Antalya da doğdu. Havva Sedat Avcıoğlu Fen Lisesi'ni tamamladı. Sonrasında tam burslu olarak kabul edildiği İstinye Üniversitesi dil ve konuşma terapisi bölümünden yüksek onur öğrencisi olarak mezun oldu. Lisans eğitimi boyunca birçok farklı hastane, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi ve anaokulunda stajlarını tamamladı. Aynı zamanda gelişimine destek olmak için birçok eğitim ve seminere katıldı.
D.I.R 101: D.I.R Modeli ve DIR Floortime Programına Giriş Sertifikası, İstinye Üniversitesi, 11-12 Kasım 2021
D.I.R. 201: Promoting Basic Functional Emotional Development, 2024
Pediatrik Beslenme ve Yutma Bozuklukları Değerlendirmesi ve Tedavisi, Jennifer Dahms, 2024
TEDİL- Türkçe Erken Gelişim Dil Testi Uygulayıcı Eğitimi (2022)
VoiceIstanbul 2022- Videolaryngostroboscopy Workshop-17 Nisan 2022.
VoiceIstanbul 2022- International Conference (14-17 Nisan 2022)
11. Ulusal Dil ve Konuşma Bozuklukları Kongresi- 19-21 Mayıs 2023
Oro-fasiyel Değerlendirme Eğitimi- Leylek Eğitim (2023)
İstanbul Dil ve Konuşma Terapisi Zirvesi- 2022
Dil ve Konuşma Terapisinde Teknoloji Zirvesi-BAU(2022)

Esentepe, Nilüfer, Bursa

Nakit, Kredi kartı

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu +1 daha fazla

Röportaj

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Online Danışmanlık • Dil ve Konuş...daha fazlama Terapisi Randevusu daha az

Hafize hanımın verdiği teknikleri uyguladigim zaman konuşmamdaki akıcılık düzeldi seans boyunca benimle çok ilgiliydi ben çok memnun kaldım seanslardan.

R
Telefon numarası doğrulandı
Konum: DİL VE KONUŞMA TERAPİ MERKEZİ • Dil ...daha fazlave Konuşma Terapisi Randevusu daha az

Hafize Hanıma oğlumun k, g ve r harflarini söyleyememeinden dolayı başvurduk. 2 ay sonunda artık tüm hatalarını düzeltti, dil becerileri üzerine de çalışıldı. Artık konuşmasıyla alakalı bir problemimiz kalmadı. Terapideki açıklamaları, bizi aydınlatması ve ödevlendirmelerinden memnun kaldık. Disiplinli şekilde ilerleyebildik. Öncesinde farklı kişilerden de terapi aldık ancak memnun kalmamıştık. Oğluma olan yaklaşımı sevecenliği sayesinde vaşarılı olduk. İyi ki gitmişiz iyi ki tanışmışız diyoruz. Terapi haricinde ders dışı konularda da çocuğumuza destek olmasından da ayrıca mutlu olduk. Bilmediğimiz bir zorbalık durumunu bize anlatmayan çocuğumuz Hafize Hanım'a kendisini açmış ve olayı çözebildik okulda da özgüveni ve başarısı arttı. Biz süreçten çok memnun kaldık.

K
Randevu doğrulandı
• Konum: DİL VE KONUŞMA TERAPİ MERKEZİ • Randevu

Çocuğum k,t,d,g harflerini ve birkaç harfi daha söyleyemiyordu. İlk seansta itibaren ayrıntılı bilgilendirmeler, kızıma yaklaşımı ve eğlenceli çalışma şekli ile bizi memnun etti. 6 ay sonunda artik terapileri bitti. Kızımın konuşmasını herkes anlıyor her harfi doğru soyleyebiliyor. Kızım Hafize ablasının ayrıldığı icin çok üzülüyor öyledir bağ kurdular bu da beni çok mutlu eden noktalardan biri. Bilgisi, ilgisi ve aldığımız sonuçtan çok memnun kaldık. Gönül rahatlığıyla herkese kendisini önereceğim.

Konum: DİL VE KONUŞMA TERAPİ MERKEZİ • D...daha fazlaIR Floortime daha az

Hafize Hanım çok bilgili, sempatik ve samimi birisi. Sorunumuzla ilgilendi ve hep yol göstericiydi. 3 yaşa kadar bekleyin denilmesine rağmen terapiye başladık. Gecikmiş konuşmayı hemen hallettik. İyi ki beklememişiz ve yollarımız kesişmiş. Artık kendini kolayca ifade ediyor, 4 kelimeli cümleler kuruyor. Neredeyse 3 ayda buraya kadar gelmek bizi çok mutlu etti. İyi ki beklemeden terapiye başlamışız. İyi ki kendisini tanıdık aldığımız sonuç için çok çok mutluyuz.

T
Telefon numarası doğrulandı

Eylül ayında tanıştık Hafize hanım ile yaklaşık 20 seanstır beraberiz.3.5 yaşındaki oğlumun kekemeligi için gittik.Bizi süreçle ilgili bilgiler verdi.Neler yapacağız nasıl ilerleyeceğiz şeklinde. Her zaman güler yüzlüydü. Oğlum kendisini çok sevdi. Artık kekemelik Yok denecek kadar az.Hem oynadi hem öğretti.Biz terapimizi bu şekilde tamamladık. Bize çok iyi geldi Hafize hanım

Konum: Online Danışmanlık • Online Danışmanlık

Artikülasyon problemi için başvurduk. Daha ilk seanstan samimiyetiyle ve seans sonu sunduğu bilgilendirmelerle hep içimizi rahatlattı. Oğlumun söyleyemediği harfleri tek tek aşama aşama çalıştılar. Disiplinli ve programlı şekilde ilerlemesi güven verici. Başta insan kaygılanıyor düzelecek mi diye ama gerçekten her şey söylediği gibi süreçle beraber düzeldi. Bilgisi, emeği, içtenliği ve uzmanlığından çok memnun kaldık

Hafize Hanıma Ağustos'ta ilk defa gelmiştim. Kekemelikten dolayı başvurdum. Daha ilk seanstan etkisini gördüm. İkincil davranışları kontrol etmemle kekemeliğim çok azaldı. Sonrasında duyarsızlaştırma çalışmaları yaptık. Şu an ise olduğum durumdan çok memnunum.

Oğlumun konuşma geriliği vardı. Okulda gördüm ve tanıştık. 5 ay boyunca seanslara katıldık. Çok iyi sonuçlar aldık. Baya yol kat ettik. Şu an süreci sonlandırdık. Tekrar gitmemiz gerekirse kendisini tercih ederiz. Hafize Hanım çok güler yüzlü ve ılımlı bir uzman. Çocuğuma çok iyi geldi. Oğlum seanslara severek gidiyordu. Biz memnunuz.

Telefon numarası doğrulandı

Hafize Hanım'ın internet üzerinden gördük. Daha önce farklı yerlere gittik ancak Hafize Hanım bambaşka. Hem çocuğuma hem bize yaklaşımı çok sıcakkanlıydı. Gecikmiş konuşma için gittik ve artık yaşıtları seviyesine getirdik konuşmayı. Sonrasında da daha anlaşılır bir konuşma için seanslara devam ettik. 2 haftada 3 tane harfi anlaşılır hale geldi biz bile şaşırdık. Kısa sürede sonuç aldık terapiden. Artık çok rahat konuşuyor ve okula başlayacak içimiz çok rahat. Bilgisi, anlayışı, iletişimi çok iyi Hafize Hanım'ın. İyi ki gittik diyoruz herkese öneririz

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Dkt Hafize Deveci Nilüfer • Dil ve Konuş...daha fazlama Terapisi Randevusu daha az

Çocuğunuzla çok güzel iletişimi var hafize hocamızın konuşmasında sıkıntı vardı çocuğumuzun sayesinde konuşması düzeldi iyiki var Allah razı olsun