Aile İçi İletişim Sorunları
Travma Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
b ...s
Hayatımın en zor döneminden geçiyordum, bir çok sıkıntım ve çocukluktan gelen travmalarım hepsi bir üstüme gelmeye başlamıştı ve işlevsiz bir hale gelmiştim. Günlük rutinime devam edemediğim noktada artık son çare terapiye başvurmak istedim ve internet üzerinden Kübra hanımı buldum. Kendisine Bilişsel terapi çalıştığı için başvurdum. Yaklaşık 1 buçuk yıldır seanslara devam ediyoruz çok ilerleme kaydettim. Başvurduğum sebeplerin dışında da farkında olmadığım bir çok şeyi keşfettim ve süreç içerisinde hayata farklı bir pencereden bakmaya başladım. Terapiye heyecanla devam ediyorum ve gittikçe daha iyi hissediyorum. Sağladığı sıcak, samimi ve profesyonel ortamı tavsiye ederim.
h....b
Kendisi ile bir arkadaşım vasıtası ile tanışma fırsatı buldum . Sürecin başında farklı şehirlerde olduğum için online olarak başladık seanslara devamında ise yüz yüze olarak görüşme fırsatımız oldu . Yaklaşık 3 aydır düzenli olarak devam ediyoruz ve gayet memnunum . Seansların detayına girecek olursam başlangıçta biraz çekincelerim vardı konuşabilir miyim anlatabilir miyim diye fakat kendisiyle konuşmaya başladıktan sonra bunların hepsini yenmeme yardımcı oldu . Girişim yapmak istediğim işler mevcuttu bunlara cesaret edemiyordum insanlardan fikir almaya çekiniyordum , daha aktif ve konuşkan bir insan olmama çok çok yardımcı oldu . Kübra hanım pozitif enerjisi , anlayışı , güler yüzü ve profesyonel duruşu beni çok motive etti . Kendisi tecrübesini ilk seanslardan itibaren hissettirdi ve samimiyeti bana geçti . Başvurmak isteyen arkadaşlara gönül rahatlığı ile önerebilirim . Başarılarının devamını diliyorum .
es...s
Ailevi sıkıntılarım vardı kendimi çok kötü hissediyordum. Ağır travmalarım aşamadığım sıkıntılarım vardı. Kendisi ile görüştükten sonra hayatım düzene girdi iyiki tanışmışım. Başvurmak isteyen herkese tavsiye ederim. Başarılar dilerim.
Hayatımdaki özel sorunlar işimi çok fazla etkiliyordu. İşime odaklanamaz hale gelmiştim. Kendisinden bu sebeple yardım almaya başladım. Hayatımı kontrol edebilme konusunda bana gerçekten çok yardımcı oluyor. Son derece profesyonel ve ilgili bir şekilde süreç boyunca bana destek oluyor. İçimdeki gücü keşfetmemi sağlıyor. Karar alabilme yetimi geliştiriyoruz.
h...
Uzmana internet yoluyla ulaştım. Anksiyete bozukluğu için başvurdum. Süreç halen devam etmekte. Bugüne kadar gelen noktada Kübra Hanım'dan memnunum.
f.....
Tanıdığımın tavsiyesiyle ulaştım. Stres problemleri yaşıyordum. Süreç olarak 6 seans aldım. Çok ilgili davrandı, süreçte yalnız olmadığımı hissettim içime attığım duygularımı fark etmemi sağladı. Genel olarak çok güzel geçti tavsiye ediyorum.
e...
Kübra Hanım ile geçirdiğimiz seanslar boyunca epey ilerleme kaydettiğimi düşünüyorum. Kendimi tanıma adına ve yaşam enerjimi yeniden kazanmama yardımcı oldu. İşinin uzmanına denk gelmek çok önemli.
h...
Kübra Hanıma bir yakınımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Uzun zamandır bazı ruhsal sorunlarım vardı ve sürekli endişe içindeydim. Bu durum beni rahatsız ediyordu. Kübra Hanımla seanslara başladık. Bu süreçte kendisi çok ilgili davrandı. Onun destekleriyle kendimi daha iyi hissediyorum. Bu süreci Kübra Hanımla geçirmemin birçok avantajı oldu; sorunlarıma çözüm odaklı yaklaşıp sorunlarımı çözmeme yardımcı oldu. Ben bu süreçten çok memnun kaldım ve herkesin de memnun kalacağını düşünüyorum.
H.Kübra Dizen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?H.Kübra Dizen, Psikoloji. Size H.Kübra Dizen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Hipnoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği.
H.Kübra Dizen adresi nerede?H.Kübra Dizen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güvenevler Mah. Cinnah Cd. No:24/12 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan H.Kübra Dizen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, H.Kübra Dizen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda H.Kübra Dizen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?H.Kübra Dizen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
H.Kübra Dizen hangi dilleri konuşuyor?H.Kübra Dizen ile İngilizce, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
H.Kübra Dizen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?H.Kübra Dizen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar H.Kübra Dizen hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, H.Kübra Dizen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
H.Kübra Dizen hangi sigortaları kabul ediyor?H.Kübra Dizen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar