av...ı
ben 39 yaşındayım. güven hanım benim ve ailemdeki herkesin doktoru idi. kendisi ile bir taksici sayesinde tanıştık. 1978 lerde babam tanışmıştı. Kız kardeşim o zamanlar 5 yaşındaydı ve zatüre olmuştu. 3 -4 ay ssk hastanesinde 2 ayda hacettepe de yattı. ve en son alın götürün yapacak bir şey yok demişlerdi. ve babam da alıp eve getirmişti. fenalaşınca bir taksi çağırıp hacettepeye götürürüken, taksici ile yaptığı konuşma esnasında güven hanıma götürmesini söylelmiş ve bununu üzerine sbasam kadrdeşimi ona götürmüştü. uyguladığı tedavi sayesinde kardşim kurtuldu. şu anda 38 yaşınoda ve iki çocuk annasi ve gayet sağlıklı. Şimdi de bizler büyüdük ve kendi çocuklarımızı götürüyoruz. benim 3,5 yaşındaki oğlumun doktoru. mükemmel birisidir kendisi ve engin bilgileri vardır. oğlumun bir sıkıntısı olduğu zaman saat kaç olursa olsun aramamı söylerdi ve gerektiğinide de araradım. çok memnunum kendisinden. her şey için kendisine teşekkür ediyorum. iyiki varsın ve iyi ki bizim doktorumuzsun. Ayrıca bir akramamın ikiz çocuğu vardı. bir kız bir erkek. Doğumları sıkıntılı olmuştu ve aylarca hacettepe üniversitesine gidip geldiler. en son alın götürün erkek çocuk kurtulmaz demişlerdi. Babama durumu anlatınca hemen güven hanıma yönlendirdik ve şu anda ikizler ilkokul 2. sınıfa gidiyorlar ve çok sağlıklılar. Ben şu ana kadar oğlumu hiç hastanelere götürmedim. çünkü güvenmiyorum onlara. Güven doktorumuz adı gibi bizlere de güven veriyor. seni çok seviyoruz doktor teyze. Erdemin doktoru.
Güven Özdöl isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güven Özdöl, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Güven Özdöl adresi nerede?Güven Özdöl şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşrutiyet Cad.Konak Apt. No:12/17 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güven Özdöl isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güven Özdöl online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Güven Özdöl isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güven Özdöl bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Güven Özdöl ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Güven Özdöl hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Güven Özdöl hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla