İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Kliniği'nde uzmanlığımı yaptım.
2022 senesi Nisan ayında kendi muayenehanemi açtım.
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Ses Terapisi
İşitme Testi
Op. Dr. Gürol Oral Kulak Burun Boğaz Kliniği
Botoks işleminden çok memnun kaldım .Doktor bey çok dikkatli ve titiz çalışan birisi
er...
Sağ kulakta duyu problemi için gitmiştim, hocam sağolsun iki kulağıma da baktı ve sorunu temelli çözdü. Çok nazik, kibar ve empati kuran birisi. Hiç tereddüt etmeden burada tedavi olabilirsiniz.
k.....
Gurol Bey’e kulak tikanikligi sikayeti ile gittim. Yogun programi arasinda beni kabul etmesine cok sevindim. Temizleme islemi cok basarili oldu ve duymayan kulagim tamamen acildi. Diger kulakta da temizleme islemi yapildi. Doktor bey’in uslubu, canayakinligi mukemmeldi.
h....e
Kızımın kulak ağrısı nedeniyle gittik. Muayene ve tedavi sürecinden çok memnun kaldık. Gurol bey'e tesekkur ederim.
Kulak tıkanması şikayeti ile gittim. Sanki 40 yıllık dost gibi karşılandım. Mikro kamera ile kulak şikayetime sebep olan tıkanma bana gösterildi.Çok sıcak karşılama, seri tedavi herşey çok mükemmeldi
f.....
Yüz ve saç mezoterapisi yaptırdım. Yapılan süreci açıklamaları, detaylı bilgi vermeleri, titiz ve temiz çalışmaları dikkatimi çekti. Sonrasında botoks da yaptırmaya karar verdim ama çok ihtiyacım olmadığını belirtmeleri ve küçük dozda yapmaları ile güvenme sürecim tamamlanmış oldu. Gayet başarılı
y.....
Oğlumun kulak tıkanıklığı sebebiyle tavsiye üzerine gittim Gürol Bey'e. Gerekli test ve tahliller yapıldı. Kulakta bir problem görülmedi. Burun tıkanıklığından dolayı kulak tıkanıklığı oluştuğunu tespit etti. Sprey önerdi. 3 gün kullandıktan sonra geçti tıkanıklık. Teşhis ve tedavisi başarılı bir doktor. Hastasına karlı yaklaşımı da güzeldi. Çevremde de tavsiye ettim. Tekrar bir sorun yaşarsam yine Gürol Bey'i tercih ederim.
Gürol Bey yaklaşık 15-20 yıldır doktorum. Çok iyi bir doktordur. En son kulağımdaki sıkıntı sebebiyle gittim. Damla verdi. Kısa bir sürede sorun geçti. Teşhis ve tedavi notasında çok başarılıdır. Verdiği ilaç 2. bir ilaca gerek kalmadan fayda sağlar. Hastasına karşı yaklaşımı ve davranışı çok güzel. İlgili bir doktor. Tedavi süreci hakkında da detaylı bilgi verir. Genel olarak hem hekimliğinden hem de yaklaşımından çok memnunuz.
Alerjik bir durum sebebiyle gittim Gürol Bey'e. İlaç tedavisi uyguladı. Verdiği ilaçlardan çok fayda gördüm. Gürol Bey çok güler yüzlü ve ilgili bir doktor. En önemlisi hastasını çok güzel dinliyor. Tüm sorunlarımı detaylı anlatabildim. Kendisi de bana ayrıntılı olarak açıklamalarda bulundu. Genel anlamda çok memnun kaldım.
Hafif bir işitme kaybım var. Gürol Bey yaklaşık 15 yıldır doktorum. Dönemsel kontroller ve kulak temizliğim için gidiyorum. Her yönüyle çok memnun olduğum bir doktor. Hastasına karşı ilgisi çok güzel. Teşhis ve tedavi noktasında çok başarılı. Herhangi bir problemde telefonla da ulaşabiliyorum. Gözü kapalı önerebileceğim bir hekim.
Gürol Oral isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gürol Oral, Kulak Burun Boğaz. Size Gürol Oral tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Odiyometri-Odyometri, Lokal Anestezi, Dikiş, Preoperatif Değerlendirme, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Normal Randevu.
Gürol Oral adresi nerede?Gürol Oral şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Türkkuyusu Mah. Kıbrıs ŞEhitleri Cad. No : 59/ B Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gürol Oral isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Gürol Oral online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Gürol Oral isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gürol Oral, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gürol Oral isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gürol Oral bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Gürol Oral ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Gürol Oral hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Gürol Oral hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gürol Oral hangi sigortaları kabul ediyor?Gürol Oral tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.