Ana(Antinükleer Antikor)
Karaciğer Kan Testleri
Kolesterol Testi
Lenfaferez
Salihli Özel Can Hastanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Oksimetre
Ua(Ürinaliz)
X-Ray
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
il...n
Ben yıllarca tansiyon hastalıgı yaşadım çok geceler acillere gittim carpıntı uykusuzluk deprosyon yaşadım...3 senedir hacer hanıma gidiyorum yüzde 90 iyileştim çok huzurlu sagĺıklı ve memnunum...herkese tavsiye ederim
se...m
İzmirde oturuyorum. İzmirde birçok doktora gittim herkes pisikolojık hasta olduğumu söyleyip depresyon ilacı verdi akrabalarımın teşvikiyle izmirden salihliye geldim doktor Hacer hanıma gittim kalsiyum bezlerim çalışmıyormuş tedavime başladı hem pisikolojım düzeldi hemde şikayetlerim geçti yüzü gibi kendide kalbide çok güzel iyi olmama rağmen bazen sırf onunla konuşmak moral bulmak için bile muyenesine gidiyorum kendisine minettarım çok teşekkkür ederim doktor hanım
do...e
çok iyi saygın bilgili bir hekim verdiği tüm tedaviler herkesi iyileştiriyor köyden kim hastalansa çözüm bulamasa doktor hanıma koşuyor. insanlarda kanser çıkartıyor
me...z
Doktor hanımı Uşaktan tanıyorum uşaktan salihliye sırf onun için muayeneye gidiyorum. güvenilir bilgili güncel tedavi uygulayan sempatik güzel çok iyi bir doktor. yaşına aldanmayın tedavileri mükemmel bu yaşta bu bilgi şaşırtıyor insanları. pisikologların işini bile alacak nitelikte insandan anlıyor. onun sayesinde şekerim ve kilolarım gitti, kendisine teşekkür ediyorum
mi...r
genç olmasına rağmen mükemmel iletişimi ve bilgisi var. sıkılmadan size hastalığnızı anlatıyor, tedavileri mükemmel. ailemden çevremden kim gittiyse çözüm bulduk iyileştik ...kendisine teşekkür ediyorum ve salihliden gitmeyin diyorum alime tunç
em...z
Bu sitedeki yorumlardan etkilenerek hacer hanıma gittim kesinlikle yorumlar doğru .Hacer hanıma bir kez gittim ancak bundan sonra da düzenli olarak gideceğim, çok güler yüzlü ve ilgili. Araştırmacı aynı zamanda. Sorduklarınıza sıkılmadan cevap veriyor. Öncelikle hacer hanımın kendisine ve Can hastanesine böylesine değerli bir doktoru bize kazandırdığı için teşekkür ediyorum
se...n
annemin şeker gözlerine vurmuştu gözleri görmüyor lazer tedavisine başlanbmıştı, her gittiğimiz doktor şeker ilaçlarını değiştiriyordu insülin veriyorlardı ama şekerimiz bir düşüp bir çıkıyordu.doktor hanımın takibine girdikten sonra insülinle yaşamayı öğrendik, şekerlerimiz düzene girdi ve gözümüzdeki kanama durdu. bu kadar sabırlı, tatlı,ve tedavisi faydalı doktor görmedim.teşşekkür ediyoruz ailecek size
öm...k
Allah doktor kızımızı nazarlardan korusun.Her hastasına aılesınden bır bıreymıs gıbı ilgili ve güleryuzlu, herseyın otesınde oldukça tecrubeli ve bilgisiyle,tedavileriyle bizler için adete bir can simidi. Hacer hanımın hastası cok oldugu için dogal olarak fazladan beklememız gerekyor,ama aynı zamanda o da mesaı saatı tanımaksızın biz hastalarıyla yakından ılgıleniyor.Allahın ıznıyle Uşakta daimi olursunuz
mü...ı
doktor hanım burdan gideceğiniz dedikoduları geziyor,sonunda bizi takip eden bilgili iyi insancıl bir doktorumuz var diye güvendeydik lütfen bizi bırakmayın
ze...r
ben şimdiye kadar bu kadar tatlı dilli ve güleryüzlü işini bu kadar severek yapan bir doktor daha görmedim. hastasını unutmuyor takip ediyor ve yeni tedavi veriyor.kendisine çok güveniyorum. önce annemle başladık şimdi tüm ahbap akraba hepsini ona götürüyorum
Hacer Şakar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hacer Şakar, İç Hastalıkları. Size Hacer Şakar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Lenfaferez, Ua(Ürinaliz), Dgk(Dışkıda Gizli Kan) Testi, Gtt(Glukoz Tolerans Testi), Perkütan Iğne Aspirasyonu, Hiv Testi, Hemaferez, Oksimetre.
Hacer Şakar adresi nerede?Hacer Şakar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Avar Caddesi No: 125 Salihli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hacer Şakar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hacer Şakar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hacer Şakar hangi dilleri konuşuyor?Hacer Şakar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hacer Şakar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hacer Şakar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hacer Şakar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hacer Şakar hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Hacer Şakar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir İç Hastalıkları Uzmanları
Manisa İç Hastalıkları Uzmanları