Kentkoop Mahallesi 1868. Sokak No:15, Yenimahalle
Medical Park Ankara Hastanesi
Kentkoop Mahallesi 1868. Sokak No:15, Yenimahalle
Medical Park Ankara Hastanesi
se...n
2022 Ekim ayında aşırı halsizlik ve karın ağrısı ile doktora gittim, vücudumda iltihap olduğu söylenerek antibiyotik verildi. İlaçlarım bitmesine rağmen halsizlik, ağrı, iştahsızlığım geçmedi farklı bir doktora gittim aynı şekilde iltihap denilip antibiyotik verildi. Sonuç aynıydı. Dr. Hakan Alagözlü ye gittim karnıma dokunmasıyla ulturasyonu açması bir oldu anında teşhisi koymuştu ve acil tomoğrfiye yönlendirdi. Yarım saat içinde sonuç çıktı 4. Evre kolon kanseri ve kaybedecek bir gün bile yoktu. Ertesi gün beni endoskopi kolonoskopiye aldı ve patoloji sonuçlarıda aynıydı. Bu arada ben kullandığım antibiyotikler sonucu mide kanaması da geçirmişim. Hakan bey aynı gün teşhisini koyup onkolojiye yönlendirdi. Dr. ne kadar önemli olduğunu bizzat deneyimledim Hakan hocanın sayesinde tedavi şansı yakalamıştır. Neredeyse 2 yıl oldu ve tedavim bitmek üzere. Her şey yolunda. Hakan hocam. Alla sizi ve sizin gibi Doktorları eksik etmesin. Minnettarım.
3 yıldır mide ve sindirim sorunlari yasiyorum. Daha önce endoskopi sonucuna göre ilaç tedavisi aliyordum. İlaçlara rağmen midem 1 yıldır çok defa acile gitmeyi gerektirecek kadar sorun yaşatıyordu. Bu kadar şiddetli ağrı sorunu yasadiğim halde dr um aynı ilaç tedavisinde ısrar etti. Mecburen yeni dr aramak zorunda kaldım. Hakan Bey'ı internetten araştırarak gitmeye karar verdim. Endoskopi sonucunda ilaç tedavimi degistirdi. Daha az sayıda ilaç verdiği halde, ilacın yanında önerileri ile de, bütün mide agrilarim ve sindirim sorunlarimdan kurtardığı için kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu alanda karşılaştığım en iyi dr olduguna inanıyorum. Tedavisi kadar, hastalarına gösterdiği yakınlık ve içten samimiyeti ile de kendisini çok sevdim. Bu konu da sorun yasayip, tedavi aldığı halde benim gibi sikayetlerinden kurtulamayan herkese, mutlaka bir de Hakan Bey'e gitmelerini tavsiye ediyorum.
Hakan Alagözlü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hakan Alagözlü, Gastroenteroloji. Size Hakan Alagözlü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Gastroenteroloji Randevusu.
Hakan Alagözlü adresi nerede?Hakan Alagözlü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kentkoop Mahallesi 1868. Sokak No:15 Yenimahalle
- Kentkoop Mahallesi 1868. Sokak No:15 Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hakan Alagözlü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hakan Alagözlü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hakan Alagözlü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hakan Alagözlü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hakan Alagözlü hangi dilleri konuşuyor?Hakan Alagözlü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hakan Alagözlü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hakan Alagözlü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hakan Alagözlü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hakan Alagözlü hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hakan Alagözlü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hakan Alagözlü hangi sigortaları kabul ediyor?Hakan Alagözlü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Yenimahalle bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Yenimahalle bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Gastroenterologlar