Meslek hayatına Temmuz 2018’de doğduğu şehir olan Adana’da Yeni Duyum Özel Eğitim Merkezi’nde ve özel bir danışmanlık merkezinde yarı zamanlı olarak başlamıştır. Bu dönemde çalışma ve eğitim hayatında eş zamanlı ilerleyerek ‘’Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Tezli Yüksek Lisans’’ programına yerleşmiştir.
Nisan 2020 tarihinde Sağlık Bakanlığı ataması ile Osmaniye Devlet Hastanesi bünyesinde Osmaniye’nin ilk dil ve konuşma terapisti olarak meslek hayatına devam etmiş ve tüm vaka gruplarında ciddi sayıda vaka görerek tecrübe edinme fırsatı bulmuştur.
Şubat 2022 itibariyle lisansüstü eğitimini ‘profesyonel ses kullanıcılarında ses bozuklukları’ üzerine yaptığı tez çalışması ile tamamlayarak ‘’Uzman Dil ve Konuşma Terapisti ’’ unvanına sahip olmuştur.
Rehabilitasyon merkezi, danışmanlık merkezi ve devlet hastanesi tecrübesi olan Uzm. Dkt. H.Çağatay Sezer, kekemelik, ses bozuklukları ve yutma bozuklukları özel ilgi alanları olmakla birlikte artikülasyon ve fonolojik bozuklukları, geçilmiş dil ve konuşma gelişimi, otizm spektrum bozukluğu riskli bebekler-çocuklar, edinilmiş dil konuşma bozuklukları (afazi / dizartri) alanlarında çalışmakta ve meslek hayatına Osmaniye Devlet Hastanesi’nde, Adana ve Osmaniye’de danışmanlık merkezlerinde devam etmektedir.
Online Danışmanlık +16 daha fazla
Gecikmiş Konuşma Terapisi
Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
t....e
4 yaşındaki çocuğumuzun kelime tekrarı ve iletişim zorluğu çektiğinden dolayı Çağatay beyLe tanıştık.çok ilgili .çocuklarla ve ebeveynlerle olan iletişimi çok iyi . Terapilerden sonra çocuğumuzda ciddi bir değişim oldu .kendisine teşekkür ederiz.
ed...a
Çok iyi bir dil ve konuşma terapisti
Çok fazla ilerleme kaydettim ve ortam çok iyi bence tüm kekemeler gelmeli
m....ç
Ses kısıklığı üzerine terapi görüryorum.Çağatay beyin işinde uzman,ilgili yaklaşımıyla seanlar güzel geçiyor.sesim gayet iyiye gidiyor.Randevu saatlerinde hiç bir sıkıntı yaşamadım. Çok memnunum.
Bir yıldır cocugumun konusma geriligi yuzunden iletisim halinindeyiz.ilk basladigimizda cocugumda iki kelimelik basit cumleler ancak cıkarken suanda hikaye anlatma kismina gecis yapmis bulunmaktayiz.evde cektigimiz videoları atiyoruz ve cagatay bey hepsini ozenle dinleyip bize geri donus yapiyor.nerde daha iyi olabiliriz oyunu nasil verimli oynariz hatta cocugumdaki olumsuz davranislari olumluya cevirme durumlarini bile bu videolar sayesinde yonettik.hatta bu oyunlar sayesinde cocugumla bir cok konuyu bile ogrendik hayvanlar uzay vs..sadece cocukla degil ebeveynin ruh durumu bile cagatay bey icin cok onemlidir.dakikdir cocukla gecirdigi vakit cokk verimlidir ve eminim cocugunuz cok sevecektir.artikulasyon olarakda ilerlemesi cok fark ettiii.bir anne olarak soyluyorum iyiki cagatay beyi tanimisiz gonul rahatligiyla getirebilirsiniz
g....k
4 yaşında kızım için gittik kekemelik problemimiz nerdeyse hiç kalmadı ilgili ve sabırlı birisi çocuklarla iletişimi çok iyi
bu...a
Kekemelik yüzünden dalga geçilmesi beni utandırdığı için Çağatay hocama başvurdum süreçte çok yardımı oldu gelişme sağladık kendisine çok teşekkür ederim
mt...k
16 yaşındayım sesimin ince ve kısık çıkması sonucu çevremden aldığım yorumlar karşısında rahatsız oldum bu yüzden kulak burun boğaz doktoruna gittim ve hastalığımın mutasyonel falsetto olduğunu öğrendim ve beni Çağatay beye yönlendirdiler, terapiye başladım iyi bir sürecin ardından gerçek sesime kavuştum. Çağatay beye ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.
y.....
Doktor tavsiyesi ile ulaştım. Kekemelik için başvurdum. Çocuklar ve aileler ile ilişkisi cana yakın. Tavsiye ederim.
Hastaneden ulaştık. Çocuğum kekeliyordu Çok iyi bir hocamız. Çok bilgili ve çok alakalı. Çocuğum çok severek geliyor. Çok olumlu sonuçlar alıyorum. En beğendiğimiz özellikleri bir doktor dan çok abi gibi yaklaşıyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Kekemelik için gelmiştim, daha önce başarısız tedavi süreçlerim olduğu için geçmeyeceğini düşünmeye başlamıştım, ama şuan tedavi sürecim gayet iyi gidiyor, konuşmamdaki akıcılık çok arttı ve daha rahat konuşmayı öğrendim çağatay abiye ilgisi için teşekkür ediyorum
H. Çağatay Sezer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?H. Çağatay Sezer, Dil ve Konuşma Terapisi. Size H. Çağatay Sezer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
H. Çağatay Sezer adresi nerede?H. Çağatay Sezer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Seyhan Adana
- Çukurova Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan H. Çağatay Sezer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda H. Çağatay Sezer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda H. Çağatay Sezer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?H. Çağatay Sezer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
H. Çağatay Sezer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?H. Çağatay Sezer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan H. Çağatay Sezer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar H. Çağatay Sezer hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, H. Çağatay Sezer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.