2018-2019 yaz döneminde Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri'nde gönüllü stajını tamamlamıştır.
2019-2020 güz döneminde Konak İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde stajyer diyetisyen olarak danışmanlık yapmıştır.
Görünmezoğlu, 2016 yılından beri lisans eğitimi süresince aldığı eğitimler ile kendini geliştirmeyi amaçlamıştır.
Anne Sütü ve Emzirme Sempozyumu (Ege Üniversitesi)
1.Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Gastrointestinal Hastalıklar ( Ege Üniversitesi- İzmir Katip Çelebi Üniversitesi)
Futbolcu Beslenmesi Sempozyumu
Klinik Nütrisyon Temel Eğitimi (KEPAN)
Besin Destekleri ve Nutrigenetik Sempozyumu (Acıbadem Üniversitesi)
Ulusal Sağlıklı Büyüyen Çocuk Kongresi (İzmir Katip Çelebi Üniversitesi)
2.Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi: Endokrin Hastalıklar (Ankara Üniversitesi/ Gazi Üniversitesi)
Obezite Cerrahi Diyetisyenliği Eğitimi (Türk Obezite Cerrahisi Vakfı)
Onkolojide Beslenmeye Güncel Bakış (Ankara Medipol Üniversitesi)
Nütrisyon Akademisi (KEPAN)
2020 Temmuz ayından bu yana online olarak danışanlarına hizmet vermektedir.
Aralıklı Oruç Diyeti
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Dyt. Özge Görünmezoğlu
Özge Hanım ile hem sağlıklı beslenme hem de sağlıklı kilo verimi için bir sürece başladık. Sürecin başından beri gerek online şekilde görüntülü görüşmelerimiz gerek her gün devam eden diyet takibi ile halen devam etmekte olan bir süreç geçiriyoruz. Kendisinin güler yüzü bir yana hazırladığı listelerle sağlıklı beslenmek bana her geçen gün daha da iyi hissettiriyor. Hem arkadaşça yaklaşımları hem de mükemmel bir diyetisyen olmasından dolayı şiddetle öneriyorum. Sadece zayıflamak değil size harika bir sağlıklı yaşam fırsatı sunuyor. Teşekkürler Özge Hanı :)
Hafize Hanım çok ilgili, çok arkadaş canlısı ve yediklerinizi fotoğraf olarak istediği için çok yakından takip ediyor günlük olarak.Ona göre geri dönüş sağlıyor.Ben sağlıklı yaşam için tercih ettim.Yeme bozukluğu vardı,çok düzensiz besleniyordum.Hafize Hanım'la çalıştığım 1 ay boyunca, günde 3 öğün yemek yiyordum, vitamin ve mineral alımım arttı,karbonhidrat ve protein dengesini kurdu.
Kesinlikle birebir ilgileniyor benimle .Ben beslenmemi düzene koymak için gittim.İlk haftadan itibaren yaptığı program dahilinde ulaşmak istediğim sonuca yaklaştım.Online diyet aldım, beslenmemi ve sindirimimi düzene koymak için görüştüm.Lif alımını arttıran bir program yaptı, benim için faydalı oldu.Kabızlığım geçti.
Çok memnunum, kilo vermeye devam ediyoruz .Kendisinden ve yaptığı listeden memnunum. Gayet olumlu bir şekilde ilerliyoruz.Beklediğim bir sonuç oldu.1.5 ayda 5 kilo verdim. Bana uygun listelerdi, kolaylıkla uyguladım.Kendisine teşekkür ederim .
e....t
Özge Hanım'a danışmamın sebebi hem fazla kilolarımdan kurtulmam hem de sağlıklı bir beslenme düzeni oluşturmak istememdi. Özge Hanım sağ olsun ne zaman istesem ulaşabildiğim bir uzman oldu bu süreçte. Merak ettiğim bir şey olduğunda detaylı bir şekilde anlatarak yardımcı oldu. Diyet dediğimizde genelde az yememiz gerektiği gelir aklımıza, en azından benim için öyleydi ama anladım ki az yemek değil sağlıklı beslenmek gerekiyormuş. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler Özge Hanım.
s....s
İstanbul’da olmama rağmen kendisiyle online olarak beslenme alışkanlığım üzerine bir danışmanlık hizmeti gerçekleştirdik. Gerçekten işinde çok bilgili, hevesli ve her konuda yardımcı olmak için çabalayan tatlı bir insan. Çok yemek seçen ve sağlıklı beslenme konusunda önyargılı bi insandım ve bu durum beni çok mutsuz ediyordu. Özge Hanım bu süreci eğlenceli hale getirerek beni yeni tarifler denemeye teşvik etti ve önyargılarımı yıktı diyebilirim. Bozuk beslenme alışkanlığımı neredeyse tam tersine çevirdi ve istediğim kiloya sıkılmadan, kendimi çok iyi hissederek ulaşmamı sağladı gerçekten kendisine çok teşekkür ediyorum ve danışmanlık almak isteyenlere gözüm kapalı tavsiye ediyorum.
c.....
9 yaşındaki kardeşimin fazla kilosu olması sebebiyle Özge Hanım ile harika bir yolculuğa çıktık. Bize sağlıklı beslenme ile de kilo verilebileceğini öğretti. Benim de bildiğimi sandığım fakat çokça yanlış bildiğim konularda beni bilgilendirdi, her anlamda yanımızda oldu, yılmadan sorularımıza hep cevap verdi ve en güzeli küçük kardeşime sağlıklı beslenmenin nasıl olması gerektiğini öğretti. Pandemi sürecini kilo almadan hatta 10 kilo vererek geçirmemize yardımcı oldu. Alanında çok başarılı ve hevesli bir uzman. Özge Hanıma bu süreçte yanımızda olduğu için çok teşekkür ediyorum, gözünüz kapalı kendisine güvenebilirsiniz
be...l
sayesinde saglikli bi sekilde kendimi kisitlamadan 15 kg verdim.Ayni zamanda cok guleryuzlu ve ilgili.her soruma en her zaman sabirla anlayisla cevap verdi.diger diyetisyenler gibi ornek programla gecistirmiyor her seyi size ozel ayarliyor eger bi diyetisyen ariyorsaniz mutlaka Özge Hanimi tercih edin siddetle tavsiye ediyorum.
Ozge hanimla beraber bir diyet surecini yonetmek sizin diyet yaparken kendinizi kisitlanmis hissetmeniz yerine yeme aliskanliginizi duzeltiyor ve saglikli beslenme aliskanligi kazandirmak uzerineydi. O kadar memnun kaldim ki, hayatima daha saglikli ve mutlu devam ediyorum. Kendisinin de bu kadar hevesli ve ilgili olan bir diyetisyen olmasi her kosulda sizi memnun edecektir.
f.....
Hafize Hanım her zaman ilgi gösterdi.Diyet takibi konusunda uzaktan da olsa hep yardımcı oldu. Verdiği farklı tariflerde diyetten sıkılmamamıza yardımcı oldu.Sosyal medya hesabında da güzel yemek tarifleri paylaşıyordu. Direk herkese aynı diyeti vermektense kişiye özel listeler hazırladı.Benim ufak bir karaciğer sorunum var, ona göre bir diyet yazdı.Benim vücut endeksime göre neyi ne kadar kullanacağım ile ilgili bilgilendirdi. Evde nasıl spor yapabileceğimi anlattı ve takip etti. Çok güzel bir süreç oldu, devam ediyoruz ve güzel sonuçlar alıyorum.2.5 ayda 6 kilo kaybettim.Kendisi çok sabırlı ve yardımsever.Kendi alanıyla alakalı çok bilgili. Özellikle kaynak konusunda birşeyler merak ettiğimiz zaman bilimsel makalelere yönlendirir.Alanına çok hakim birisi.Çok yenilikçi.Süreci farklı tariflerle destekledi ve sıkılmadan güzel ilerliyoruz.
Hafize Özge Görünmezoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hafize Özge Görünmezoğlu, Diyetisyen. Size Hafize Özge Görünmezoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Yaşam Koçluğu.
Hafize Özge Görünmezoğlu adresi nerede?Hafize Özge Görünmezoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nazilli Aydın
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hafize Özge Görünmezoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hafize Özge Görünmezoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hafize Özge Görünmezoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hafize Özge Görünmezoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hafize Özge Görünmezoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hafize Özge Görünmezoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hafize Özge Görünmezoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hafize Özge Görünmezoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Hafize Özge Görünmezoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Diyetisyenler