ş.....
Eşimin tiroid hstasi oldugunu hamile kaldıktan sonra öğrendik. Siz neden hamile kaldınız bu çocuk doğmaz tiroid varken hamilemi kalınır bu çocuğun alınması lazım diyor ama kararı kendisinin veremeyeceğini bursayaüniversite hastanesine yönlendirdi. Tabi biz randevu gününe kadar perisandik. Nitekim Bursa'da ilaç tedavisine başladık ve hamilelik süresinde Bursa'da kontrole gittik. Allah'a şükürler olsun sağlıklı bir kızım oldu. Her çocuk dikturura gittiğimizde Hadi beyin kapısından geçip buyrun aldırmak istediğiniz çocuk şu an kucağımda demek geliyor içimden.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
co...a
Eşim'in hormon tetkiklerinde TSH hormonu 27 çıktı.1 aydır Hadi Bey'in kontrolündeyiz.Bugunkü muayenede TSH 5 düzeylerine düştüğünü gördük.Çok iyi bir doktor.Güler yüzlü ve açıklayıcı bir mizacı var.Umarım uzun yıllar Bandırma'da kalır.
hü...n
selam herkese ben hadi selim oğlunu malatya devlet hastanesinde görev yaptığı günlerde tanıma fırsatı yakaladım 2003 yılında bende şeker olduğunu desadüf öğrendim bundan sonraki yıllarda kendisinin tavsiye ettiği ilaç tedavisini uyguladım 2010 da bir gün yine 3 aylık kontrol için hastaneye gittiğimde hadi beyin başka bir ile atandığını duydum sivas maraş elazığ gibi malatyaya yakın bir ilde olsaydı sadi bey kalitesinden dolayı tercih sebebim olurdu ne varki bu gün nette gezerken birde baktım balıkesirde görev yapıyormuş oradaki hastalarının ne kadar şanslı olduklarını söylememe zaten gerek yok malatya aguvan dan HÜSEYİN CABUL SAYGILARIMLA
in...i
ben hadi beyin hastasıyım.kendisi alanındaki gelişmeleri yakından takip eden hastalarıyla çok iyi ilgilenen güler yüzlü her sorum olduğundan arayabildiğim bir doktordur.bir doktora gidip iyi bir sağlık hizmeti alabilmek için en önemli şey bence güvendir.ben onun bilgi tecrübe kişilik ve samimiyetine karşı büyük bir güven duyuyorum bunun için 8 yıldır onun kontrolündeyim.kendisine teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
Hadi Selimoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hadi Selimoğlu, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Hadi Selimoğlu adresi nerede?Hadi Selimoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşakonak Mahallesi Sağlık Caddesi No:16 Bandırma
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hadi Selimoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hadi Selimoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hadi Selimoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hadi Selimoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hadi Selimoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hadi Selimoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hadi Selimoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.