Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu
Ameliyatsız Fibromiyalji Tedavisi
Bel - Boyun Fıtığı
Dikkat Eksikliği
Fzt. Habibe Akın
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Evde Fizyoterapi
Skolyoz Tedavisi
Sporcu Rehabilitasyonu
İnme Rehabilitasyonu
Fzt. Habibe Akın
Seminer ve Kurslar: Duyu Bütünleme Terapisi Teori Kursu "Nörobiyolojik Temeller ve Klinik Kökler" , Duyu Bütünleme Terapisi Değerlendirme Kursu" Klinik Görünümleri ve Analizi", Duyu Bütünleme Terapisi Uygulama Kursu" Bütünleme Terapi Yöntemleri ve Pratik Uygulamaları", Terapi-time Özel Eğitimde Dil ve Konuşmaya Yönelik Etkili Uygulamalar Semineri, Floortime(101) Başlangıç Düzeyi Kursu,Serebral Palsi'de Alt Ekstremite Ortezleme Kursu, Korkut Yaltkaya Klinik Nörofizyoloji Sempozyumu- Yutma ve Yutma Bozuklukları(Workshop), Appi Modifiye Pilates Seviye1, Appi Modifiye Pilates Seviye 3, Klinik Pilates Fizyoterapistleri Derneği; Reformer Seviye1Kursu, Seviye2-3 Kursu, Hamile Pilatesi Kursu, Cadillac-Trapeze Kursu, Kinezyolojik ve Rijit Bantlama Kursu, Osteopatik Manuel Terapi Kursu, Kupa Terapi Kursu, Manuel Tools(IASTM) Kursu, Dry Needling ve Trigger Point, BRITISHTOWN B1 Englısh Certificate, Sosyal Medya Okur Yazarlığı Kursu, İletişim Teknikleri ve İletişimde İkna Sanatı Kursu, Diksiyon, Beden Dili Etkili Hitabet ve Motivasyon.
Habibe Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım.Fiziksel bir sıkıntımız yoktu, duyu bütünleme terapisi aldık.Gayet olumlu değişiklikler oldu.Çocuklarla iyi iletişimi ve uzmanlığı bizi memnun etti.İyi sonuçlar aldık.1 yıl oyun terapisi ve duyu bütünleme konusunda biz gayet memnunduk.İlerlemeyi kendi gözümüzle gördük.Güleçyüzü çok güzeldi.Çocukla olan iletişimi çok iyiydi. Çocuğumuz çok seviyordu.Yaklaşımlarıyla ikna edebiliyordu, çok güzel yaklaşıyordu.Biz kendisini çok seviyorduk.İmkanımız olursa tekrar kendisiyle devam etmek isteriz.
Ben dört yıldır Habibe Hanım'la çalışıyorum.Engelli bir kızım var, yürümede problemlerimiz oluyordu. Habibe Hanım sayesinde 3 ayda yürüdü.Habibe Hanım işine çok aşık, çocukları çok seviyor, çok güleryüzlü.4 yıldır beraberiz, kızımla iletişimleri çok iyi.Hala devam ediyoruz, danışmak isteyenlere sonuna kadar tavsiye ederiz.
r.....
Ben Habibe Hanım'la yaklaşık 3 sene çalıştım.Kendisi işine oldukça hakim ve özveriyle çalışan biri. Hastasını takip eder. İlk günden tüm takipleri yaparak hangi organın ihtiyacı varsa aktif çalışmaya yöneltir.Çalışma açısından olumlu,pozitif enerjsi yüksektir.İnanılmaz destek olur hem hastaya hem aileye.Nörolojik rehabilitasyon ile ilgili kendisinden destek almıştım. Duyusal terapi yapıldı, pilates yapıldı ve hepsinden çok memnun kaldım. Hidroterapi ve hipoterapi yaptık. Tüm anlattıklarının hepsinde son derece başarılı olduk. Son derece işine hakim bir insan.Çok keyifli bir şekilde büyük kazanımlar elde ettik.
Habibe Hanım mesleki anlamda çok yeterli bir fizyoterapist. Biz başlayalı 2 ay oldu.Oğlum atipik otizmli.Oğlumun kelimeleri çok arttı, çevreden çok farkedilecek şekilde oldu. Oyunumuz çok kaliteli hale geldi,çok kaliteli oyunlar oynadılar.Tehlike algısı yoktu, tehlike algısı oluştu.Göz kontağı arttı.Sosyal etkileşimi arttı.2 aylık süre zarfında oldu hem mesleki anlamda hem karakter olarak 2 ayda bize çok şey kattı.İyi ki onu tanışmışız.Çok açık sözlü, çok samimi ve merhametli bir insan.Çocuğumu bırakınca hiç gözüm arkada kalmıyor, sonsuz güveniyorum.Sonsuz güven veren bir insan.Onu çok seviyoruz,bizi çok mutlu etti kendisi.Kendisi de hep mutlu olsun.
k....t
Bel fıtığım ve duruş bozukluğu nedeniyle gitmiştim. 1 ay gibi kısa sürede çok iyi geldi. Anlatımı, enerjisi isteği azmi muhteşem. İşini aşkla yapan bir hoca. Tedavi süreci ile ilgili geniş açıklamalarda bulunarak içimi rahatlattı
öz...
6 aydır pilates dersi alıyorum inanılmaz ilgili,sıcakkanlı,işinin ehli bir eğitmen.Hem skolyozum hem de sıkılaşma için çok faydasını gördüm.Pilates saatlerinin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Zamanım olsa hergün gitmek istiyorum.Şiddetle tavsiye ederim.
s....
Sendromlu kızımla çok kısa zamanda çok güzel yol aldığımızı düşünüyorum çok ilgili çok sevecen çocukları çok seven biri işine aşık duyu bütünleme deyince mutlaka görüşü alınmalı
e....c
Alanında uzman Bır fızyoterapıst. Duyu bütünleme konusunda danısanıyız. Çocuğuma yaklasımı, uyguladığı egıtım çok başarılı. Çocuğum çok ılerleme kaydettti kaydetmeyede devam ediyor. Kendısıne çok teşekkür ederiz.
Boyun fıtığım sebebi ile ağrılarıma iyi gelmesi için yardımına başvurdum.Profesyonel yaklaşımı, fizyoterapist olmasının avantajı ile daha 1 ay olmasına rağmen hem ağrılarımda yoğun azalma hem de sıkılaşma açısından çok faydasını gördüm. Derslerde gayet disiplinlidir Gönül rahatlığı ile kendisine başvurabilirsiniz. Farkı anlayacaksınız.
Habibe Akın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Habibe Akın, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Habibe Akın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fizik Tedavi, Felç, Gelişim Geriliği, Bel - Boyun Fıtığı, Nörolojik Rehabilitasyon, Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite Bozukluğu, Kilo Kontrolü, Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme), Kinezyolojik Bantlama (Kinezyotape).
Habibe Akın adresi nerede?Habibe Akın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir 18 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Habibe Akın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Habibe Akın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Habibe Akın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Habibe Akın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Habibe Akın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Habibe Akın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Habibe Akın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Habibe Akın hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Habibe Akın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizyoterapistler
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizyoterapistler