Opr. Dr. Burhanettin Üstünel Caddesi No:10, Üsküdar
Riskli bir gebelik geçirdiğim için kendisi beni perinatoloji bölümünde takip ediyor. İlgili ve tüm ayrıntıları göz önünde bulundurarak değerlendirme yapan bir doktor. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Hastayı gerekli tüm konularda bilgilendiriyor.
fy...y
Yorumları iyi diye gittiğim fakat pişman olduğum bir doktor. Gebe kalamadığımı ve ilk kez muayane olacağımı ve birim seçimini doğru yapıp yapmadığımı sordum. Hem hasta kayıt hemde doktor sorun değil bakarız dediler ve tansiyonumu ölçtürmeye gönderdiler. doktorun yanına geldikten sonrada sürekli yanlış almışsın randevuyu dedi. Fakat hiç bir test veya muayene yapmadan 26 yaşın çocuk için erken olduğunu söylemekle yetindi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
es...r
Kendisi zeynep kamil in en değerli doktorlarından biridir dekolman sebebiyle kaybettiğim bebegimin neden kaybedildigi ile araştırma yapılması için gittim gerekli bütün tahliller yapıldı ve 2 yıl sonra tekrar gebe kaldım bu gebeligim de riskliydi ve beni haftada bir çağırarak bütün tahlilleri mi yapıp takip etti psikolojik destekte bulundu ve 36. haftada kızıma kavuştum kendisine ve zeynep kamil ailesine teşekkürler ederim guleryuzlu dakik hasta haklarını gözeten ve oldukça donanimlidir habibe hanim
sy...1
Dr Habibe Ayvacı Taşan alanında çok donanımlı, tecrübeli ve güven veren bir doktordur. Devlet hastanesinin yoğunluğu olmasına rağmen,hastalarıyla itinalı bir şekilde ilgilenmektedir. Bize sonsuz rahatlama ve güven verdi. Gerekli tahlilleri aksatmadan yaptı ve bizi gebelik sürecinde her konuda bilgilendirdi. Kesinlikle güvendik ve hiç pişman olmadık. Gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz. Sayesinde içimiz rahat bir şekilde süreci tamamladık :).
Habibe Ayvacı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Habibe Ayvacı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Habibe Ayvacı adresi nerede?Habibe Ayvacı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Opr. Dr. Burhanettin Üstünel Caddesi No:10 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Habibe Ayvacı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Habibe Ayvacı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Habibe Ayvacı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Habibe Ayvacı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Habibe Ayvacı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Habibe Ayvacı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Habibe Ayvacı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Üsküdar bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Üsküdar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları