Nispetiye Cad. No: 19 Etiler - 34330 Levent - Beşiktaş / İstanbul / Türkiye, Beşiktaş
Psikiyatri Randevusu
Üsküdar Üniversitesi NP Etiler Tıp Merkezi
Bugüne kadar gördüğüm en iyi doktor. Alanında uzman , sizi ilaçlarla uyuşturmuyor. açık net konuşarak telkinlerle hem psikolog hem psikiyatrist . Kime önerdiysem çok memnun kaldı
ra...a
çok memnun kaldım, sempatik ve cana yakın, görüşmeleri keyifli, arasıra kontrol oluyorum, çok ilgili, hayatımı kurtardı, paniklerim gitti, artık rahatlıkla uçağa binip trafikte araba kullanabiliyorum, seneler sonra boğaz köprüsünü geçtim ve seviçten ağladım,
Habib Erensoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Habib Erensoy, Psikiyatri. Size Habib Erensoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Online Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi.
Habib Erensoy adresi nerede?Habib Erensoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nispetiye Cad. No: 19 Etiler - 34330 Levent - Beşiktaş / İstanbul / Türkiye Beşiktaş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Habib Erensoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Habib Erensoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Habib Erensoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Habib Erensoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Habib Erensoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Habib Erensoy hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Habib Erensoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Beşiktaş bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Beşiktaş bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikiyatristler