Diyetisyen Randevusu
Hoşnudiye Mahallesi 732. Sokak Aypalas Rezidans No:34 Kat:6 Daire:46, Eskişehir
Dyt. Gürnur Ünalan Beslenme Danışmanlığı
Hoşnudiye Mahallesi 732. Sokak Aypalas Rezidans No:34 Kat:6 Daire:46, Eskişehir
Dyt. Gürnur Ünalan Beslenme Danışmanlığı
Öncelikle gürnur hanıma çok teşekkür ediyorum.1 buçuk ay önce108 kiloydum yemegi azaltarak kilo verilecegini biliyordum fakat saglikli bir sekilde vermek istedigim icin gürnur hanımi tercih ettim ve benim hayat tarzima gore cok guzel bir diyet listesi yazdi ve hic bir sekilde ac kalmadan 1 bucuk ayda tam 13 kilo verdim 9 bucuk kilosu tamamen yağ dan gitti surekli takiple kisa surede basariya ulastirdi beni .diyetisyen deyince insanlarin aklina direk kibrit kutusu peynir gibi yapilmasi zor uyulamiyacak bir liste akillara geliyor ama gürnur hanima gittiginizde bunun boyle olmadiğını anliyacaksiniz tekrardan emekleri icin ve veremiyecegimi dusundugum kilolarimdan beni kurtardigi icin cok tesekkur ederim ;)
t ...y
Gürnur Hanım'ın yönlendirmeleri ile ilk ay sonunda 8.5 kg verdim. Benim için sıkıntılı olabileceğini düşündüğüm diyet sürecimi ilgisi , güleryüzlülüğü ve teknik konuları benim anlayabileceğim şekilde anlatması ile rahat bir şekilde geçiriyorum. Kalıplaşmış diyet listelerine bağlı kalmadan, benim alışkanlıklarımı da göz önünde bulundurarak hazırladığı programa uyumum da kolay oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.
u.....
Gürnur Hanım’la sürecimize Mayıs ayında başladık. 5 ay gibi bir sürede toplam 21 kg verdim. Kişiye özel hazırladığı programla yağ kaybı yaşarken aynı zamanda da kas artışı gerçekleştirdim. En önemlisi de, kilo kaybını/kontrolünü diyet mantığıyla değil, sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam tarzıyla bağdaştırdım. Bu dönüşümdeki en büyük pay, kendisinin bilgisi ve işine duyduğu saygıdır.
e....y
Tiroid hastası olarak veremedigim kilolar da bana yardim ve destegi ile Kendimi daha iyi ve mutlu hissetmemi sağladığı için çok teşekkür ederim.
kü...ş
Önce ki diyet deneyimlerimden korkarak ihtiyacım olduğu için mecburen başladığım yeni süreci benim için kolay, keyifli hale getiren canım diyetisyenim iyi ki yollar kesişti “hayatına uygun bir süreç ilerletmemiz en sağlıklısı diyerek hayatımdan sevdiğim hiçbir şeyi çıkarmadan sadece miktar ayarlaması yaparak benim için herşeyi daha da güzelleştirdi, çok teşekkür ediyorum
Gürnur Ünalan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gürnur Ünalan, Diyetisyen. Size Gürnur Ünalan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Randevu, Online Danışmanlık.
Gürnur Ünalan adresi nerede?Gürnur Ünalan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mahallesi 732. Sokak Aypalas Rezidans No:34 Kat:6 Daire:46 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gürnur Ünalan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gürnur Ünalan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gürnur Ünalan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gürnur Ünalan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gürnur Ünalan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gürnur Ünalan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gürnur Ünalan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gürnur Ünalan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Gürnur Ünalan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gürnur Ünalan hangi sigortaları kabul ediyor?Gürnur Ünalan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir Diyabet (Şeker Hastalığı)
Eskişehir İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Eskişehir Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Eskişehir Non-Çölyak Glüten Hassasiyeti
Eskişehir İrritabl Bağırsak Sendromu
Eskişehir Yeni Doğan Metabolik Hastalık
Eskişehir Adipsi (Susama Yokluğu)
Daha fazla (15)Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Diyetisyenler
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Diyetisyenler