Bitirme tezlerini lisans eğitiminde "Toplu Beslenme Yapılan İşletmelerde Kalite Yönetim Sistemleri" ; gıda mühendisliği programında "Tüketicilerde Lezzet Algısının Duyusal Panelle Doğrulanması: Ürün Geliştirmede Çikolata Örneği" üzerine yapmıştır.
Edirne ve civarı bölgelerde farklı işletmelerde bireysel ve kurumsal danışmanlık hizmeti vermiş, eğitimler düzenlemiştir.
Hastalıkta-sağlıkta beslenme ve çocukluk-ergenlik döneminde beslenme başta olmak üzere birçok eğitim ve kurs programlarına katılmıştır.
Şu anda Balıkesir merkezde kendi kurmuş olduğu Hafize Güleç Sağlıklı Dönüşüm Merkezi'nde danışanlarına hizmet vermektedir.
Diyetisyen Randevusu
Gaziosmanpaşa Mah. 209 Sok. No:35 Kat:2 D:4 Atatürk Şehir Hastanesi Karşısı, Balıkesir
Online Diyet
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
me...t
Hafize Hanım’ın beslenme alışkanlıklarımı iyileştirmek ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek adına ilgili, anlayışlı ve motive edici yaklaşımı sayesinde hedeflerime adım adım ulaşmak benim için daha kolay ve keyifli hale geldi.
Bana özel hazırladığı beslenme planı hem sağlıklı hem de sürdürülebilir oldu. Her soruma yanıt buldum ve bu bana büyük bir güven sağladı. Bu süreçte sağlıklı alışkanlıklar kazanırken, kendime olan inancımın da arttığını fark ettim.
1 ay gibi kısa bir sürede kilo vermenin yanında sağlıklı ve kaliteli yaşamanında ipuçlarını öğrenmiş oldum Hafize Hanım sayesinde..
Ani bir kilo artışı sebebiyle dur dediğim anda birkaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine yollarımız kesişti Hafize Hanım ile. İlk seansımızda yaşadığım sorunları, yeme bozukluğumu detaylı bir şekilde sorguladı ve bu doğrultuda bir yol çizdi. Evde yemek yapmayı sevmeyen, iş yerindeki yemeklerde de aç kalmamak için kontrolümü kaybeden biri olarak beslenme düzenimi "tembel bir insan" modeline göre düzenledi. Ne sevdiğim şeylerden uzaklaştım ne de aç kaldım. Benim için önemli olan kaliteli bir beslenme ve bu doğrultuda yağ-kas oranımı dengelemekti. 2 Ay olacak yaklaşık 7 kilo verdim ancak asla rakama takılmıyorum çünkü vücut kalitemin arttı; fiziksel ve ruhsal anlamda da çok daha iyi hissesdiyorum.
g....e
Memnun kaldım kendisinden. 1-2 ay gittim. Kilo verdim. Diyet listesini kendisi hazırlıyor, ben uyguluyorum. Kendim internetten araştırarak buldum. Kendi kişisel sebeplerimden dolayı bıraktım. Hafize Hanım çok güler yüzlü, her şeyi detaylı anlatan iyi bir uzman.
h....b
6 seans oldu gideli. 12 kilo verdim. Sağlıklı yaşam ve kilo vermek amacıyla başvurdum kendisine. Diyet listesini yediğim ve yemediğim yiyeceklere göre bana sorarak hazırlıyor. Her hafta değişik bir liste yapıyor. Hafize Hanım iyi bir uzman. Kendisinden memnunuz. On üzerinden on.
e....a
Kendim araştırarak buldum Hafize Hanım'ı. Kilo vermek için gittim. 2-3 ay oldu gideli. 23 kilo verdim. Verdiği diyet listesine kolaylıkla uyabiliyorum. Uzmanın diyet listesini sürekli değiştirmesinden memnun kaldım. Bana ayırdığı zaman çok iyi. Çok ilgili bir uzman. Çok memnunum.
n....d
Kilo vermek için sosyal medyadan ulaştım kendisine. 5-6 seans gittim ve kilo verdim. Ailemde kayıp yaşadığım için ara vermek zorunda kaldım. Devam edeceğim. Diyet listesini benimle konuşarak hazırlıyordu. Hafize Hanımdan çok memnun kaldım. Çok anlayışlı ve yardımcı olan bir uzman. Seansları yeterli geliyor. Listeyi yazıp göndermiyor, oturup konuşuyoruz.
z.....
Ben memnunum. Kendisi çok güzel ilgileniyor. Sağlık sorunlarımdan ötürü bırakmak zorunda kaldım ama yine devam edeceğim çünkü çok memnun kaldım. Hafize Hanım'la sağlıklı bir şekilde kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. Diyet listelerimi bana özel olarak hazırladı. Kendisi güler yüzlü, çok tatlı, sevecen, ilgili ve işinde çok başarılı birisi.
Hafize Hanım oldukça ilgili ve danışanlarıyla ilgilenen bir diyetisyen. Danışanı olduğum süre boyunca oldukça memnundum. Önümüzdeki yaz yine kendisiyle görüşme sağlayacağım. Kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. 3-4 ay danışmanlık hizmeti aldım. Diyet listelerimi bana özel verdi, zorlandığım noktalarda gerekli düzenlemeleri kendisi yaptı. Gayet tereddüt edilmeden gidebilecek bir diyetisyen.
Hafize Hanım ilgili bir uzman. Şu anda devam etmiyorum ama ben memnundum. Kilo vermek amacıyla görüşme sağlamıştım. 4-5 ay danışmanlık hizmeti aldım. Diyet listelerimi bana özel hazırladı ve uygularken zorluk yaşamadım.
2-3 kilo fazlam olduğunu düşünerek sağlıklı beslenme maksatlı gittim hafize hanıma. Ölçümler neticesinde kilo problemimin olmadığı ancak yağ oranimin üst sınırın da üstünde olduğu ortaya çıktı.İsim gereği hareketi sınırlı olan aksam yemegini gec saatlerde yiyen biriyim malesef.Programımı baz alarak nasıl daha sağlıklı bir düzen olusturabiliriz üzerine çalıştık.Artık sağlıklı sınırlar içerisindeyim kendisinden çok memnunum.Her hafta seanslarinizda nerede acıktığım nerede zorlandığım gibi benim bile üzerine çok düşünmediğim şeyleri detaylıca soruyor ve titizlikle her hafta yeni bir program oluşturuyor.Sadece kilo vermek değil kisiyi en sağlıklı haline getirmeyi hedefliyor bence iyi bir diyetisyende olması gereken de bu. Genel olarak dikkat ettigimi dusunsem bile simdi fark ediyorum ki hayatımda hiç bu kadar dengeli ve sağlıklı beslendigim bir sürecim olmamıştı.Bunu neredeyse yok denecek kadar azalan selulitlerimden de görebiliyorum.Sürecimiz devam ediyor. İyi ki varsınız.
Hafize Güleç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hafize Güleç, Diyetisyen. Size Hafize Güleç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Gelişme Geriliği, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Çocuk Beslenmesi.
Hafize Güleç adresi nerede?Hafize Güleç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziosmanpaşa Mah. 209 Sok. No:35 Kat:2 D:4 Atatürk Şehir Hastanesi Karşısı Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hafize Güleç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hafize Güleç uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hafize Güleç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hafize Güleç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hafize Güleç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hafize Güleç tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hafize Güleç hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Hafize Güleç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hafize Güleç hangi sigortaları kabul ediyor?Hafize Güleç tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Balıkesir Diyabet (Şeker Hastalığı)
Balıkesir İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Balıkesir Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Balıkesir Non-Çölyak Glüten Hassasiyeti
Balıkesir İrritabl Bağırsak Sendromu
Balıkesir Yeni Doğan Metabolik Hastalık
Balıkesir Alerjik göz hastalıkları
Balıkesir Adipsi (Susama Yokluğu)
Daha fazla (15)Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diyetisyenler