Tıp Fakültesi eğitimimi İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa İngilizce Tıp bölümünde tamamladıktan sonra uzmanlık eğitimimi doğduğum büyüdüğüm şehir olan Düzce'de, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tamamladım. Sonrasında zorunlu hizmet kapsamında Yozgat Şehir Hastanesi'nde Nöroloji kliniğinde kurucu hekimlerden birisi olarak çalıştım. Oradaki görevimi bitirdikten sonra Kayseri Şehir Hastanesi'ne atamam yapıldı. Burada da nöroloji kliniğinde nöroloji uzmanı olarak görev yaptım. Hem akademik anlamda hem de idari anlamda görevler üstlendim. Mevcut durumda Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde Nöroloji Kliniği'nde görevime devam etmekteyim.
Hastayı bir bütün olarak değerlendirmeyi, sorunları iyi analiz etmeyi ve çözüm bulmayı seviyorum. Rutin haline gelmiş klinik görevlerin yanında yenilik üretmek için akademik çalışmalarıma da devam ediyorum.
Yayınlar:
1-The prevalence of papilledema in patients with migraine: a crucial cooccurence of migraine and idiopathic intracranial hypertension
Neurological Sciences, 2020
2-The utility of serial cerebrospinal fluid removal in elderly patients with idiopathic normal pressure hydrocephalus
J Mov Disord, 2020
3-The association between hyperparathyroidism and ischemic stroke subtypes
Journal of Neurology Research, 2020
4-False negative diffusion weighted imaging in large vessel territory infarct
Journal of Medical Sciences, 2019
5-Occam''s razor is not always true: Intracranial tumor mimicking silent infarction in a patient with previous cerebral infarction
J Neurol Red, 2019
6-Restless genital syndrome in a male patient relieved by pramipexol and gabapentin
Neurology Asia, 2015
Kitap Bölümleri
1-Aile Hekimliğinde Güncel Yaklaşımlar (2019)
2-Hepatoloji (2020)
3-Nörolojik Muayene, İnceleme ve Hastalıkları (2020)
Tez Konusu:
Fitoterapi
Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları
Karotis Ultrasonu
Acıbadem Kayseri Hastanesi
Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller)
Lp(Lomber Ponksiyon)
Acıbadem Kayseri Hastanesi
Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi)
Migren Botoksu
Sinir Blokajı Enjeksiyonu
VEP - Görsel Uyandırılmış Potansiyeller
Video EEG
d....k
Güven hocaya baş dönmesi şikayeti için gitmiştim.Muayene boyunca ilgisi alakası çok fazlaydı.Emin olun can kulagıyla dinleyecektir sizi ve en kısa zamanda sonuca ulaşacaksınız
t.....
Güven Hocama, epilepsi nöbeti ile acil olarak gittik. Hocamla yollarımız kesiştiği için çok şanslıyız, mr çekilip, acilen hemen hastamızı hastaneye yatırdı ellerde uyuşma durumu vardı,uyguladığı serum ve ilaç tedavileri çok şükür iyi geldi. Hocamın bilim ve ilimine çok güven duydum. Nörolojik tetkikler (eeg mr) sonrası tedavisine yön verdi, geçmişte olan tetkikleri karşılaştırıp taburculuk sonrası ilaç düzenlemesi ve kontrol sağladık. Süreçte hastaya olan ilgili yaklaşımı ayrıca takdir edilir. Hasta Bilgilendirmesi tedavi sonrası takip etmesi hastasını kontrol altında bulundurması süreçlerinden çok memnun olduk.
i̇....
Kafa içi basınç sorunundan ötürü başka şehirden Güven Arslan doktor beye geldim ve bizle oldukça ilgilendi, süreci detaylıca anlatması ve ilerletmesi bizi rahatlattı.
Uzun suredir devam eden baş dönmesi şikayeti ile gittiğim Güven Bey' in samimiyeti , ilgisi , alakası hastasıyla konuşurken yüzüne bakması ve gereksiz ilaçlar reçete etmemesi benim için gerekli güven ortamının oluşmasını sağladı.
Hasta
Güven beyin muayene sırasında ve sonrasında yakından ilgilenmesi, branşındaki uzmanlığı, sakin tavırları beni memnun etti. Şiddetli tek tarafli baş ve yüz ağrısı ile gitmiştim. Detaylı Mr çekimleri sonrasında önemli bir rahatsızlığım olmadığını doktor beyden dinleyince kuş gibi oldum. Tabi verdiği ilaçlar ve talimatlara uyarak 2 haftaya kalmadan rahatsızlığımdan tamamen kurtuldum. Rahatsızlığımın sebebini merak edenler için de sinüzit teşhisi konuldu. Şükür hiç birseyim kalmadı. Güven hocama tekrar teşekkür ederim ve alanında tavsiye edeceğim genç ve uzman bir hekimdir.
f.....
Kendisine Ocak ayında babam muayene olmuştu. Konuşma bozukluğu el titremesi vardı. Tedavi sonucundan hiç memnun kalmadık kesinlikle, tavsiye etmiyorum.
s....b
Eltimin 3 gün süren şiddetli baş ağrısı nedeniyle doktor arayışı içerisinde bu siteden yorumlara bakarak Güven beyi bulduk, ve kendisi şansımız oldu. Detaylı bir şekilde hastanın şikayetlerini dinlemesi ve gerekli tetkikleri yapması sonucunda damardaki genişlemeyi ve sızıntıyı farketti. Acilen operasyona alındı ve şu anda başarılı bir şekilde tedavisi devam ediyor. Güven bey gibi doktorlara ülkenin ve özellikle Kayseri’nin çok ihtiyacı var. Kendisine sonsuz teşekkürler
g ...c
Şiddetli baş ağrısı için başvurdum kendisine.Migren denilmisti fakat Güven Bey sayesinde sifa bulup saglima kavuştum. Anevrizmadan ameliyat oldum Sutteki beyaz kil tabiri olan kanamayı kendisi buldu
d....g
sara nöbeti geçirmem sonucunda tanıştığım ve gerek konuşmaları gerek bilgilendirme ve sakin tavırlarıyla ismi gibi bilgisiyle de güven veren bir hekim.tedavi sürecinde Kayseri'de yaşamadığım için WhatsApp tan sürecimi takip etmesi de çok taktir edici bir davranıştı . Epilepsi tedavi için doktor arayanlara öneriyorum.
öz...
Dr. Güven bey benim bu ülkede gittiğim en iyi nörolog. Beş gün boyunca hiç durmayan sadece sağ tarafimda bulunan bir ağrım vardı sadece yatarken geçiyordu ve güven hocam tüm tetkikleri yaptı beyin sıvısında azalma olduğunu belirtti. Tüm bu aşamada sol tarafimda da mevcut bir beyin zarı kalinlasmasi farketti. Tüm testleri yaptı, en ufak ayrıntısına kadar bizi bilgilendirdi,farklı doktorlarla görüştü tüm aşamayı kendisi takip etti. yaklaşımı, tecrübesi,telefonla sürekli iletişim halinde olması, her an her derdinizi kolaylikla dile getirebileceginiz naiflikte olması bir hasta için bulunmaz nimet. Güven bey minnattarim size çok teşekkürler...
Güven Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güven Arslan, Nöroloji. Size Güven Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Epilepsi Testi, EMG, EEG (Elektroensefalografi), Elektromiyografi, Fitoterapi, Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi), Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), MRI Değerlendirme, Epilepsi Tedavisi.
Güven Arslan adresi nerede?Güven Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Seyitgazi, Mustafa Kemal Paşa Blv. No:1 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güven Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güven Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Güven Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Güven Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Güven Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güven Arslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Güven Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Güven Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Güven Arslan hangi sigortaları kabul ediyor?Güven Arslan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Ziraat Sigorta, Anadolu Sigorta, Vakıfbank Mensupları, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Nörologlar