Göz Hastalıkları Randevusu
Refraktif Cerrahi
Retina Ameliyatı
Retina Hastalıkları Cerrahisi
İstinye Üniversitesi Liv Hospital - Bahçeşehir
Safranbolu'da doğdu. Pertevniyal Lisesi'nden sonra İstanbul Tıp Fakültesi'den mezun oldu. İstanbul Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı'nda Uzmanlik eğitimini tamamladı.
Askerlik hizmetini Elazığ Asker Hastanesi'nde tamamladıktan sonra Haseki Hastanesi Göz Kliniği Başasistanlığına atandı.
Sağlık Bakanlığı 9. ve 10. Optisyenlik (Gözlükçülük) kurslarında 800 optisyenin eğitiminde görev aldı.
Şef Yardımcılığı ve vekil Şef olarak Haseki ve Şişli Etfal Hastanelerinde görev yaptı.
Bir süre Sağlık Kurulu Başkanlığı yaptı.
1986 ve 1987 yıllarında kazandığı 3 adet bursla İngiltere'ye gitti. Burada bir yandan yabancı dilini geliştirdi, bir yandan da çeşitli hastanelerde Gözde
LAZER uygulamaları, Göziçi Lens Implantasyonu, Retina Hastalıkları gibi konularda mesleki bilgi ve görgüsünü arttıracak eğitim faaliyetlerinde bulundu.
1988 ve 1990 yıllarında iki dönem Türk Oftalmoloji Derneği İstanbul Şubesi Genel Sekreterliğine seçildi. 1990 yılında ayrıca Türk Oftalmoloji Derneği Genel Merkez Mali Sekreterliğine seçildi.
1990 yılında İstanbul Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilimdalı'nda yapılan sınavla Doçent oldu.
1995 yılında eğitim amacıyla Amerika'ya gitti. Burada bir süre Fako (Lazerle) katarakt ameliyatları, YAG Lazer uygulamalari ve klinik çalışmalarda bulundu.
Daha sonra İstanbul Göz Hastanesi'nde ağırlıklı olarak Tıbbi Retina ve Excimer LAZER alanlarında uzun yıllar çalıştıktan sonra Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları'na Profesör olarak atandı. Anabilim dalı Başkanı olarak Göz Kliniğinin kurulumunu gerçekleştirdi ve gelişmesine katkıda bulundu.
2004 - 2016 yılları arasında Türk Oftalmoloji Derneği Optik Refraksiyon Birimi Yönetim Kurulu üyeliği, 3 dönem (6 yıl) birim Web sorumlusu ve 2014-2016 yıllarında Başkan olarak görev yaptı. 2018 yılında tekrar aynı birimde Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Görevi halen sürmektedir.
Üniversiteden kendi isteği ile emekli olarak 2017 yılında İstinye Üniversitesi LIV Hastanesi - Bahçeşehir'de göreve başladı.
2018-2019 yıllarında Birinci Göz Hastanesi'nde Tibbi Retina Uzmanı olarak görev yaptı.
2020 yılında İstinye Üniversitesi Liv Hospital Bahçeşehir'deki görevine tekrar başladı.
Turkiye'de her yıl düzenlenen kongre, sempozyum, kurs ve diğer bilimsel toplantıların büyük çoğunluğuna katıldı, birçoğunda bildiri sundu.
Yurt dışında Amerika, İngiltere, Hollanda, Singapur, Romanya, İtalya, Saray-Bosna, Yunanistan, Mısır, Avusturya, Kıbrıs, Portekiz, İsveç, Gürcistan, Monaco gibi ülkelerde düzenlenen Uluslararası Bilimsel Göz Kongre, Kurs ve Sempozyumların birçoğuna bildirileriyle katıldı.
İngilizce yanında tıbbi literatürü izleyecek oranda Fransızca bilmektedir. Birkaçı yabancı dilde olmak üzere çok sayıda bilimsel yayını vardır.
Ağırlıklı olarak Medikal Retina (Sarı nokta hastalığı, Diyabetik retina ve Damar tıkanıklıkları vd.), Katarakt ve Refraktif Cerrahi (Excimer Lazer, Mono ve Trifokal Lensler vd.) Optik ve Refraksiyon konularında çalışmaktadır. Ayrıca Glokom ve Şaşılık cerrahileri de uygulamaktadır.
Dr. Büyükyıldız Türk Oftalmoloji Derneği (TOD) İstanbul Şubesi üyesi, TOD Katarakt ve Refraktif Cerrahi Birimi, TOD Tıbbi Retina Birimi ve Optik Refraksiyon Birimi üyesi olup ayrıca Türk Cumhuriyetleri Oftalmoloji Derneği, Black Sea Ophthalmological Society(BSOS) dernekleri üyesidir.
Dr. Büyükyıldız'ın Türk Oftalmoloji Dergisi, Türkiye Klinikleri Oftalmoloji Dergisi, Türkiye Klinikleri Journal of Pediatry, Türkiye Klinikleri Journal of Case Reports, Türkiye Klinikleri Journal of Health Sciences, Ophthalmic Surgery Laser & Imaging ve Retinal Cases & Brief Reports adlı bliimsel dergilerde hakemlik (reviewer) görevleri vardır.
Eskiler ilk akil sagligi ikinci goz sagligi derler. Lazer ameliyatimin ilk gunu bile agri batma hicbir olumsuzluk olmadi. Hic tereddut etmeden gozlerinizi emanet edebileceginiz guler yuzlu bilim insani. Saygideger hocama ve ekibine tesekkur ederim
Prof. Dr. Hakkı Zeki Büyükyıldız hastasına karşı son derece nazik, naif bir insan gerçek bir bilim insanı çok güven veriyor. Acil bir sıkıntım olduğunda 24 saat arayabiliyorum. Sağ gözüme akıllı lens taktırdım. Kendisi hiçbir sıkıntı olmaz dedi ve olmadı. Bana güven verdi. Allah a şükür çok memnunum ameliyat öncesi yüzde otuz görüyordum. Şimdi yüzde yüze yakın görebiliyorum. Kendisine ve bilgisine güveniyorum. Herkese tavsiye ederim.
Doktoruma göz rahatsızlığım yani göz arkasında iltihap toplandığı için geldim.
Doktorum ilaç tedavisi uygulayarak yaklaşık 1 buçuk ay kadar bir sürede iltihaplanmayı kurtulmayı başardı. Şu Anda da ilaçlarım bittiği için iki haftalık süreyi doldurup göz çizilme ameliyatı için tekrardan kontrole gitmeyi bekliyorum. Sayın Doktorum Prof. Dr. H. Zeki Büyükyıldız'da en beğendiğim özellik hastalarıyla bire bir ilgisi ve hastalarının peşini bırakmaması telefonu ile mesai saatleri dışında bile işini takip etmesi hastalarıyla birebir ilişkisi iletişimi mükemmel gerçekten buda hastalarında devamlılık getiriyor.Doktorumu etrafımdaki herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
f.....
Dr Zeki Bey'i ile 13 yıl önce gözlerimdeki şikayetim üzerine tanımıştım. O dönemlerde gözlerim puslu görmeye başlamıştı. Bir türlü teşhis konulamamıştı. Zeki Bey'e gittim. Göz arkasında ödem oluşmuş körlüğe kadar gidebilecek bir durum olduğunu ve detaylarını anlattı. Zeki hocam sayesinde 3 aylık tedavi sonrasında normal görmeye başladım. Çok ilgili hoşgörülü yardımsever gerçekten işini seven bir doktor her zaman dua ediyorum ve kendisine saygılarımı sunuyorum.
ş.....
Hakkı Bey'in olduğu hastaneye daha önce de gitmiştim ve orada tanıdım. Bana gözüm için lazer ameliyatı yaptı. Kendisinden herhangi bir şikayetim olmadı e memnun kaldım. Lazer ameliyatım sorunsuz pürüzsüz yapıldı. Alanında başarılı bir hekim, herkese tavsiye ederim.
Bir tanıdığımız vasıtasıyla tanıdık doktorumuzu. Steven johnson sendromundan dolayı göz rahatsızlığım vardı ve 35 yıldır doktorum. Babacan ve çok ilgili bir hekimdir.Gayet memnunum Hakkı hocadan benim yıllardır doktorumdur.Kendisi çok iyi bir doktordur ve rahatlıkla tavsiye ederim.
k.....
Zeki Hocaya tesadüfen Rutin göz muayene kontrol için gittim. Gözlük numaralarım yüksekti ve lazer olmak istiyordum. Zeki hocam muayene etti akabinde lazere karar verdik. Operasyon öncesi sonrası adına adım adım bilgilendirdi. Lazer operasyonu yaptı .Gayet başarılı geçti. Hocamı gönül rahatlığı ile tavsiye ederim .Alanında ne kadar profesyonel olduğunu hastasına hissettiriyor bunda hastasına güven veriyor.
Farklı bir doktorum tarafından sayın Prof Zeki Bey'le tanıştırıldım. Kendisi çok müstesna çok ilgili vede güler yüzlü manevi değerlere değer veren aynı zamanda değerli bir müzik adamı ilgi ve anlayışından dolayı teşekkür ederim. Zeki Bey'in teşhis ve tedavisi sayesinde sağ gözümde oluşan görme kaybını giderdi.Bundan dolayıda ayrıca müteşekkirim sevgi saygılarımla...
H. Zeki Büyükyıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?H. Zeki Büyükyıldız, Göz Hastalıkları. Size H. Zeki Büyükyıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Randevu, Retina Ameliyatı, Retina Hastalıkları Cerrahisi, Diyabetli hastalarda katarakt cerrahisi, Diabetik retinopati, Katarakt Ameliyatı, Excimer Lazer, Refraktif Cerrahi.
H. Zeki Büyükyıldız adresi nerede?H. Zeki Büyükyıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşık Veysel Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:1 Esenyurt
Adresine gitmek zorunda kalmadan H. Zeki Büyükyıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda H. Zeki Büyükyıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda H. Zeki Büyükyıldız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?H. Zeki Büyükyıldız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
H. Zeki Büyükyıldız hangi dilleri konuşuyor?H. Zeki Büyükyıldız ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
H. Zeki Büyükyıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?H. Zeki Büyükyıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan H. Zeki Büyükyıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar H. Zeki Büyükyıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, H. Zeki Büyükyıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Esenyurt bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Esenyurt bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Esenyurt bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Esenyurt bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Esenyurt bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Esenyurt bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Esenyurt bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göz Doktorları