Online Randevu Takvimi

Gebze 1 adres

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Telefon numarası doğrulandı
Konum: başka bir yer • Diğer

2023 yılında babama prostat kanseri şüphesi ile biyopsi önerilmişti.Tavsiye üzerine Dr. Hakan beye götürdük.Prostat kanseri olmadığını, prostat enfeksiyonu olduğunu teşhis ederek antibiyotikler verdi. Babamın PSA sı düştü.Diğer doktorların ısrarı üzerine kredi çekerek MR biyopsi yaptırdık.Biyopsi sonrası prostatı iltihap yaptı Ateşlenip,terleyip ve titremesi sonucu hastaneye yatırıldı 6 gün tedavi verildi.Gereksiz yere biyopsi yapıldı,Bunları bize baştan söyleyip uyaran Dr Hakan beyi dinleseydik, boşuna masraf yapmayacak ve bu sıkıntıları çekmeyecektik. Engin bilgi ve tecrübesiyle doğru teşhis ve tedavi yapıyor. Üroloji sorunu olan herkese tavsiye ederim

Ö
Telefon numarası doğrulandı
Konum: başka bir yer • Diğer

Harika bir doktor.Adeta bir iyilik meleği.Benim üreter taşı ameliyatımı yaptı.Yaklaşımı,ilgisi,hastalık takibi,operasyon sonrası alakasını kesmemesi,güler yüzü, naifliği,tatlı sesi ve başarılı operasyonu ile kendisine minnettarım.

Konum: başka bir yer • Mikrocerrahi Varikos...daha fazlael Ameliyatı daha az

Güler yüzü ve samimiyetiyle hastalarına güven veren, hastalarıyla yakından ilgilenen birisi. Varikosel ameliyatımı gerçekleştirdi ve 3 gün sonra normal hayatıma geri döndüm...

üniversite ve meşhur özel hastanelerdeki doktorların yapmaya çekindiği babamın 210 gramlık protast ameliyatını başarıyla yaptı.On numara doktor.

14 yıldır tedavi edilemeyen idrar yolu darlığımı basit bir ameliyat ile tedavi etti.