Şirinevler Mahallesi Alpaslan Caddesi No: 1, Karabük
t....s
Kedimizden mantar bulaşmıştı,1 aydır ilaçla geçmeyen ve pskolojimizi alt üst eden kaşıntılı döküntülerimizi 1 hafta olmadan geçirmeyi başaran mükemmel hekim.
su...z
Gebeligimde gecirdigim pupp(gebelik kasıntısı) rahatsizligi nedeniyle kendisine basvurdum bu rahatsizlik hayatimi karartmisti ve sifayi Habibullah hocamda buldum. Bilgisi,ilgisi mukemmel sifa dagitan bir doktorsunuz Allah basimizdan eksik etmesin
me...k
Teyzem sakine Madak İcin yapmış olduğunuz tedavi ve sıcak kanliliginiz İcin burdan size teşekkürü bir borç biliyorum Allah razı olsun Metin Madak
ha...n
doktorum biyopsi yaptı. akne olduğunu söyledi zoretanin 20 mg ilaç ve karışık merhemler verdi şu an azaldı ama akne lekelerinin geçmesi biraz zaman alacak
Habibullah Aktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Habibullah Aktaş, Dermatoloji.
Habibullah Aktaş adresi nerede?Habibullah Aktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirinevler Mahallesi Alpaslan Caddesi No: 1 Karabük
Adresine gitmek zorunda kalmadan Habibullah Aktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Habibullah Aktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Habibullah Aktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Habibullah Aktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Habibullah Aktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Habibullah Aktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Habibullah Aktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.