Prof. Dr. Gürkan Yetkin hocama bir sene önce annem için başvurmuştuk. Memede mikrokalsifikasyon ( kireçlenme) nedeniyle yakın zamanda bir ameliyat süreci geçirdik ve ameliyatımızı Prof. Dr. Gürkan Yetkin hocamız gerçekleştirdi. Başvurduğumuz andan itibaren tanı ve tedavi yöntemleriyle, ameliyat öncesi ve sonrası süreç de bizimle yakından ilgilenip aklımızda soru bırakmadığı, daima moral vererek iyi hissettirdiği için kendisine teşekkür ediyoruz. Hastalarına karşı olan ilgi ve alakasından oldukça memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim. Sevgilerimizle...
K.K / S.S.K
al...n
Kötü bir hastalık olan meme kanseri teşhisi ile karşı karşıya kalınca internet üzerinden hızlı bir şekilde kendisine ulaşıp hızı, ilgisi , yönlendirmeleri ve yardımları sayesinde bir hafta içerisinde operasyonumuz başarılı bir şekilde sonuçlanıp tedavi süresini birebir kendisi takip ettiği için önce kendisine sonra tüm ekibine sonsuz teşekkür ederim
Gürkan Yetkin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gürkan Yetkin, Genel Cerrahi, Cerrahi Onkoloji. Size Gürkan Yetkin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Dikişsiz Tiroid Cerrahisi, Endoskopik Cerrahi, Gastroskopi, Guatr Ameliyatı, Laparoskopik Cerrahi, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Mastektomi, Meme Biyopsisi, Meme Cerrahisi.
Gürkan Yetkin adresi nerede?Gürkan Yetkin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hakkı Yeten caddesi No:19/7 Unimed center kat :8 Fulya Şişli İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gürkan Yetkin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gürkan Yetkin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gürkan Yetkin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gürkan Yetkin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Gürkan Yetkin hangi dilleri konuşuyor?Gürkan Yetkin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gürkan Yetkin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gürkan Yetkin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gürkan Yetkin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gürkan Yetkin hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Gürkan Yetkin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gürkan Yetkin hangi sigortaları kabul ediyor?Gürkan Yetkin, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Gürkan Yetkin ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar