Stajımı Isparta Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi ve Isparta Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde tamamladım. Staj dönemim boyunca şizofreni ve psikozlu hastalarla çalıştım ve görüşmelere katıldım. Aynı zamanda yetişkin ve çocuk testlerini uygulama ve gözlemleme fırsatı buldum.
Terapötik Teknikler Eğitimi
Yas ve Travma Danışmanlığı Eğitimi
MMPI Eğitimi
Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı Eğitimi
Covid-19 ve Psikolojik İlk Yardım eğitimlerini alarak sertifikalandırdım.
Yeme Bozuklukları,depresyon,aile danışmanlığı,yetişkin ve çocuk testleri,çocuk ve ergen psikolojisi, kaygı bozukluğu,obsesif kompulsif bozukluk,bilişsel davranışçı terapi ve bilinçli farkındalık konularıyla ilgilenmekteyim.
İleri seviyede(C2) ve temel düzeyde Amanca bilmekteyim.
Yabancı danışan kabul etmekteyim.
Online ve yüzyüze görüşmelerde danışanları kabul etmekteyim.
antalya,
habibe çetintaş
Cinsel Terapi
ö.....
Uzun zamandır yeme bozukluğu ile mücadele ediyorum bir çok psikoloğa gittim ve hepsi yapmam gerekenlere ağırlık verdi.Ancak Habibe hanımla sorunun temeline indik çok teşekkür ederim o kadar iyi geldi ki motivasyonu desteği inanılmaz teşekkür ederim tekrardan
b....y
Bazı takıntılarımdan dolayı ben psikolog desteği almak istiyordum ve Habibe Hanımı görüp tercih ettim gerçekten çok ilgili ve iyi bir dinleyiciydi iyi bir yol katedeceğimizi düşünüyorum. Ben görüşmemizden çok memnun kaldım ve yeniden kendisinden randevu talep edeceğim. Çok başarılı bir kadın gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Habibe Çetintaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Habibe Çetintaş, Psikoloji. Size Habibe Çetintaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Çift Terapisi.
Habibe Çetintaş adresi nerede?Habibe Çetintaş adresini belirtmedi. Habibe Çetintaş yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Habibe Çetintaş adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Habibe Çetintaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Habibe Çetintaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Habibe Çetintaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Habibe Çetintaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Habibe Çetintaş hangi dilleri konuşuyor?Habibe Çetintaş ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Habibe Çetintaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Habibe Çetintaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Habibe Çetintaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Habibe Çetintaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Habibe Çetintaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Habibe Çetintaş hangi sigortaları kabul ediyor?Habibe Çetintaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.