hy...u
36 yıldır nöroloji hastasiyim bir çok dr bir çok tedavi gördüm en son tavsiye üzerine hafize hanıma gittim yüzündeki gülümsemesi naif ses tonu ve sabırla şikâyetlerinizi dinlemesi beslenmeden tutun yaşantınız hakkında hastalığinizla ilgili verdiği bilgilerle farkını ortaya koyan sizi daha iyiye götürüp verdiği pozitif enerjiyle umut veren fizik dr.luğunun çok üstünde bir dr .
fa...a
Uzun suredir bu kadar guler yuzlu ve sikayetlerimin tamamini tatlilikla dinleyen bi doktor gormemistim. Ilgisi bilgilendirmesi mukemmel cok tesekkur ediyorum kendisine.
mu...n
İyi olduğunu düşünüyorum.Tedavimi yaptı,vermiş olduğu recete ile inşaallah sihhat bulacağım.Birde Hekim olarak,duruş olarak pozitif.
Hafize Çoban Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hafize Çoban Özkan, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Hafize Çoban Özkan adresi nerede?Hafize Çoban Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ferhuniye Mahallesi Hastane Caddesi No:22 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hafize Çoban Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hafize Çoban Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hafize Çoban Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hafize Çoban Özkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hafize Çoban Özkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hafize Çoban Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hafize Çoban Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları