Yenidoğan bebek takibi
Sağlam çocuk takibi
Bebek, çocuk ve ergen beslenmesi
Aşılama ve bağışıklama
İştahsız çocuk
Büyüme ve gelişme geriliği
Tip 1 Diyabet
Erken ergenlik
Vitamin ve mineral eksiklikleri
Anne sütü ve anne beslenmesi
Beslenme bozukluğu
Epilepsi
Febril Konvülsiyon
Çocuklarda akut ve kronik enfeksiyon hastalıkları
Lenfadenopatili çocuk takibi
Böbrek hastalıkları
Kardiyolojik hastalıklar
Astım bronşit, bronkopnömoni ve bronşiolit takibi
Eritrosit,lökosit ve trombositlerle ilişkili kan hastalıkları
Ulusal ve Uluslararası Üyelikler; Türk Tabipler Birliği.
Tıpta Uzmanlık Tezi; Afyonkarahisar Bölgesinde 2 Yaş altı Çocuklarda RSV Enfeksiyonu Epidemiyolojisi.
Katıldığı Sempozyum ve Kongreler:
52. Türk Pediatri Kongresi, Kemer/Antalya, 2016
Pediatrik Probiyotik, Prebiyotik Akademisi Toplantısı, Nevşehir, 201623. Ulusal Neonatoloji Kongresi, Adana, 20156. Ulusal Çocuk Nefroloji Kongresi, Ankara, 20105. Eskişehir Pediatri Günleri Pediatrik Nefroloji Romatoloji Toplantısı, Eskişehir, 2010
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuklarda Astım
Çocuklarda Egzema
Çocukta gelişimi izleme
b....k
5 ay süresince yenidoğan bebegimizin takibini yapan hekim. Rutin kontrollerimizi pekala gerceklestirmekteydi ancak Acil muayene istemiyle muracaat ettigimizde bizi kabul etmedi. Memnun kalmadım.
ce....
12 yaşında kızımı genel kontrol İçin götürdüm, kendisiyle ilgili olumlu yorumlara bakarak gitmiştim. Gerçekten çok ilgili bir doktor. Sorduğum her soruya bilgili bir şekilde cevap verdi. Kesinlikle tavsiye edebileceğim mesleğini severek yapan bir doktor.
pa...n
Doktorumuz ile yeni doğan oğlumuz Pamir Hasan in kontrollerinde tanıştık. Tavsiye üzerine gittiğimiz hocamız gerek oğlumuza olan ilgisi gerek bize herşeyi yalın sade ve anlaşılır bir şekilde anlatması gerek anne ve babanın kaygılarını ve endişelerini anlayıp o şekilde size rahatlatıcı ve bilgilendirici şekilde konuşması gerekse uzmanlığı açısından çok iyi bir doktor kendisine teşekkür ederiz.
d.....
28 aylık oğlumu,bugün Liv hospital ın Ankara şubesindeki Doktor Hafsa hanıma muayene için götürdük. Her doktor gördüğünde ağlayan oğlum asla ağlamadı. Çünkü Hafsa hanım çocuğunuzla/bebeğinizle inanılmaz güzel bir iletişime geçiyor. Oyun oynatarak muayene ediyor. Çocuğunuzu asla yormuyor,üzmüyor. Oğlum gülerek çıktı yanından. Bende tavsiye üzerine gittim ve artık gideceğim tek Doktor, Hafsa hanım. Asla tereddüt etmeden kendisine gidebilirsiniz
yu...
Hafsa hanımla oğlumun rutin takipleri için arkadaşımın önerisiyle tanıştık. Ben odaya ilk girdigim andan itibaren doktor hanımın ilgisinden bilgisinden bizi her konuda en ince ayrıntısına kadar aydinlatmasindan çok memnun kaldım. Bebeğinin kıyafetlerini bile bana buyurmadan kendisi sanki annesi gibi çıkardı muayenesini yaptı. Ben çok memnun kaldım içim çok ferah artık oğlumun 2.aydan itibaren tüm aylık rutin kontrolleri hafsa hocamla olacak inşallah. Biz kendisini çok sevdik eksik olmasın
me...y
Hafsa Hanımla, Kızımın doğumunda tanıştık, odasına ilk girdiğim anda bende ki, endişeyi fark edip beni sakinleştirmesini hayatım boyunca unutamayacağım, ilgisi, alakası, içtenliği, tecrübesi, bilgisi harika, Eliz ve ben sizi çok seviyoruz, İyi ki yollarımız kesişti yüreğinizde ki şefkat ve sevgi için çok teşekkür ederim.
fa...t
Kendiysiyle tam 5 yıl önce tanıştık iyiki rabbim yollarimizi kesistirdibenim oğlumda çok yemek yemesine rağmen kilo alamıyordu inanın benden fazla çabalayıp üstüne düştü ve sonunda koyduğu doğru teşhis sayesinde oğlum sağlığına kavuştu kesinlike tek geçerim hafsa hocamı iyiki var.Ankara böyle bir doktora sahip olduğu için çok şanslı
o.....
Bebeğim doğduğunda kontrolü için hastanenin ayarlaması üzerine kendisine muayene olmaya başladık kesinlikle çok ilgili ve tatlı bir doktor. Hemen ilaca başlama taraftarı değil tüm ihtimalleri değerlendiriyor. Ayrıca önemli durumlarda bizi arayarakta bilgi veriyor. Mesajlarıma mutlaka ilk fırsatta dönüş yapıyor. Çok teşekkür ediyoruz ona ❤
d.....
Uzman Doktor Hafsa Uçur’ la bebeğim 2 aylıkken tanıştık.Her ay rutin muayene ve gelişim takibi için kendisini ziyaret ediyoruz.İlk bebeğim olması nedeniyle acemi olduğum konular,merak ettiğim şeyler vardı.Bize çok kibar ve samimi davrandı.Telefon ile de 7/24 ulaşabiliyoruz.
Muhakkak hekimin bilgisi , deneyimi çok değerlidir.Bütün bunların yanında tatlı dili,güzel iletişimi de önemlidir düşüncesindeyim.Bu sebeble de Hafsa hocayı tercih ediyoruz.
sü...a
Kızımızın el ayak ağız dökülmesi hastalığı ile birlikte Hafsa hanımla tanıştık çok içten samimi ilgili annelerin beklediği gibi ayrıntıya kadar sabırla anlatan kızımıza yaklaşımı o kadar içten ve samimiydi ki çok memnun kaldım bir anne olarak içim ferahladı .
Hafsa Uçur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hafsa Uçur, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Hafsa Uçur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yenidoğan Takibi, Yeni Doğan, Sağlam Çocuk Takibi ve Aşı, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Çocuk Gelişim Testi, Sosyal Pediatri, Çocuklarda Egzema, Çocuk beslenme bozuklukları.
Hafsa Uçur adresi nerede?Hafsa Uçur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bestekar Sokak No: 8 Kavaklıdere Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hafsa Uçur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hafsa Uçur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hafsa Uçur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hafsa Uçur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Hafsa Uçur hangi dilleri konuşuyor?Hafsa Uçur ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hafsa Uçur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hafsa Uçur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hafsa Uçur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hafsa Uçur hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Hafsa Uçur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Erzurum Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bursa Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Edirne Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Osmangazi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (9)Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla