KBB ihtisasını daha spesifik, kendine ait bir dal olduğu için tercih ettim.
Hekim olmak için çalışmayı sevmek, özverili ve sabırlı olmak gerekmektedir.
Günlük çalışma içerisinde tonsillektomi,adenoidektomi ve septoplastı ameliyatları yaptım.
Şehir dışından hastalarımız oluyor. Düzenli kontrollerle tedavi ve takiplerimizi yapıyoruz. Gerektiğinde telefon ile de haberleşiyoruz.
Sağlık herşeyden önemlidir. İhmal etmeye gelmez. Zamanında ve doğru tedavi çok önemlidir.
nu...r
Gerek kişiliği gerekse hekimliği gerçekten mükemmel bir insan... Kendisine 2 kere ameliyat oldum gerçekten çok memnunum kendisinden Rabbim razı olsun...
ib...z
Harika bir insan. Eli çok hafif ve işi iyi bildiğini hissetiriyor. Rino ameliyatı oldum ve o kadar güzel yaptı ki beni önceden tanımayanlar yapılmış olduğunu bilmiyorlar. Tamamen doğal yaptı. Gözünüz kapalı gidip ameliyat olacağınız nadir hekimlerdendir.
şa...k
Sevgili Hacı doktorun mesleki bilgisi,hastalık teşhisi ve el becerisi on numara diyorum.Efendiliği,hastalarına şefkati ile harika bi cerrah...Başarılarının devamını diliyorum.Allah yolunu açık etsin..
Hacı Okuducu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hacı Okuducu, Kulak Burun Boğaz.
Hacı Okuducu adresi nerede?Hacı Okuducu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hacı Okuducu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hacı Okuducu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hacı Okuducu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hacı Okuducu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hacı Okuducu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hacı Okuducu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hacı Okuducu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Kayseri bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları