2011-2014 yılları arasında Özel Gelişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde farklı gelişen çocukların gelişim takibini ve aile görüşmeleri yapmıştır. 2014-2016 yıllarında Özel Tunçsiper Okulları’nda anaokulu bölümünde 3-6 yaş arası çocukların gelişim takip çalışmaları ve aile danışmanlığı yapmıştır. 2016 yılında Uludağ Üniversitesi Pedagojik Formasyon sertifika eğitimini tamamlamıştır. 2016-2020 yılları arasında Özel Nilüfer Okyanus Koleji’nde anaokulu ve ilkokul kademelerinde çocukların gelişimlerini takip edip değerlendirmiş ve aileler ile çalışmalarını sürdürmüştür.
2022 Kasım ayı itibariyle Hena Psikoloji’de çocuk, ergen ve ailelere yönelik psikolojik danışmanlık hizmeti vermektedir. Aynı zamanda farklı anaokullarında danışmanlık yapmaktadır.
Deneyimsel Oyun Terapisi, Çocuk Merkezli Oyun Terapisi ve Bilişsel Davranışçı Terapi kullandığı terapi yöntemleridir.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Hena Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
WISC-4 Zeka Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Hena Psikoloji
4 yaşındaki kızım için gittik Güzey hanıma.Ailece zor bir süreçten geçtik ve çok etkilenmeye başlsmıştı kızımda.Güzey hanım o kadar güler yüzlü ve içten yaklaştı ki kızımdaki değişime ben bile şaşırıyorum çok içine kapanmaya başlamıştı aradan çok zaman geçmemesine rağmen inanılmaz bir ilerleme görüyorum.İyi ki kendisini bulmuşum bize çok iyi geldi
ö....)
Güzey Hanım'la tanıştığım için çok memnunum. Çocuğum hakkında çok yardımcı oldu, doğru yönlendirdi. Gerekli olduğu zaman oğlumun hayatında olması gerekli olan birisi. Kendisi ile 2 ay görüşme sağladık devam etmemizi gerek olmadığını söyledi ama en kısa zamanda tekrar görüşmelere başlayacağız. Çocuğum seanslardan çok mutlu ve kendisine güvenilir bir şekilde çıkıyordu. Güzey Hanım'a güvendi ondan da çok memnunum.
g....)
Güzey Hanım işinde çok profesyonel, çok ilgili bir uzman. Kendisi ile kızım için görüşme sağladık. 6 seans danışmanlık hizmeti aldık yaz döneminde ara verdik şu anda 8. sınıfa gidiyor kendisi ile seanslara devam edecek. Çocuğum sporcu sakatlığı geçirdi sonrasındaki süreçte Güzey Hanım'ın çok büyük desteği oldu. Kendisinden aldığımız danışmanlık hizmetinden çok memnunuz.
Oğlumun tedavi sürecindeki olumlu katkınız için teşekkür ederim iyileşiyorum
f.....
Çok zorlu bir süreçten geçmekte olduğumuz ve ne yapacağımızı bilemediğimiz bu süreçte Güzey Hanımın karşımıza çıkması bizim için bir şans oldu.zorlu bir ergenlik dönemi geçirmekte olan oğluma ulaşabilmesi ve sakin,net,profesyonel ilerleyişi hem çocuğumuzun hem de bizlerin hayatına bir ışık tuttu.sayesinde hayatımızda bir kaos değil artık bilinçli ilerlenen bir yol var.hakkını ödeyemeyiz
d.....
Gayet açıklayıcı ve bilgilendirici bir görüşme oldu, Özellikle çocuğuma karşı destekleyici ve teşvik edici önermeleri iyi ki profesyonel destek almışız dedirtti.Güzey hanıma ilgisi, empatik duruşu için çok teşekkür ederiz.
Sorunlarımızı çok çabuk tespit edip çözüm üretti iletişimi ve sonrasındaki takiplerinden çok memnun kaldım çevremdeki kişilere de öneriyorum iyi ki güzey hanımı ile tanışmışız
Oglumda 14 aydır kaka tutma problemi vardı gitmediğimiz doktor kalmadi diyebilirim düzenli kaç şişe ilaç bitirdi söylemiyorum bile taa ki guzey hanımın kapısını çalana kadar... ilk seans aile görüşmesi sonrası cocukla görüşmeye başlayıp oyun terapisi yaptı o odada neler oldu bilmiyorum ama kısa zamanda sonuç harika bu sorunu yaşayan aileler asla zaman kaybetmeyin bilgisi bizi yönlendirmesi desteği ve güler yüzüyle tam doğru adres kendisine birde buradan teşekkür ediyorum bundan sonraki her türlü sorunumuzda kapısını çalarız:)
n....
Güzey Hanım'ın ilgisinden, alakasından, takiplerinden çok memnunum. Kendisine araştırma üzerine ulaştık ve görüşmemi sağladıktan sonra çocukla ilgili görüşme sağladım. Olumlu şekilde değişimler gözlemledim olumluya doğru devam ettik şu anda gayet iyiyiz, Sürecimizi tamamladık. Aldığımız seanslardan memnun kaldık. Güzey Hanım'ın sonrasındaki geri dönüşleri, takipleri çok iyi.
t....
Güzey Hocam bizim gittiğimiz okulun rehber psikoloğuydu. 2 oğlum için kendisiyle düzenli görüşme halindeydik. Kendisi çok naif, ilgili, güzel yol gösteren bir uzman. Başvurduğumuz her sıkıntıda güzle dönüşler aldık kendisi süreci sonuna kadar takip edip, yardımcı oldu. Küçük oğlum 1. sınıftaydı içine kapanık, ürkekti özgüvenlerinde artış oldu, daha dışa dönük oldular. Anne olarak objektif olmuyorsunuz kendisi olaylara nasıl bakabileceğim hakkında beni yönlendirdi, kayıp anında nasış davranmam gerektiğimi öğrendim. Güzey Hocamdan aldığımız danışmanlık hizmetinden çok memnunuz. Uzunca bir süre oldu oğullarım büyüdüler hala daha kendisini arıyoruz. İhtiyaç duyduğumuzda tercih edeceğim danışman o olacak.
Güzey Camcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güzey Camcı, Psikoloji. Size Güzey Camcı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi.
Güzey Camcı adresi nerede?Güzey Camcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak Mah. Gülbiten Sokak No:1/B D:6 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güzey Camcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Güzey Camcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Güzey Camcı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Güzey Camcı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Güzey Camcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güzey Camcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Güzey Camcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Güzey Camcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Güzey Camcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Güzey Camcı hangi sigortaları kabul ediyor?Güzey Camcı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar