Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Altın İğne Uygulaması
Punch Biyopsi
Saç Mezoterapisi
Terleme tedavisi
sa...n
Tek kelimeyle mükemmel gerçekten şahane bir cildiye doktoru herkese tavsiye ederim üç ay boyunca düzelmeyen yaralarım bir günde düzeldi Nur hanım saygılar
Omuzlarımda çıkan sivilceler sebebiyle Nur Hanım'a başvurdum. Uyguladığı tedaviden memnun kaldım. Çok ilgili, güven veren bir doktor
ka...l
Göz kapagimda buiunan et benini aldırdım ve botoks uygulamasi yaptirdim.Kendisi çok tatlı titiz ve işini severek yapan bir hekim.Tüm detaylarıyla yapacağı işlemi benimle paylaştı ve eli çok hafif :)
py...s
Botoks uygulaması için gittim, kendisi konu hakkında detaylı bilgi verdi, diğer yandan cildimin ve ihtiyaçlarımın genel durumunu konuştuk, bunlarla da ilgili faydalı birçok bilgi verdi, güven veren bir hekim.
i̇...r
Uzun zamandır akne scar izleri ile mücadele ediyordum. Hangi doktora gittiysem bana ilaç yazıp gönderiyorlardı. Sürekli bir doktor arayışındaydım. Sonrasında araştırmalarım sonucu Nur hanımla tanıştım. Kendisi o kadar güleryüzü o kadar sevecen ki kendisine hemen ısındım. Tedavi sürecimi uzun uzun anlattı bana. Önümüzde uzun bir yol var dedi. Yapılacak işlemleri ayrıntısıyla bilgilendirdi. Şimdi o yolun sonuna geldim. Aknelerimden de izlerimden de kurtuldum. Canım doktorum iyi ki varsınız
d.....
Yüzüme bbl yaptırdım çok çok memnun kaldım inanılmaz bir fark yarattı kızarıklık gitti kesinlikle tavsiye ediyorum
be...n
Yaşımın ilerlemesi sebebiyle cildimde yıpranma ve derin kırışıklıklar vardı. Uzun bir süre botoksu düşündüm fakat cesaret edemedim. İfademin doğallığının bozulmasından çok endişeleniyordum. Şişme, kızarıklık, morarma olursa; ifadem donuklaşırsa; arkadaşlarım 'yüzüne ne yaptın' derse gibi korkularım vardı. Bunları doktoruma söyledim. Cildimdeki yıpranmayı -tam istediğim gibi- en doğal haliyle durdurdu. Kendimi genç, güzel ve bakımlı hissediyorum. Alanında çok yetkin bir doktor.
nu...n
Dr Hanım ve personeli, bana yaklaşımları, nazik, zarif ve özenli . Prp, yatirdim, çok da memnun kaldım. Herkese de, ısrarlı Dr hanımı tavsiye ederim...
p.....
Nur hocam yetkin ve ilgili bir hekim,rosacea icin BBL lazer amacli gittim, rozam geriledi.
z....
Bugün muayne oldum ve bir akne tedavi sürecine girdik. Çok tatlı bir doktor. Umuyorum ki onunla iyi bir tedavi süreci geçirecem. Bu konuda güven verdi.
H. Nur Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?H. Nur Öztürk, Dermatoloji. Size H. Nur Öztürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mezoterapi, Ben Takibi, Kriyoterapi, Elektro Koter Tedavisi, Dolgu Uygulamaları, Randevu, Botoks, Saç Mezoterapisi, PRP, PRP Saç Tedavisi.
H. Nur Öztürk adresi nerede?H. Nur Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşilyurt mahallesi, Yeşilyurt İstasyon Cd. No:18/1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan H. Nur Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda H. Nur Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda H. Nur Öztürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?H. Nur Öztürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
H. Nur Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?H. Nur Öztürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar H. Nur Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 70 hasta / danışan, H. Nur Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
H. Nur Öztürk hangi sigortaları kabul ediyor?H. Nur Öztürk, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce H. Nur Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar