Psikiyatri Randevusu
Stres Yönetimi
Uyku
Şizofreni Tedavisi
Uzm. Dr. H. Nilay Alpman Muayenehanesi
1998 yılında Fethiye Lisesi'nden mezun olduktan sonra başladığım Trakya Üniversitesi'ndeki Tıp eğitimi ile 2004 yılında Tıp Doktoru ünvanını aldım.
Psikiyatri ihtisasımı Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde “Bipolar I Bozukluğu Olan Hastalarda Karma Dönemin ve Hızlı Döngülülüğün Bakıcı Yüküne ve Yaşam Kalitesine Etkisi” konulu uzmanlık tezi ile 2010 yılında tamamladım.
2011-2012 yılları arasında Trabzon Vakfıkebir DH’ nde mecburi hizmetimi tamamladıktan sonra 2012 yılında yeniden İstanbul’ a döndüm.
2012-2015 yılları arasında Silivri Devlet Hastanesi' nde hizmet verdim.
2015-2021 yılları arasında Esenyurt Devlet Hastanesi’ ne bağlı olan Esenyurt Toplum Ruh Sağlığı Merkezi (TRSM)’ nin sorumlu hekimi idim.
Temmuz 2021’ de Devlet Hastanesi' ndeki görevimden ayrılarak memleketime yerleştim.
g.....
Her yönüyle harika bir doktor. Sorunlarımı çok iyi teşhis ederek çözüme ulaştırdı. Mükemmel yol gösterici.
s....
Nilay Hanım, yanında kendinizi tamamen güvende hissedeceğiniz harika bir insan. Kendisiyle seanslara başlayalı birkaç ay oldu. Terk edilme ve kaybetme korkusuyla ilgili şikayetlerden dolayı gitmeye başlamıştım. Bunun altında yatan sebepleri daha iyi anlamaya başladım. Kendimi çok daha iyi tanımama yardımcı oldu. Seans sırasında gösterdiği ilgi, anlayış, şefkat ve objektif bakış açısıyla gerçekten çok büyük bir güven veriyor. Hatta seanslara gitmek için her defasında gün sayıyorum. Tamamen kendim olabildiğim bir alan sunuyor. Aslında daha çok anlatmak istiyorum ama onu anlatmaya kelimeler yetmiyor. Gönül rahatlığıyla ruhunuzu ona açabilirsiniz.
ah...ç
Kendimi tanıma fırsatı buldum yanlışlarımı doğrularımı öğrendim aydınlandım resmen
Bol panik ataklı, evden çıkmaktan korktuğum, mahalledeki fırına bile gidemediğim bir süreçte tanıştım Nilay hanımla. Çok anlayışlı, çok sempatik, harika bir dinleyici ve yorumcu. İnsanın boğazına dizilen kelimeler ip söküğü gibi ardı ardına dökülüyor onun profesyonelliği karşısında. Şimdi hem hayatıma dair bir adım atmak için motivasyonum daha yüksek hem panik ataklarım belirgin bir şekilde azaldı hem de artık sokağa çıkıp, kalabalığa karışıp rahat bir şekilde gezebiliyorum. Böyle bir psikiyatri doktoruna sahip olduğu için Fethiye halkı çok şanslı. Nilay hanım iyi ki var.
se...k
Nilay Hanım sayesinde tekrar eden depresyon rahatsızlığımdan kurtuldum. Kendisinden hayata dair birçok şey öğrendim, kendisi yalnızca ilaç verip geçiştiren doktorlardan değil karşısındakini ön yargısız olarak dinleyip farklı farklı çözümler üretiyor.
o.....
ADHD sorunum olduğundan dolayı psikoterapi sürecine başladık. Hayat kalitem ve çevremdeki insanlar ile iletişimim neredeyse tamamen değişti. Kesinlikle tavsiye ederim.
f....
görüşmeye başlayalı bir sene olacak. Hayat kalitem fazlasıyla arttı. Nilay Hanım, benim hayatım boyunca adlandıramadığım problemlerimi isimlendirdi ve omuzlarımdan çok büyük bir yük kaldırdı. Nilay hanım ile ilk görüşmelerim klinik içerisinde gerçekleşti. Klinik oldukça güzel dizayn edilmiş, içeride benim gibi anksiyetesi yüksek bir bireyin bile fazlasıyla rahat hissedebileceği bir yer. Online görüşmeler sırasında da, kendimi güvende hissettiğimi söylemeliyim.
Öncelikle Doktor Nilay Hanım'ın muayenehanesine kolaylıkla ulaşabildim. Mekanın içi çok güzel düzenlenmişti, terapinin yapıldığı alanda hemen ulaşabileceğiniz su şişeleri bile düşünülmüştü. Doktorumla ilk görüşmemiz olduğu halde öncelikle yumuşak ses ve tonu ve yönlendirmeleri sayesinde kendimi çok rahat ifade edebildiğimi ve hiç yargılanmadığımı hissettim. Emdr için girdiğim bu seansın sonunda kendimi bir adım öteye gidebilmiş hissediyorum. Kesinlikle kendisi ile çalışmaya devam etmek istiyorum.
Deprem bölgesinden gelmiştik annem içi cok güzel bir görüşme oldu cok memnun kaldık teşekkür ederiz
ae...b
Dr. Nilay hanımın tedavisine başlayalı kendimi çok daha iyi hissediyorum ve geçen her seans benim için çok başarılı geçiyor. Depresif rahatsızlık yaşayan veya madde ve alkol bağımlı olana tavsiyede bulunurum.
H. Nilay Alpman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?H. Nilay Alpman, Psikiyatri. Size H. Nilay Alpman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu, Depresyon, Çift Terapisi, Destekleyici Psikoterapi, Gottman Çift Terapisi, Psikodrama, Panik Bozukluğu Tedavisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Evlilik Terapisi, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi.
H. Nilay Alpman adresi nerede?H. Nilay Alpman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akarca Mah. Namık Kemal Cad. No: 53/2 Fethiye, Muğla Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan H. Nilay Alpman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda H. Nilay Alpman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda H. Nilay Alpman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?H. Nilay Alpman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
H. Nilay Alpman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?H. Nilay Alpman tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar H. Nilay Alpman hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, H. Nilay Alpman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.