ba...u
14 Aralık 2011 tarihinde bypass ameliyatı oldum.Ameliyat öncesi büyük korkularım vardı.Ama sevgili doktorum sayın Hasibe Gül Baytan Sezer hanımefeninin yakın ilgisi sayesinde jorkularımın üstesinden geldim.Kendisinden ameliyat öncesi ve sonrası büyük ilgi gördüm.Buradan kendisine teşekkürlerimi sunuyor ve herkese tavsiye ediyorum.
H. Gül Baytan Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?H. Gül Baytan Yıldız, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon.
H. Gül Baytan Yıldız adresi nerede?H. Gül Baytan Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bestekar Caddesi No:47/10 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan H. Gül Baytan Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda H. Gül Baytan Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
H. Gül Baytan Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?H. Gül Baytan Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan H. Gül Baytan Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar H. Gül Baytan Yıldız hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, H. Gül Baytan Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanlar