Cinsel Terapi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Kayseri
2010 Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans mezunu. Özel ve kamu çeşitli kurumlarda psikolojik danışman olarak görev yaptı. Erciyes Üniversitesi Eğiitim Bilimleri tezli yüksek lisans çalışması devam ediyor.Bireysel Psikolojik Danışma,Travma Psikolojisi ve EMDR,Çocuklarla Yönlendirmesiz Oyun Terapisi ve Çocuklara yönelik Zeka ve Gelişim Testleri Uygulama çalışmaları devam etmektedir.
ra...3
Cok samimi güler yüzlü insana huzur veriyor ve ilk seansimda beni oldukca rahatlatti cok tesekkur ediyorum kendisine
be...8
Tavsiye üzerine ulaştım. İçtenliği, samimiyeti bana yardımcı olacağını hissettirdi,öyle de oldu. Ataklarım her gün oluyorken şimdi 3. aydayım sadece 1 defa oldu. Bu benim için mucize. Görüşmek isteyen herkese tavsiye edeeim
Hafize Hanım'dan iş yoğunluğum nedeniyle yaşadığım stres ile ilgili psikolojik danışmanlık desteği hizmeti aldım. Danışmanlık sürecinde kendisinin pozitif yaklaşımı ve süreci sahiplenici tavrı sayesinde iş hayatıma bakış açım değişti. Kendisini süreç içerisindeki memnuniyetim nedeniyle herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.Teşekkürler.
Referansla ulaştım. Çok kısa sürede ayağa kaldırdı beni. Yöntem ve kullandığı ve izlediği yollarla beni kendime getirdi. Bana yol göstermedi ama yolumu bulmamı sağladı. Bu daha önemliydi benim için. Gerçekten işini hakkıyla yapan bir danışman. Bana açıklayıcı ve anlatarak detayları belirtti. Almış olduğum desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum. Seanslardan memnun kaldım. Yakınlarıma da tavsiye ederim.
Hafize Taşçı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hafize Taşçı, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Hafize Taşçı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Evlilik Terapisi, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Oyun Terapisi, EMDR Terapi.
Hafize Taşçı adresi nerede?Hafize Taşçı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hafize Taşçı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hafize Taşçı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hafize Taşçı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hafize Taşçı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hafize Taşçı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hafize Taşçı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hafize Taşçı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hafize Taşçı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hafize Taşçı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.