Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları
Vakıfbank Mensupları + 11 daha fazla
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
Alsancak, Ali Çetinkaya bulvarı No:35, Birlik Apt, D:1, 35220 Konak/İzmir, İzmir
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Apse Insizyonu Ve Drenajı
H. Ayberk Altuğ Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Cerrahisi
Gülüş Tasarımı
Kanal Tedavisi
Kemik Grefti
H. Ayberk Altuğ Muayenehanesi
Kök Kanal Tedavisi Tekrarı (Retreatment)
Küçük Cerrahiler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
İmplant Üstü Protezler
H. Ayberk Altuğ Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
H. Ayberk Altuğ Muayenehanesi
2000 yılında başladığım Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Ağız Diş Çene Cerrahisi doktorasını 2004 yılında tamamladım. Çeşitli kademelerde Uzman Diş Hekimi olarak yaptığım çalışmalar sonrasında ÜAK'a başvurarak girdiğim sınavda başarılı olarak
2012 yılında Ağız Diş Çene Cerrahisi alanında Doçent ünvanı aldım. 2012-2019 yılları arasında Sağlık Bilimleri Ünv. Diş Hek Fak. (GATA Diş Hek. Bil. Merkezi) de görev yaptım.
Ayrıca 2006 yılında Selçuk Ünv. İ.İ.B.F de Sağlık İşletmeleri üzerine Toplam Kalite Yönetimi yüksek lisansı yaptım.
Akademik olarak 65 in üzerinde yerli/yabancı makale yayınlayıp, 25 in üzerinde ulusal/uluslararası kongreye (Başta ABD, İngiltere, Almanya, Belçika) 200ün üzerinde poster/sözlü tebliğ ile katıldım. Bu Kongrelerde sözlü ve poster tebliğler ile 6 birincilik ödülü aldım.
2019 yılında kendi isteğim ile Sağlık Bilimleri Üniversitesinden ayrılarak, Biruni Ünv. Diş Hekimliği Fak, Ağız Diş Çene Cerr. AD.'da Profesör kadrosuna atandım.
29 yıllık meslek hayatıma Alsancak-İzmir'de, eşim Ortodonti Uzmanı Handan Altug ile kendi kliniğimde devam etmekteyim.
Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği üyesiyim.
t....h
Şubat ayından beri beraber olduğum Dr Ayberk hocayı çok seviyorum bu kadar mükkemel bir doktor görmedim ve asistanlarının da mükkemeliğinden söz etmeden geçemem 6 ayda bir kontrollerimi sürekli yapıyorum Kendisiyle İmplant tedavimi, protez işlemlerimi, dolgularımı ,diş eti tedavilerimi yaptık Bütün işlemlerde süreçleri tek tek detaylıca anlatan bir hekim yaptığı iğne hiç hissedilmiyor, Kullandığı malzemeler çok kaliteli ve her konu da tittiz sonuna kadar güvenebilceğiniz bir hekim.
şi...r
Doktor beye çenemden gelen sesle ilgili fikrini merak ettiğim için gittim,düşüncelerini detaylı anlattı , genel diş aoeunlarıyla ilgili de yardım edilebilecek, neler yapılabilir konusundaki görüşlerini dile getirdi ,bilgisi ve konuya hakimiyetiden dolayı çok memnun kaldım
i̇...a
Ayberk hocam işinin en iyisi. 2si normal 2si gömülü ve sinire yakın olmak üzere 4 yirmilik dişimi çektirdim. Ağrısız, acısız bir süreç geçirdim. Herkese tavsiye ediyorum.
a....y
Yaklaşık 7 aydır implant protez sürecimde desteğini esirgemeyen Dr Ayberk bey ve ekibine güveniyorum. Bugün tedavimin bitiş günüydü dişlerim takıldı. Karar verip yaptırmış olduğum tedaviden çok memnunum. Hepinizin eline sağlık. İyi ki varsınız.
ef...r
4 adet gömülü 20lik dişimin çekilmesini düşünmekten uyku uyuyamıyordum. 23 yaşındayım daha önce dişçiye 1-2 kez gittiğim için daha çok korkuyordum. Aralıklı tarihler ile 4 adet gömülü dişimi çektirdim. Ameliyatlardan sonra fazla ağrı sızı hissetmedim. Çoğu zaman ağrı kesici bile kullanmadım, Ayberk Bey'e ve ekibine minnettarım.
b....ö
Ayberk bey Bir tanıdığımız sayesinde ulaştık, Kendisinde diş çekimlerim ,implant işlemlerim, ve son olarak protez diş takımım oldu her şey tıkır tıkır yolunda ilerledi işlemleri sırasında detaylı açıklamaları kendisinin ne kadar profosyenel bir hekim olduğunu anladım , Artık kontrollerim için Ayberk beyin kapısını çalıcam
c....t
Ayberk bey ile referans sayesinde tanışma fırsatımız oldu aşırı derece iğne fobim olmasına rağmen 2 tane gömülü 20 ilk diş çekimi yapıldı yaptığı iğneden sıfır acı hissettim. İyileşme sürecinde sürekli kontrol altında tutuldum , Ekibinin ve kendisinin Hastalarına karşı ilgisi tek kelime ile harika
Ayberk bey ile implant tedavim için ulaştım kendisi her aşamayı detaylı bir şekilde anlatıp her konuda içimi rahatlatan bir hekim oldu Ayberk beyle tanıştığım için çok memnunum kendisine ve ekibine her konuda ilgi ve özenle yaklaştıkları için memnuniyetimi bildiririm.
f.....
Genellikle hep korku içinde giderim dişle ilgili işlemlerime. Fakat muayene ortamı o kadar rahatlatıcı ki Ayberk hoca tam anlamıyla sizin üzerinizdeki olumsuzluğu alıp bilgisini aktararak olumlu hale getiriyor. Diş çekiminde eli çok pratik. Korkumu heyecanımı yenmeme destek oldu. İmplant ve diğer dişle ilgili işlemlerinde artık gönül rahatlığıyla yaptırabileceğim tek yer..
ru...z
Diş ağrısı şikayeti ile gittim.Ayberk bey başından itibaren adım adım sorunun ne olduğunu , ne yapacağını , nasıl takip edeceğimizi her detaylıyla anlattı .Konusuna çok hakim ve işini harika yapan bir doktor . Hem kendim hem de ailem için güvenebileceğim tek diş hekimi.
H. Ayberk Altuğ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?H. Ayberk Altuğ, Diş Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size H. Ayberk Altuğ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Gömülü Diş Çekimi, Ağız Cerrahisi, Çene Implantasyonu, Diş Çekimi, Kemik Grefti, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Gülüş Tasarımı, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı).
H. Ayberk Altuğ adresi nerede?H. Ayberk Altuğ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak, Ali Çetinkaya bulvarı No:35, Birlik Apt, D:1, 35220 Konak/İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan H. Ayberk Altuğ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda H. Ayberk Altuğ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda H. Ayberk Altuğ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?H. Ayberk Altuğ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
H. Ayberk Altuğ hangi dilleri konuşuyor?H. Ayberk Altuğ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
H. Ayberk Altuğ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?H. Ayberk Altuğ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar H. Ayberk Altuğ hakkında ne düşünüyor?Toplam 64 hasta / danışan, H. Ayberk Altuğ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
H. Ayberk Altuğ hangi sigortaları kabul ediyor?H. Ayberk Altuğ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları, Vakıfbank Mensupları, Halkbank Mensupları, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, Halk Bankası A.Ş. Mensupları, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı, Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri