Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Radyoloji Randevusu
Abdominal Parasentez
Abdominal Ultrasonografi
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Memorial Ataşehir Hastanesi
Bilgisayarlı Tomografi (BT- CT)
Boyun Ultrasonu
Karotis Ultrasonografisi
Karotis Ultrasonu
Kas İskelet MRG
Memorial Ataşehir Hastanesi
Kas-İskelet (Diz, Omuz, Ayak ve El bileği, Kalça, Sakroiliak)
Kateter Yerleştirme
Memorial Ataşehir Hastanesi
Kemik Yoğunluğu Ölçümü(Kemik Taraması)
Lazer İle Varis Tedavisi
Lenf Nodu Biyopsisi
Mamografi
Memorial Ataşehir Hastanesi
Manyetik Rezonans Görüntüleme (MRG- MRI)
Meme Biyopsisi
Yeni Doğan Kalça Ultrasonu
Yumurtalık Kanseri
Gelişimsel Kalça Displazisi (GKD) Tarama Programı
Memorial Ataşehir Hastanesi
Meme ultrasonu için gitmiştim. Ultrason çekimimde yeteri kadar açıklayıcı bir şekilde bilgilendirme yaptı. Kitlem vardı. Tanı konulmuştu. Ultrasonda da gösterdi. Raporumu da yazılı olarak hızlı bir şekilde hazırladı. Sıkıntım olmadığını söyledi. Onur Bey'den çok memnun kaldım.
ö.....
Tüm batın ultrason çekimimi Onur Bey yaptı. Kendisi hastalarıyla çok ilgilenen bir doktor. Sorduğum tüm soruların ayrıntılı bir şekilde cevaplarını aldım. Yeteri kadar bilgilendirmelerde bulundu. İlgisinden, alakasından dolayı çok memnun kaldım. Onur Bey'i kesinlikle tavsiye ederim.
Meme ultrasonu için gitmiştim. Daha önce başka bir yerde çekildim ama memnun kalmadığım için Onur Bey'i tercih ettim. Kendisi çok olumlu bir şekilde konuşarak, bana detaylı bilgi vererek ultrasonumu çekti. Bu yüzden dolayı da çok memnun kaldım. Herkese de tavsiye edeceğim.
İlk olarak oğlumun kalça ultrasonu için gittik. Onur Bey çok ilgili, aktardığı bilgilendirmelerle çok açıklayıcı bir şekilde, anlayabileceğimiz tarzda konuşan bir doktor. Kendisi yönlendiriyor, bilgi veriyor.Aynı zamanda da çok nazik davranan birisi. Çok memnun kaldığım için kendi tiroid ultrasonum için de kendisini tercih ettim.
Genel cerrahi muayensinden sonra meme ultrasonu çekilmem istendi. Ben de Onur Bey'i tercih ettim. Kendisi ultrason öncesinde, çekimi esnasında yeteri kadar bilgi verdi. Daha sonrasında da bana ayrıntılı olarak raporunu hazırladı. Kendisinden memnun kaldım. Tekrar çekilmem gerekirse Onur Bey'i tercih ederim.
v.....
Karın ağrılarım vardı, kendi doktorum tüm batın ultrason çekilmemi istediği için arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. Onur Bey çok güler yüzlü bir doktor. Birkaç doktordan da görüş almıştım ama benim için en uygunu Onur Bey oldu. Kendisi yeteri kadar bilgilendirme yapıp, açıklayıcı bir şekilde bazı şeyleri anlattı. Davranışlarından ve doktorluğundan memnun kaldım.
y.....
Onur Bey öncelikle çok güler yüzlü, profesyonellikten ödün vermeyen bir kişi. Hizmetini aldığım en kaliteli radyolog. Kendisi, herkesin anlayabileceği dilden, açıklayıcı bir şekilde, ne için ve nasıl yapıldığını anlatan, deneyimli ve birikimli bir hekim. Anlatılacak çok şey var kendisi için ama dile de getiremiyorum, çok çok memnunum kendisinden. Yaklaşık 3 yıldır tanıyorum. Safra kesemde asit kaçağı olduğunun tanısının konulmasına yardımcı oldu. Herşeyi en ince detayına kadar bilgilendirerek ve normal bir vatandaşın anlayacağı şekilde açıklama yaparak izah ediyor. Beni Türk hekimlerine emanet edin diyen Sayın Atatürk gibi , beni de Onur Bey'e emanet edin.
c.....
Çok memnun kaldım. Onur Bey çok ilgili, alakalı, iyi bir hekim. Beni aydınlattı. Her sorduğum soruya ayrıntılı bir şekilde cevapladı. Meme ultrasonu çekildim. Çok memnun kaldığım için arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. Kendisine çok teşekkür ederim.
Annemin böbreklerinde ve safra kesesinde taş olduğu için tüm batın ultrason çekilmek için gittik. Onur Bey'den ilgiisnden dolayı çok memnun kaldık. Kendisi verdiği bilgiler sayesinde bizi yeterince bilgi sahibi yaptı. Kendisine çok teşekkür ederim. Çok sağ olsun.
Onur Bey güler yüzlü bir doktor. Hastalarıyla oldukça ilgileniyor. Detaylı olarak süreç hakkında ve sonrası hakkında da bilgilendirmelerde bulunuyor. Kontrol amaçlı tüm batın ultrason çekimim için gittim. Memnun kaldım.
H.Onur Sıldıroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?H.Onur Sıldıroğlu, Radyoloji. Size H.Onur Sıldıroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Radyoloji Randevusu, Normal Randevu, Abdominal Ultrasonografi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Kateter Yerleştirme, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Tiroid Iğne Biyopsisi, Meme Biyopsisi.
H.Onur Sıldıroğlu adresi nerede?H.Onur Sıldıroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Vedat Günyol Cd. No:30 Küçükbakkalköy Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan H.Onur Sıldıroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda H.Onur Sıldıroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda H.Onur Sıldıroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?H.Onur Sıldıroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
H.Onur Sıldıroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?H.Onur Sıldıroğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan H.Onur Sıldıroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar H.Onur Sıldıroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, H.Onur Sıldıroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
H.Onur Sıldıroğlu hangi sigortaları kabul ediyor?H.Onur Sıldıroğlu, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce H.Onur Sıldıroğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Radyologlar
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Radyologlar
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Radyologlar
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Radyologlar
Ataşehir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Radyologlar
Ataşehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Radyologlar
Ataşehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Radyologlar