eb....
2004’ten beri bırakmadığım göz doktorum kendisi. Her zaman kendini geliştiren, bilgilerine yenisini ekleyen bir dr. daha doğrusu doktordan daha fazlası. İyiki tanıdım kendisini. 16 senede göz hastalığım iyileşti ve gözlükten kurtulmamı 2018 yılında sağladı. Kendisi iyiki var. Göz sağlığımı kendisine borçluyum. 40 yaşımda görüşmek üzere (şu anki yaşım; 28)
öz...n
Benim tek ve biricik göz doktorumdur kendisi. Gerek muayenede gerek acil zamanlarda olsun hiçbir zaman hastasını geri çevirmez ve genellikle yüzü güler. Tıp merkezinde randevu almak ya da beklemek biraz sıkıntılı olmasına rağmen doktorum hem çok iyi bir doktor hem de çok iyi bir insan. Doktorumu değiştirmeyi hiç düşünmüyorum. :)
el...f
Ben bu doktora randevu alıyorum ikide bir durup sekreter hanım doktorumz seminere gitti tamam bir haftasonra yine arayıp doktorumuz seminerden dönmedi ey Müslüman 1 gün önceden degilde 2 veya 3 gün önceden desene ben işten izin almışım yarın için çocuğumu doktora götüreceğim bana yaptığına bak birde rendevuyu 1 ay sonraya atmazmı ben tam fıttırdım tamam hanfendi bir hafta sonraya nedersiniz nedoktormuş arkadaş insan hacda bile bukadar beklemiyor ve ertesi gün öğrendimki benim arkadaş bana bu doktoru tavsiye eden arkadaş benden önce almış rendevusunu
sü...n
göz muayanasi için , randevu almak ; loto çekilişi gibi,sabah 8 30 dan sonra arıyorsunuz , devemlı meşgul , düşürdükten sonra , bugünlük randevu kontenjanımız doldu. yarın 8 30 dan sonra arayın..zaten 10 gün sonrasına randevu veriliyor..onu da almak piyango gibi..
em...e
çok iyi bir doktor ben çok memnunum göz çok önemli ve ehline emanet edilmeli ve gürol bey bence bu işte ehil TEŞEKKÜRLER......
ha...)
Çok memnun kaldım kendisinden bence işini severek yapıyor göz ile bir sorunum olursa ona gideceğim ve yakınlarımı oraya yönlendireceğim :D
Gürol Dölek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gürol Dölek, Göz Hastalıkları.
Gürol Dölek adresi nerede?Gürol Dölek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavak Cad. No: 5 Belediye Yanı Gebze Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gürol Dölek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gürol Dölek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Gürol Dölek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gürol Dölek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gürol Dölek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gürol Dölek hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Gürol Dölek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları