Göğüs Hastalıkları Randevusu
Fonksiyonel Tıp
Nebulizatör
Torasentez
ay...t
Yıllardır astım hastalığı ile mücadele eden biri olarak yazıyorum bu yazıyı. Birçok doktora gitmeme rağmen sizin gibi ilgi ve alâka gösteren görmedim sadece verdiginiz ilaçlar değil sizinle konuşmak sizi görmek bile bana iyi geliyor.her vakitsiz mesajlarının karşılığını usenmeden sıkılmadan verdiğiniz
için Allah sizden razı olsun
d....y
Belgin hocam ile daha önceden de tanışıyordum ancak daha önce hiç nefes egzersizlerine katılmamıştım. Yaklaşık 6 seans oldu ve ben hem ruhum hem bedenimdeki olumlu değişimleri hissediyorum. Belgin hocam insan ayırmadan herkese öyle güzel dokunup öyle naif şekilde ilgileniyor ki, bunu yürekten yaptığını, gerçekten içinden gelerek yaptığını görebiliyorum. Her şeyden öte verdiği güven ve ‘doğru yerdeyim’ hisleri benim için çok önemli. Belgin hocam inşallah daha çok insana dokunacaksınız iyi ki varsınız.
a....)
Belgin Hanım çok iyi bir doktor. Biz çok memnun kaldık. Annemin nefes darlığı şikayeti için kendisine muayene olmuştuk. Tedavisinin faydasını gördük.
Belgin Hanım'ın ilgisi, muayenesi her şeyi iyiydi. Göğüs hastalıklarından dolayı girmişim. Kesilmeyen öksürük, nefes alış verişimde hırlamam oluyordu. Sonuçlarım iyiydi. Ben kendimden ötürü biraz kontrole gidemedim. Yaptığı ilaçlar iyiydi. Böyle bir hocamız olduğu için memnunum.
Ben çok memnun kaldım. Kendisi çok ilgili bir doktor. Farklı bir yöntem deniyor. Alternatif tıpla konvansiyonel tıpı çok iyi bir şekilde birleştirmiş. Alerji rahatsızlığımla alakalı kendisiyle görüşme sağladım. Vermiş olduğu diyet alerjime çok çok iyi geldi. Tedavim tamamlandı ve çok memnun kaldım. Kendisinden öğrendiğimi hayatım boyunca kullanacağım. Nefes terapisi ve egzersiz eğitimi vermektedir. Kendisini herkese tavsiye ederim.
a....)
Belgin Hanım çok iyiydi, çok memnun olduk. Muayenesi gayet güzeldi. Eşimin koah rahatsızlığından dolayı takiplerini kendisi sağlıyor. Süreçle alakalı bilgilendirdi. Uzun bir müddet oturdu, anlattı. Biz gayet memnunduk.
k.....
Belgin Hanım'dan çok memnunum. Kendisi ilgili, hastasını doğru yönlendiren, neye ihtiyacı olduğunu bilen bir doktor hanım. Nefes darlığı nedeniyle kendisine muayene oldum. Nefes terapisine gidiyorum. Terapiden memnunum.
t.....
Ben hocamdan memnun kaldım. Aylardır geçmeyen öksürük krizim vardı. İlgi, alaka, ilaçlar ve tedavi yöntemleri işe yaradı. Kendisinden memnunum. Hala daha kendisiyle devam ediyorum.
tü....
1,5 ay boyunca uğraştığım ve türlü tedavi ve doktorlar denediğim halde geçmeyen öksürük astım krizleri ve balgam çıkartamama sorunları hayatımı kabusa çevirdiği sırada hocam ile tanıştık ve on günün sonunda şükürler olsun tedavisi ve bilgilendirmeleri ile hayatım normale dönmeye başladı.
o.....
Nefes terapisi ve fonksiyonel tıbbın hayatıma bu kadar etki edebileceğini hiç düşünmemiştim. Günde yirmi bin nefes alıyoruz ve şimdiye kadar hep yanlış yapıyormuşuz dedirten seansları artık hiç kaçırmayacağım
H. Belgin İkidağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?H. Belgin İkidağ, Göğüs Hastalıkları. Size H. Belgin İkidağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göğüs Hastalıkları Randevusu, Nebulizatör, Torasentez, Deri Prick Testi, Alerjik Hastalıklar, Fonksiyonel Tıp.
H. Belgin İkidağ adresi nerede?H. Belgin İkidağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Binevler Mah. 81053. Sk. No:38/1 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan H. Belgin İkidağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda H. Belgin İkidağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda H. Belgin İkidağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?H. Belgin İkidağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
H. Belgin İkidağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?H. Belgin İkidağ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar H. Belgin İkidağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, H. Belgin İkidağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
H. Belgin İkidağ hangi sigortaları kabul ediyor?H. Belgin İkidağ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Gaziantep bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları