Anal Fissür (Makat Çatlağı) Tedavisi
Tüp Mide Ameliyatı
Varis Tedavisi
İç Guatr Ameliyatı
v....
2015 yılında bi kasık fıtığı ameliyatı oldum . 7 yıldır ağrım sızım bitmedi . Kesinlikle tavsiye etmiyorum . 7 yıldır bir pişmanlıkla yaşıyorum . Hiç memnun kalmadım .
z.....
Büyük korkularla gittiğim doktorumdan çok bilgili bir şekil de ayrıldım . Bana tek tek anlatıp bilgilendirdi ve yapılan ultrason sonucumda da aynı şeyleri gördük kendisi önce doktor kimliğiyle ve insana yaklaşımıyla takdir edilesi ve çevreme önerebileceğim biri. Zaten büyük korkularla gittiğimiz doktorların bu yaklaşım da olması biz hastalara da çok yardımcı oluyor.
p....g
Uzun yıllardır meme fibrokist takibimi yapan Güven bey, gereksiz tetkikten kaçınan, detaycı, hasta iletişimi muazzam bir hekim. Sormayı planladığınız her şeyi daha siz sormadan yanıtlar ve en önemlisi sizi panikletmez. Durumunuzu tam olarak kavramadan ayrılmıyorsunuz. Fark yaratıyor.
er...z
Op.Dr.Güven hocam başarılı ve iyi bir insan kesinlikle tavsiye ediyorum Medical Park hastanesi de 2008 yılında pankreasda kitle vardı amaliyat oldum 12 yıl geçmesine rağmen herhangi bir sıkıntım yok tavsiye ediyorum mükemmel bir insan burdan selamlar hocama minnettarım kendisinde
s....d
Guatr rahatsizligim yüzünden gittim doktor beyin detaylı anlatımları sayesinde rahatladım ve bundan sonraki süreçte güvenerek doktor beye başvuracağım iyi ki varsınız tekrar teşekkürler.
es...
Dr. Bey'e koltuk altımda bulunan bir şişlik şikayetiyle başvurdum. Oldukça ayrıntılı bir açıklama ile içimi rahatlattı. Ileriye dönük olmam gereken kontroller hakkında bilgilendirdi. Son derece ilgili ve gülerüzlüydü. Mütevazı bir kişiliğe sahip olduğu hastaya olan tutumundan anlaşılıyor. Kendisine buradan da bir kez daha teşekkür ediyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
de...r
Hocamı yıllar önce annemin safra kesesi ameliyatı vesilesiyle tanımış, ailece çok güvenip sevmiştik. Sonrasında birkaç akrabamız da hocama guatr, safra kesesi gibi nedenlerle ameliyat olmustu. Hocamı hep takip ettik. Yıllar sonra benim ameliyatımda da yine tek guvenebildigimiz, içimizin rahat ettiği doktorumuzun kapısını çaldik. Meme kanseri tanısı konulmuştu ve ne yapacağımızı bilemedigimiz o korku, üzüntü, çaresizlik karmaşası içinde Guven Hocam öncelikle beni hastalığımla ilgili bilgilendirdi. Nasıl bir yol izleyeceğimizi benim içimi rahatlatacak şekilde anlattı ve sonra da ameliyatimi beraber planladık. Ameliyat sonrası onkolojide tedavim devam etti. Her aşamada aklıma takılan seyleri yine hocama sordum, danıştım. İyi ki varsiniz hocam. Kızımı kucağıma her aldığımda iyi ki tanimisim sizi diyorum, iyi ki canimi size teslim etmişim. Işığınız hiç sönmesin, hastalarımızın hep umudu olun insallah.
90...8
Yıllardır annemin kontrol ve muayene süreçlerini başarılı bir şekilde sürdürmüş, sayısız ameliyatını yapmış, alanında uzmanlaşmış Bursa'nın en iyi genel cerrahıdır Güven Bey. Annemden sonra şimdi de benim doktorum. Firbokistlerimin takibini Güven beye güvenle yaptırıyorum. Tereddütsüz gidin muayenenizi olun, hastalığınız varsa tedavi sürecini birlikte atlatın.
Güven Bey'e bir doktor tavsiyesi ile geldim. Odasına girdiğimde bana güleryüzlü geldi.Çok iyi davrandı ve ben seni iyileştireceğim,bana güvenmen gerekiyor dedi.Hastalığımla ilgili birşey izlemememi istedi.Ameliyatımı yapacağını söyledi.Benim kalın bağırsağımın sol tarafında tümör vardı.Karnım ağrıyordu ve sürekli kilo veriyordum.Güven Bey açık ameliyatla bağırsağı kesip tümörü temizledi.Yaklaşık 2 sene oldu ameliyat olalı, şu anda çok iyim.3 hafta önce de kontorole gittim.Güven Bey ile baya muhabbet ettik. Güven Bey'in karakteri çok güzel. Canayakın ve işinde de baya üst seviyede.Her arkadaşıma tavsiye ediyorum kendisini.Her şeyi çok güzel, detaylı olarak anlatıyor.En ufak bir şeyde arıyorum ve görüşebiliyorum.Kendisi de çağırıyor.O yönden çok memnunum.
Güven Atasoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güven Atasoy, Genel Cerrahi. Size Güven Atasoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Laparoskopik Cerrahi, Meme Koruyucu Cerrahi, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Laparoskopi, Laparoskopik Apendektomi, Abdominal Laparoskopi, Varis Tedavisi.
Güven Atasoy adresi nerede?Güven Atasoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güven Atasoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güven Atasoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Güven Atasoy isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Güven Atasoy, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Güven Atasoy hangi dilleri konuşuyor?Güven Atasoy ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Güven Atasoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güven Atasoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Güven Atasoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Güven Atasoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Güven Atasoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar