Bursa Uludağ Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olmuştur. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde lisans stajını tamamlamıştır. Ardından İstanbul Rumeli Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisansını bitirmiştir. Bursa Aritmi Osmangazi Hastanesi Psikiyatri bölümünde uzmanlık stajını yapmıştır.
Psikoterapi Bursa Dr. Aslı Aktümen Kliniğinde ergen, yetişkin ve çiftlerle psikoterapi çalışmalarını sürdürmektedir.
Çalışmalarında ağırlıklı olarak Bilişsel Davranışçı Terapi ve Dinamik Psikoterapi yaklaşımlarını kullanmaktadır. Çiftlerle çalışmalarında ise Gottman Yönelimli çift terapisi uygulamaktadır.
Türk Psikologlar Derneği Yönetim Kurulu üyesidir.
EĞİTİMLER
-Kişilik, Kişilik Bozuklukları ve Dinamik Psikoterapi Temel Eğitimi ( Prof. Dr. Doğan ŞAHİN) 40 saat
-Aile Danışmanlığı Sertifika Programı (MEB ONAYLI) 464 saat
- Sanat Terapisi Eğitimi, 270 saat
-Bilişsel Davranışçı Terapi Temel Teori Eğitimi, 50 Saat
-BDT (Bilişsel Davranışçı Terapi ) Temel Eğitim 1. Modül (Prof. Dr. Hakan TÜRKÇAPAR)
-Gottman Çift Terapisi 1. Düzey Eğitimi
-Gottman Çift Terapisi 2. Düzey Eğitimi ( Uzm.Psk. Filiz Kaya Ataklı, Uzm.Psk. Özge Altan Aytun)
-Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi ( Psk.Dr. Sinem DURUSAL) 75 saat
-Çocuk ve Ergenler için Psikolojik Sağlamlık Geliştirme Programı (ÇEPS 101) Uygulayıcı Eğitimi (Dr. Atanur AKAR)
-Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi ( Klinik Psikolog Hülya ÜSTEKİDAĞ AYNA) 64 saat; 24 saat teorik, 8 saat uygulama ve 32 saat süpervizyon
-Uygulamalı Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi (Lütfü ÖZDEMİR)
-Psiko-Onkoloji Eğitimi ve Staj Programı, 36 saat
-Kanser hasta ve hasta yakınları hakkında gerçek vaka tartışmaları
-Terapötik Kartlar Uygulayıcı Eğitimi (Doç.Dr. Atanur Durmaz) 20 saat
-Çocuk ve Ergenler için 50 Terapi Tekniği (Doç.Dr. Atakan Durmaz)
-Uygulayıcı Psikolojik İlk Yardım Eğitimi
TÜRK PSİKOLOGLAR DERNEĞİ
-Çocuk Değerlendirme Paketi Eğitimi, 32 saat
-Özgül Öğrenme Güçlüğü’nde Eğitsel Tanı ve Değerlendirme Eğitimi, 24 saat
- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI) Uygulama ve Yorumlama Eğitimi, 32 saat
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
İlişki Terapisi
m...
Hacer Hanıma uzun bir süredir terapiye gidiyorum. Kendisi benim kendimi bulmamı sağlayan, enerjimin gücünün farkına vardıran ve geçmişten gelen travmalarımı kabullenmeyi bana öğreten kişidir. Enerjisi ve güler yüzüyle çok memnunum. Ben normalde konuşmayı sevmeyen, kimseye içini açamayan bir insandım. Hacer Hanımla görüşmeye başladığım anda sürenin nasıl geçtiğini anlamıyorum ve rahat bir şekilde tüm sıkıntılarımı, kendime itiraf bile edemediklerimi ona anlatırken buluyorum kendimi.
İyi ki var, iyi ki yolumuz kesişmiş...
Mesleğinde çok daha iyi yerlere geleceğine tüm kalbimle inanıyorum. Kendisini çok seviyorum.
r...
Psikiyatri doktorum yönlendirdi. Doğum sonrası depresyon, korku, daha belki de sayamayacağım rahatsızlıklar oluştu. Ama ben bu kadar, kendimde değişiklik olacağını düşünemezdim. Çevremden iyi geliyor mu diye sorular aldığımda, henüz anlayamıyorum diyordum. Sürecimiz hala devam ediyor, fakat çok da iyi olsam asla bırakmayı düşünmüyorum. Hacer Hocam'ı düşünmeden randevu alın, hiç pişman olmayacaksınız.
a...
Yaklaşık bir senedir Hacer Hanım'dan terapi alıyorum. Depresyon ve duygusal karmaşa yaşadığım bu süreçte kendimi toparlamamda büyük faydasını gördüm. Kesinlikle tavsiye ederim.
f....ç
hayatımda yönetemediğim yapmaktan pişman olduğum ama yine de yaptığım bir çok hareketten dolayı ve farklı sebeplerden dolayı terapi alma ihtiyacı duydum, Hacer hanım bu süreç boyunca bir çok fark etmediğim noktayı fark etmemi sağladı ve bir çok konuda yardımcı oldu yaptığı yorumlar ve bakış açısı kendimi oldukça iyi hissettirdi.
Genel yaşantımda yaşadığım birtakım sorunlardan dolayı kendimi yalnız hissediyordum ve bu durum bende terapi alma ihtiyacı hissettirdi. Hacer Hanımla tanıştım ve çok güzel ilerlediğimizi düşünüyorum. İsabetli yorum ve tespitleriyle birçok konuda farklı düşünmeme sebep oldu. Hem samimi hem de profesyonel duruşuyla güvende olduğumu hissettim. 5. seansım olmasına rağmen kendi iç dünyamdan sıyrılmış hissediyorum. Herkese tavsiye ederim.
15 yaşındaki kızım için gidiyoruz Hacer Hanıma. Gençlerle iletişimi çok iyi. Babasının kaybından sonra içe kapanmıştı kızım, okula gitmiyor, dışarı çıkmıyordu. Terapiye başladığından beri değişimini annesi olarak görmek çok kıymetli benim için. Hala terapiye düzenli olarak gidiyor.
f.....
Benim için zorlu olan bu süreçte yanımda olan anlayışla güler yüzle beni dinleyen olaylara farklı açılardan bakmamı sağlayan Hacer hanımın ilgisinden çok memnunum. Tereddüt etmeden gidebileceğiniz kendinizi bir yakınınızla sohbet ediyormuş gibi hissedeceğiniz bir sıcaklıkla sizi karşılıyorlar. İlgili ve güzel bir klinik.
s...
Hacer Hanım ile yönlendirme üzerine tanıştım iyi ki tanıdım. Obsesif kompulsif bozukluk ve ölüm korkusu sebebiyle başvurdum. Bana çok şey öğretti güler yüzüyle sevecen ve samimiyetiyle şu anda çok daha iyiyim, herkese tavsiye ederim.
mt...m
9 yıldır evli olduğum ve 9 yılda öncesinde sevgili olduğum eşimle boşanma kararı almıştım Severek ayrılacaktık çünkü bazı şeyleri çözemiyorduk eşim aile danışmanına gidelim dedi önce istemedim sonra tamam en azından denemiş oluruz dedim Hacer hanıma gittik ilk seansta biraz on yargıliydim ama ilk seansta bile düşündürmeyi farklı açılardan bakabilmeyi sağladı şuan çok şaşkınım iki kişi birbirini severken ve hersey güzelken niye bazı şeyleri konuşup çözememiş çünkü sevgi dillerimiz farklıydı eşimle oldukça hallettik şimdi kendim için devam ediyorum ve hayranım verdiği kitap önerileriyle nokta atışı yapıyor ve ben çok çok çok okumak istiyorum herkes bilsin duysun gitsin sizinde ruhunuz şifa bulsun hayati daha güzel bir şekilde yaşayın ben bir yerde izlemiştim mutlaka herkes bütçesinde psikoterapi için pay ayırsın diyordu çok doğru farklı bakış acılarıyla hayat daha yaşanır bir yer oluyor iyi ki varsınız
Hacer Sayan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hacer Sayan, Psikoloji. Size Hacer Sayan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Gottman Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Sanat Terapisi.
Hacer Sayan adresi nerede?Hacer Sayan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Umi Plaza Mudanya Yolu No:150 Kat1 D/5 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hacer Sayan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hacer Sayan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hacer Sayan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hacer Sayan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Hacer Sayan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hacer Sayan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hacer Sayan hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Hacer Sayan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hacer Sayan hangi sigortaları kabul ediyor?Hacer Sayan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar