Apgar Skoru
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
bu...4
Yasemin Özkan
Bende Mehmet Bey den çok memnundum.Oğlum Burak Özkan da doktorunu çok seviyordu.Şimdi Mehmet Bey e ihtiyacımız var.Mehmet Bey size nasıl ulaşabiliriz...Pendik Hospital dan hastanızdık...
is...)
ben doktorumu istiyorum.mehmet bey gerçek bir aile dostu ve ailedenmiş gibi ilgi gösteren kesin çözüm üreten insanı yormayan olumlu ve ılımlı yaklaşımcı bir dor.
go...l
mehmet bey gökayı nasıl bırakırsınız biz şimdi kimlere güvenelim nereye gittiyseniz oraya başlamak isterdim gökay sizinle büyüdü lütfen nasıl ulaşabiliriz size
an...a
bizde mehmet beyden çok memnunuz ancak hasneden ayılabilirmiş çok üzüldük kızım çok hasta ve maalesef mehmet hastane de yoktu .yetkılıler hıc bır bılgı vermıyor. oradakı doktor ıse lanet bırısı. yalnıs ılac vermıs ve acıllık olduk pendik hospitalı kınıyorum.... mehmet beydı o hastaneye gıtmemızın sebebı ama o yoksa bızde yokuz..
se...a
bilgili deneyimli her istediğimde ulaştığım iki çocuğumun doktoru tavsiye eden çocuk sahibi anneler doktor beyin çok iyi teşhis ve tedavisi olduğunu söylemişlerdi. çok memmunum,bence bir numara bir çocuk doktoru 2 yıl önce tabışmıstık iyiki var
ye...z
BEN MEHMET BEYDEN COK MEMMUNUN GERCEKTEN COK ILGILI VEDE HSSAS GERCEKTEN YAPICI BAZI DR LAR GERCEKTEN ITICI AMA MEHMET BEY COCUKLARA KARSI GAYET ILGI VE ALAKALI...
fe...y
kuşadasında oturmama ragmen oglum her hastalandıgında aramaktan çekinmedigim bi doktor.ne zaman arasam ulaşabiliyorum.çok tecrübeli.keşke taini buraya çıksa:)
ha...n
iyi bir dr her saat ulaşılabilir herkese öneriyorum
se...i
arkadasım tavsiye etmişti çokda iyi oldu takibi ilgisideneyimi çok iyi
su...e
iki kızımında doktoru ne zaman arasam ulaşabiliyorum ilaç kullanma taraftarı değil iyide bi insan
Hacı Mehmet Kezer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hacı Mehmet Kezer, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Hacı Mehmet Kezer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yenidoğan Işitme Taraması, Periton Diyalizi, Esd (Sedimantasyon), Fototerapi, Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Büyüme Hormonu Testi, Hemaferez, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im.
Hacı Mehmet Kezer adresi nerede?Hacı Mehmet Kezer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Cad.No:16 Malatya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hacı Mehmet Kezer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hacı Mehmet Kezer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hacı Mehmet Kezer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hacı Mehmet Kezer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hacı Mehmet Kezer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hacı Mehmet Kezer hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Hacı Mehmet Kezer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Malatya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Malatya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla