Lisans : Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi 1993-2000
Türk Tıbbi Onkoloji Derneği
Türk Onkoloji Grubu
European Society of Medical Oncology
Yaptığı İşlemler :
Meme kanseri takip ve tedavisi
Kolon Kanseri takip ve tedavisi
Akciğer Kanseri takip ve tedavisi
Mide Kanseri takip ve tedavisi
Baş Boyun Kanserleri takip ve tedavisi
Prostat Kanseri takip ve tedavisi
Rahim ve Yumurtalık Kanseri takip ve tedavisi
Lenfoma tedavisi
Güncel Moloküler hedefli, akıllı ilaç ve aşı (İmmunoterapi) tedavileri
Kemoterapi tedavisinin verilmesi ve takibi
ha...n
Şans eseri bulduğumuz, Allahın bize lütfu olan mükemmel insan. Randevulara başlamadan her hastasının gözünün içine tek tek bakarak selamlayan, Dünya literatürünü takip eden, 92 yaşında Akciğer kanseri olan babamı kanserden kurtaran insan. Muhtemelen yaşı benden küçük ama elini öpmek istediğim doktor. Şiddetle ve rahatlıkla herkese tavsiye ediyorum.
Femur kemigimde çıkan lezyon ve metaztas süphesi nedeniyle, İbrahim Hoca ile tanıştım. İbrahim Hoca'nın yönlendirmesiyle, gerekli tetkikler yapıldı. İnsancıl, mütevazi, hastasına güven veren ve hasta psikolojisinden anlayan ender hekimlerden biri bence. Kendisine çok tesekkür ediyorum.
se...e
Babama Şubat ayında prostat Ca teşhisi kondu. Ağustos ayında babam düştü ve yürüyememeye başladı götürdüğümüz bütün doktorlar kanserin kemiklerde yaygın olduğunu ve babamın yürüyemeyeceğini söyledi. Bütün ümidimizi kaybetmişken ibrahim hoca ile tanıştık onkoloji tedavisi için gitmiştik ama hocam bu hastanın yürümesi lazım morel çok önemli dedi ve bizi ortepediye yönlendirdi. Ortepedi de yapılan tetkiklerde babamın kalçasında kırık tespit edildi Ameliyat oldu babam artık yürüyor. İbrahim hocam Allah sizden razı olsun tam ümidimizi kaybettiğimiz sırada bize ışık oldunuz. İnsanlığnız ilginiz alakanız için ailen ve kendi adıma teşekkür ediyorum.mükemmel bir hekimsiniz saygılar.
mb...k
Babamın hastalığı nedeniyle müracaat ettiğimiz Doktor İbrahim Bey ile Eskişehir'de göreve başladığı ilk günden itibaren hemen hemen her hafta görüşmekteyiz. Tedavi sırasında karşılaştığımız sorunlar ve yan etkiler için çözüm bulmak amacıyla samimiyetle uğraşan, isabetli kararlarıyla tedavinin en doğru şekilde sürdürülmesini sağlayan doktor beye minnettarız. Hasta ile hasta yakınlarına gösterdiği yakın ilgi, güler yüzlü ve dostça yaklaşımı güveni artıran değerli bir özelliğidir ki ayrıca ve özellikle belirtmek gerekir. Doktor beyin tedavi ettiği pek çok hasta ve yakınlarının övgüyle söz ettiğine ve duacı olduklarına şahit olduğum şehrimizin yeni hekimine ben de şükranlarımı sunuyor, olumlu ve güzel özellikleriyle şifaya vesile olması için başarılarının daim olmasını diliyorum. Meral Bayrak
H.İbrahim Petekkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?H.İbrahim Petekkaya, Tıbbi Onkoloji, İç Hastalıkları.
H.İbrahim Petekkaya adresi nerede?H.İbrahim Petekkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahmet Piriştina Bulvarı No:51 Tınaztepe İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan H.İbrahim Petekkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda H.İbrahim Petekkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
H.İbrahim Petekkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?H.İbrahim Petekkaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan H.İbrahim Petekkaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar H.İbrahim Petekkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, H.İbrahim Petekkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.