Tokat Devlet Hastanesi
Yeni Mah. Gültekin Topçam Bulvarı, Tokat

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Tokat Devlet Hastanesi Diğer

Merhabalar 8 Haziran perşembe günü göbek fıtığı amaliyati oldum. Samimi ve açıklayıcı yaklaşımıyla tüm sorularımızı cevaplandırmıstır ve taktirimizi kazanmış olan bir doktorumuzdur. Başarılı geçen amaliyat ile de bize mesleki uzmanlığının ispatını yapmıştır. Ellerine ve emeğine sağlık. dr. Haci Ahmet Sümbül hocamizin başarılarının katlanarak daha da artmasını diliyorum.

Başarılı,tecrübeli ve saygıdeğer bir insan.Çok iyi bir hekim. Rabbim Ondan razı olsun.Eşim Onun sayesinde şifa buldu.Allah işini rast getirsin.

Kesinlikle çok iyi bir doktor..Mide sarkması ameliyatımı gerçekleştirdi..Amelliyat öncesi ve sonrası olsun güler yüzü ve başarısı sayesinde sağlığıma kavuştum..Ve şuan çok iyiyim.İyileşmem için elinden gelenin fazlasını yaptığı için sonsuz teşekkürler..Başarınız daim yolunuz hep açık olsun..Allah her daim yardımcınız Olsun...

Amasya dan bir arkadaşımın tavsiyesi ile gittik. El hafifliği ve de yaklaşımı çok hoşumuza gitti. Kendisine candan teşekkür ediyorum .mesleğinde başarılar diliyorum.

T

COK IYI BIR HEKIM HERKESE TAVSIYE EDIYORUM ISIN EHLI DERLERYA AYNEN OYLE butun doktorları gezssınler ama bu doktor ne derse onu yapın benı mahvettı dıger doktorlar ama bu doktor ısın gercekten hakkını verıyor tesekkurler hocam

Ahmet Bey ve ekibine çok teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten çok samimi, güler yüzlü ve ilgili bir ekipti. Başarılarının devamını diler,özel hastane konforunda bir hizmet sundukları için tesekkur ederim :)

SAYIN; Doktor mesleğiniz çok kutsal olduğunun farkındayım.iki şey söylemek istiyorum; güler yüzlü, kendisine ve mesleğine saygısı olan bir insan iyiki varsınız diyor. saygılar sunuyorum.

Kendisi ve kalbi güzel insan ahmet hocam gecen sene haziran 8 zinde çok agir yaralanma sonucu atesli silahla hastaneye kaldirildim iki kez ameliyat oldum önce Rabbim sonra haci ahmet sümbül hocamin sayesinde ikinci hayatimi yasiyorum basarilarinin devam ini diliyoruz hocam yolun acil olsun herdaim

Allah basimizdan eksik etmesin allahin izni ahmet hocamin cesaret bilgi ve tecrübesi sayesinde ikinci hayatimi yasiyorum kendisi kalbi güzel insan yolun acil olsun herdaim

Annemin ameliyat öncesi tetkikleri tamamlanır tamamlanmaz, hemen ertesi gün ameliyat için randevu veren, çok aşırı yoğun olmasına rağmen detaylı bilgi vermeyi ihmal etmeyen, yaklaşık 12 saat mesai sonrası vizit yaparken güler yüzünü esirgemeyen meslektaşıma çok teşekkürler..Tıbbi becerisi yanında etik davranışı nedeni ile meslektaşımla gurur duydum.

Profili düzenle veya yönet