Gastroenteroloji Randevusu
Mustafa Kemal Mahallesi 2118 Sokak Maidan İş Merkezi C Blok Kat:10 Daire:124, Ankara
Abdominal Ultrasonografi
Endoskopi
Endoskopik Beslenme Tüpü Takılması
Endoskopik Tedavi
Gürol Öksüzoğlu Muayenehanesi
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Esd (Sedimantasyon)
Ileostomi(Ülseratif Kolit Cerrahisi)
Kapsül Endoskopi
Karaciğer Biyopsisi
Gürol Öksüzoğlu Muayenehanesi
Karaciğer hasarının ultrasonografik değerlendirilmesi (Real-time elastografi)
Karaciğer Kan Testleri
Kolon Kanseri Görüntüleme
Kolonoskopi
Pankreas Ve Adacık Hücre Transplantasyonu
Gürol Öksüzoğlu Muayenehanesi
Perkütan Endoskopik Gastrostomi (Peg)
Perkütan Iğne Aspirasyonu
Perkütan Karaciğer Biyopsisi
Rektosigmoidoskopi
Sigmoidoskopi
Sindirim Sistemi Darlıklarının Balonla Genişletilmesi
Transvenöz Karaciğer Biyopsisi
Gürol Öksüzoğlu Muayenehanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Çift-Balon Endoskopi
Gastroözofajeal Reflü
Yağlı Karaciğer
Çölyak Hastalığı
g.....
Tüm dürüstlüğümle yazıyorum ki ben Gürol Hoca'nın ofisinden randevu alıp kendisiyle ilk tanıştığımda ufak bir şaşkınlık geçirdim. Bırakın böyle bir doktorla tanışmayı, böyle bir insanla dahi çok nadir tanışmışımdır. Anneme uygulanacak Kolonoskopi işlemi hakkında bilgi almak için kendi adıma randevu alıp ofisinde karşısına geçtiğimde, kendimi sanki yıllardır tanıdığım güvenilir bir dostumun yanında hissettim. Annem için geldiğimi anladığında şiddetli ısrarlarıma rağmen üc almayı kabul ettiremedim. Bana aynen şöyle dedi: "Sınırsız zamanımız var, acele etme, bana aklına takılan her şeyi sor, acele etmeden istediğin her şeyi sor". Hani etkileyici bir film izlersiniz de onun tadı bir kaç gün zihninizde kalır, Gürol Hoca'nın tadı da öyle kaldı zihnimde, her gün aklıma geliyor. Acaba çıkarken hafif bir sarılsaydım ayıp olur muydu veya malum covid yüzünden rahatsız olur muydu diye de düşünmeden edemedim. Kendisi annemin hastalığı ile direk olarak alakalı değil ve muhtemelen kendisini bir daha görmeyeceğim ama umarım insanlar böyle bir insanı yormaz ve bu tavrın hakkını verirler. Saygıdeğer Gürol Hocam çok farklı bir insandır.
3 hafta boyunca ani sancılar halinde başlayan bağırsak sorunum için gittim kendisine. Artık çok fazla görmediğimiz uzun ve detaylı bir muayene sonrası verdiği tedavi ile bağırsak ve mide ağrılarım kısa sürede geçti. Sürecin başından sonuna kadar düzenli takibi ve detaylı anlatımları, tecrübe ve teşhisleri sayesinde rahatlıkla sorunlarınızı atlatabilmenizi sağlayabilen çok iyi bir doktor. Bu kadar uzun muayene artık çok rastlanılan bir durum değil.
ş.....
Yıllardır geçmeyen mide ağrısı şikayetimi etkili tedavisi ile geçiren tecrübeli doktorum Gürol beye tedavisi samimi tavrı ve güleryuzunüz için çok teşekkür ederim..
m....b
Anneme huzursuz bagirsak teshisi konuldu.6 ay boyunca icmedigi ilac kullanmadigi yontem kalmadi.Heralde artik boyle yasamaya alismam lazim derken gurol beyi tanidik .iyi ki de tanidik.Gurol beyin verdigi tedavi sayesinde cok daha iyi.Cok ilgili sicak kanli bir doktor.iyi ki varsınız...
a....c
Uzun süre devam eden kabızlık ve mide yanması için şikayetim için başvurdum kendisine kolonoskopi yaptı.midem icin tedavi verdi çok şükür artık böyle bir sorunum kalmadı şiddetle tavsiye ediyorum.Gercekten alanında bir numara yıllardır süren şikayetlerim sayesinde kesildi.
h....b
28 Ekim tarihinde babamın şiddetli mide yanması sonucu bayındır Hastanesi'nin acil bölümünde akut pankreas iltihabı tanısı konuldu ve yatış istendi.surec boyunca sayın Gürol hocanın yoğun ilgisi ve takibi ile babamin rahatsızlığı kontrol altına alındı ve yarın taburcu oluyor.29 Ekim Resmi tatil olması dolayısıyla tedavi için hiçbir hastaneden randevu alamazken hocamızın bizimle sürekli irtibat halinde olduğu ve tatil gününde değerli vaktini bizlere ayırdığı için kendisine şükranlarımızı sunarız.
Mide rahatsızlığımdan dolayı muayene oldum. Endoskopi işlemi yapıldı. Olan rahatsızlıklarımda gerileme sağlandı. Şuan da çok iyiyim. Süreç hakkında her zaman bilgilendirmelerde bulundu. Gürol Bey harika bir doktor. Kendisini herkese tavsiye ederim.
c.....
Mide rahatsızlığından dolayı muayene oldum. 2 haftalık tedavi süreci geçirdim ve tedavim olumlu sonuçlandı. Şu anda çok iyiyim. Gürol Bey sıcakkanlı, güleryüzlü, işini iyi bilen, çok iyi bir doktor. Kendisine teşekkür ederim.
sa....
Çok ilgili ve cana yakın bir doktor Gürol hoca. Güleryüzlü ve rahatsızlığınız ile ilgili ayrıntılı bilgiler veriyor, iki kez kolonoskopi için kendisine muayene oldum ve işlem yapıldı. Muayene ve işlem sürecinden memnuniyetle ayrıldım özellikle kolonoskopi sürecinde de çok rahatlatıcı yaklaşımı ile sıkıntısız atlattım. Çok teşekkürler Gürol hocam.
sü...r
Gürol hocam cana yakın arkadaşca ve dostça hastalarına bakıyor ben ve eşim gürol beyin hastasıyız vermiş olduğu ilaçlar ve yapmış olduğu muayenelerden sonra gayet ikimizde iyiyiz.Kendilerine çok teşekkür edeim.
Gürol Öksüzoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gürol Öksüzoğlu, Gastroenteroloji. Size Gürol Öksüzoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Gastroenteroloji Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Normal Randevu, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Abdominal Ultrasonografi, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf), Endoskopi.
Gürol Öksüzoğlu adresi nerede?Gürol Öksüzoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mahallesi 2118 Sokak Maidan İş Merkezi C Blok Kat:10 Daire:124 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gürol Öksüzoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gürol Öksüzoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gürol Öksüzoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gürol Öksüzoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Gürol Öksüzoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gürol Öksüzoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gürol Öksüzoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gürol Öksüzoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Gürol Öksüzoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gürol Öksüzoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Gürol Öksüzoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Mapfre Sigorta, Türkiye Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Gastroenterologlar